Sizin ise girip girmediğiniz ve evlenmemeniz sizi ilgilendirir, başka insanları değil. Acele etmeyin derim sadece.. zamana bırakırsanız daha doğru karar verirsinizArkadaslar kpssden istediğim puanı alamadım. .Dersane denemelerim çok iyiydi kısmet değişmiş. Mülakata girerim ama atanamam bu puanla. Günlerce agladım kpss yüzünden çünkü 4. girişimdi. Bu arada görüştüğüm biri vardı eski konumda var onunla görüşmeyi kestim eski eşinden bir çocugu olduğu için. Ama peşimi bırakmadı. Beni gerçekten seviyor. İlgili biri sevecen güleryüzlü. Her zaman yanındayım senin işinin olması benim için hiç önemli değil dedi. Maddi durumu çok iyi. Kliniği var. Bana karşı çok iyi kimseden görmediğim sevgiyi görüyorum. Hatta şaşırıyorum ben biraz huysuz biriyimdir baskın karakterim. Bunlara ragmen peşimde çocuk gibi koşuyor. Ona aşık değilim ama ilgisi sevgisi hoşuma gidiyor. Çekim alıyorum. Atanamıyorum akrabam çevrem hep laf söylüyor. Psikolojimi bozuyor kısmetsiz bahsız gibi laflar diyor. Topluma çıktığımda ne evlendi ne atandı diyorlar. Bıktım artık en azından evlenip mutlu olmak istiyorum. Onun çocugunu ben büyütücem kabul ettim. Annesi çok ilgisiz biri. Banada ugraş olur 4 yasında kızı var. Belki annelik yapamam ama ablalık yaparım. Bu kişi eski eşinin normal olmadığını söylüyor. Psikolojik sorunları var. Çocugun annesiyle büyümesini istemiyor. Annesi de dünden razı çocuktan kurtulmaya. Bu kişi yüzük almış evlenme teklifi etti kabul ettim nasıl oldugunu anlamadım. Onu ilk gördüğümden beri sanki onunla mutlu olucakmışım gibi hissediyorum. İnşallah pişman olmam. Sonu mutlu biter. Sadece içimden geldiği için yazdım.
Aslında seviyorum ama aşık değilimSevmediğiniz biriyle sırf evde kalmayayım diye düşünüp evlenmeyin demeye geldim
Teşekkürler haklısınızSizin ise girip girmediğiniz ve evlenmemeniz sizi ilgilendirir, başka insanları değil. Acele etmeyin derim sadece.. zamana bırakırsanız daha doğru karar verirsiniz
Teşekkürler inşallahKimse sizin hayatınızı yaşamıyor. Evet nasihat iyidir ama “yapamadı,edemedi” demek kendi eksikleri görülmesin başkalarının ki konuşulsun diye yapılan politikadır. Evlenseniz evinizi çeyizinizi vs konuşurlar çocuğunuz olur onu dillendirirler olmaz eksik görürler. O yüzden boşverin. Mutluluğu ve doğru-yanlışı göz önüne alın. Eksikleri ve varolanları tartın. Herkes dört dörtlük değildir ama vicdan ve ahlak sahibi insan olmak 1-0 öne geçirir. Çok mutlu olun inşallah.
26 yasındayımYaşını sorsam ayıp mı olur?
Yaşın daha küçük ailenin akrabalarinin bulunduğu yerden ayrılma ayrı ev tutma imkânın yok mu? Etut merkezi gibi yerlerde az bi ücrete bile çalışıp. Ben öyle yapmıştım bidonem milletin baskısından kurtulmak için..26 yasındayım
ücretli öğretmenlik yapıcam okulu ayarladım ama bu çevrem çok kötü ailem müsade etmez ayrı eveYaşın daha küçük ailenin akrabalarinin bulunduğu yerden ayrılma ayrı ev tutma imkânın yok mu? Etut merkezi gibi yerlerde az bi ücrete bile çalışıp. Ben öyle yapmıştım bidonem milletin baskısından kurtulmak için..
aşk bir kere olan bir şey bana göre heyecan duyuyorum huzurluyum benim için aşk olmasada olurseviyorum ama asik degilim diyorsaniz insan olarak seviyorsunuzdur
boyle dusundugunuz bir insanla ayni yatagi paylasabilecekmisiniz?
ozaman yolunuz acik hakkinizda hayirlisi olsunaşk bir kere olan bir şey bana göre heyecan duyuyorum huzurluyum benim için aşk olmasada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?