Yine ben:(

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.995
9.643
158
Yine ben ya
Gerçekten bıktırmaktan korkuyorum sizi yordugum için özür dilerim, birşey danışmak istiyorum. Bizim daha önceki konuda dediğim bir memleket e gitme konusu vardı bilen bilir,bu sabah evdeki adam oraya gidince oğlanı sünnet ettircem dedi tek amac ailesi görsün. Düğün yapmicak yanlış anlaşılmasın sadece ameliyat işlemi o kadar onu bilseler ne olur diyorum bilmeseler ne olur . benim takıldığım yer şu; sünnetli çocukla başkasının evinde rahat edemem diye düşünüyorum.buda bir ameliyat sonuçta. Ha bu arada başkası dediğim kayınvalide nin evi.
Biliyorum herkes tek tek gelecek çocuğa nolmus diye çok zor olacak ki hizmet bekleniyor ayrıca benden iki çocukla zaten zor olacak.bilmiyorum ya ben mi büyütüyorum sizce?
Hani diyorum gitmeden burda yapılsın iyileşir hem daha rahat olur yok efendim orda olsa nolur deyip duruyor.
Gerçekten sizden gelen yorumlar çok önemli benim için ?yorum yapan herkese teşekkür ederim şimdiden, Hatam varsa affola

Herkesin gerçeğihayati farklıdır
Benim yorumlarım ne kadar sizin hayatınıza uyar size ve ilişkinize çocuklarınıza ne ölçude zarar veya yarar verebilir bilemem
Ben kendi adıma sünnet olayına karşıyım
Size uyar mı hayır
Ki böyle bir operasyonun bakımını kimsenin insiyatifine bırakmam bakacak baba yada babanne dede değil benim
Bu benim peki sen kimsin ilk bunu hallet gerisi gelir

Ben sünnet olayına karşı değilim olsun isterim ama şimdi değil . Sizide anlıyorum saygı duyuyorum görüşüneuze teşekkür ederim yorum için

Istemiyorsan red edeceksin. Yani daha neyin aklini istiyorsun? Adam cocugun 19 saat yolculuga sürüklenmek istiyor, sünnetin zorunu, bakimini, millet agirlamanin zorunu anlayacakmi saniyorsun? Böyle bir adamin pipi derdinde olmasi ayrica beni sasirtmadi.

Umarim yeterici kadar güclü olup cocuklar ile gitmezsiniz.

Eşiniz çok problemli biri. Sürekli sizi ezmek istiyor. 19 saat yolu küçücük 2 bebekle gitmek istemesi bitti şimdi de bunu mu çıkardı? Yapacaksanız kendi evinizde yapın. Çocuğun şeyini görmeleri şart mı kesilirken kirvelik mi edecek anası babası? Hayret bir şey. Evinizde yapın, çocuk iyileşmeden de gitmeyin. Eğer öyle bir şey yaparsa da hizmet filan etmeyin kimseye. Siz hizmet bekleyin kocanız olacak hödükten!

Başkasının evinde ne alaka sünnet, ne kadar zor çocuk için..
Günahtır ya..
Ben sünnet ettirmeyecegim oğlumu, esim tamam desem isterdi, ama onay vermiyorum istemiyorum dedim, seni mutlaka dinlemek zorunda.
Anne sensin. Çocuğunu en iyi sen bilirsin.
Sen onu bunu değil, çocuğunu düşünerek hareket et.

'Oraya gidince oğlanı sünnet ettircem'
nedir Allah aşkına?
Nasıl böyle kendi başına karar alıyor eşiniz?
Siz niye tepki göstermiyorsunuz?
Takılmanız gereken konu;
kayınvalde evinde çocuğunuzun rahat edemeyecek oluşu ve sizden hizmet beklenmesi mi?
Esas problem bu mu sizce?
Ne değişik bir koca,ne tuhaf diyaloglar,
çok şaşkınım.

Bazi erkekler cocugunu anne babasinin yaninda yaptirmayi marifet saniyor ama size zor olur tabiki kv nasil biri ilgilenebilirmi yardimci olurmu size oyleyse orda yaptirin o baksin iki cocukmus sizde diger cocukla ilgilenirsiniz degilse hic gitme bide hiMet beklemesinler buna neden esiniz karar veriyor sizin soz hakkiniz yokmu cocugunuzda size sormadan nasil oyle diyebiliyor

Tabiki takıldığım yer sadece o değil bana sormadan böyle bir karar alması . Ben elimden geldiğince açıkladım onun benim de çocuğum olduğunu tek başına karar vermemesi gerektiğini .
Bana haksızsın deyip durduğu için size danışmak istedim .
Teşekkür ederim yorum için

Evet marifet sanıyor dediğiniz gibi.kayinvalidem yardımcı olacak durumda değil ayağında sorun var ayrıca herşey bana bakıyor. Diyorum eşime tek başına karar verme al o zaman çocuğunu naparsan yap deyip gidiyor. Gittikten üç dakika sonra yine aynı konu ortaya çıkıyor ne bileyim adam çok değişik mantıklı düşünmüyor.

Siz haksız filan değilsiniz,
eşiniz bencil hatta egoist biri.
Ayrıca 'ben erkeğim,kararları ben veririm' zihniyetinin örneği.
Sizi sindirmesine izin vermeyin.

Valla sunnetli cocukla ugrasmasi cok zor. Hele ilk 2 gün. Yani en guzeli evinizde istiharat etmek rahat olur. Gelen giden cocugun mizmizlanmasi hep sen ugrascan.

Çocuğunuz 3 yaşında değiş miydi? Yoksa küçük bebeği mi yaptıracak? 2-7 yaş arası sünnet psikolojik problemlere sebep oluyor.
Kesinlikle dikkate alınması gereken bir yorum.
İlerde cinsel işlev bozukluğuna bile neden olabilir erken çocukluk döneminde yapılan sünnet.

Ben sünnet olayına karşı değilim olsun isterim ama şimdi değil . Sizide anlıyorum saygı duyuyorum görüşüneuze teşekkür ederim yorum için
En güzeli bebekken yaptırıp kurtulmak. Ne o öyle abuk subuk törenler bilmem neler. Hiç sevmediğim şeyler. Gelen geçen bide bakmak istiyor ya Allah ım sinir oluyorum. Ben olsam sizin yerinizde gitsem de oğlum ağlıyor diye yerimden kalkmam. Hatta iş kitlerim eşime ve kv ye. Kesin onların talebidir bu

Yani cidden hakli oldugunu bilmiyormusun? Sorun sünnet bile degil, cocugun otobüste 19 saat gitmesinde bile var sorun.
Sanirim özgüven sifir yada bizim ile dalga geciyorsun. Hani bunda düsünülecek birsey yok. 19 saat yolculuk olmaz, kv'de sünnet olmaz.

Dedigim gibi umarim daha sert bir dil ile red edersin. Yoksa o cocuklara cok aciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…