- 25 Nisan 2018
- 4.995
- 9.643
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Ben sünnet olayına karşı değilim olsun isterim ama şimdi değil . Sizide anlıyorum saygı duyuyorum görüşüneuze teşekkür ederim yorum içinHerkesin gerçeğihayati farklıdır
Benim yorumlarım ne kadar sizin hayatınıza uyar size ve ilişkinize çocuklarınıza ne ölçude zarar veya yarar verebilir bilemem
Ben kendi adıma sünnet olayına karşıyım
Size uyar mı hayır
Ki böyle bir operasyonun bakımını kimsenin insiyatifine bırakmam bakacak babavyada babanne dede değil benim
Bu benim peki sen kimsin ilk bunu hallet gerisi gelir
Istemiyorsan red edeceksin. Yani daha neyin aklini istiyorsun? Adam cocugun 19 saat yolculuga sürüklenmek istiyor, sünnetin zorunu, bakimini, millet agirlamanin zorunu anlayacakmi saniyorsun? Böyle bir adamin pipi derdinde olmasi ayrica beni sasirtmadi.
Umarim yeterici kadar güclü olup cocuklar ile gitmezsiniz.
[/QUOTE
Tabiki takıldığım yer sadece o değil bana sormadan böyle bir karar alması . Ben elimden geldiğince açıkladım onun benim de çocuğum olduğunu tek başına karar vermemesi gerektiğini .'Oraya gidince oğlanı sünnet ettircem'
nedir Allah aşkına?
Nasıl böyle kendi başına karar alıyor eşiniz?
Siz niye tepki göstermiyorsunuz?
Takılmanız gereken konu;
kayınvalde evinde çocuğunuzun rahat edemeyecek oluşu ve sizden hizmet beklenmesi mi?
Esas problem bu mu sizce?
Ne değişik bir koca,ne tuhaf diyaloglar,
çok şaşkınım.
Evet marifet sanıyor dediğiniz gibi.kayinvalidem yardımcı olacak durumda değil ayağında sorun var ayrıca herşey bana bakıyor. Diyorum eşime tek başına karar verme al o zaman çocuğunu naparsan yap deyip gidiyor. Gittikten üç dakika sonra yine aynı konu ortaya çıkıyor ne bileyim adam çok değişik mantıklı düşünmüyor.Bazi erkekler cocugunu anne babasinin yaninda yaptirmayi marifet saniyor ama size zor olur tabiki kv nasil biri ilgilenebilirmi yardimci olurmu size oyleyse orda yaptirin o baksin iki cocukmus sizde diger cocukla ilgilenirsiniz degilse hic gitme bide hiMet beklemesinler buna neden esiniz karar veriyor sizin soz hakkiniz yokmu cocugunuzda size sormadan nasil oyle diyebiliyor
Siz haksız filan değilsiniz,Tabiki takıldığım yer sadece o değil bana sormadan böyle bir karar alması . Ben elimden geldiğince açıkladım onun benim de çocuğum olduğunu tek başına karar vermemesi gerektiğini .
Bana haksızsın deyip durduğu için size danışmak istedim .
Teşekkür ederim yorum için
Kesinlikle dikkate alınması gereken bir yorum.Çocuğunuz 3 yaşında değiş miydi? Yoksa küçük bebeği mi yaptıracak? 2-7 yaş arası sünnet psikolojik problemlere sebep oluyor.
En güzeli bebekken yaptırıp kurtulmak. Ne o öyle abuk subuk törenler bilmem neler. Hiç sevmediğim şeyler. Gelen geçen bide bakmak istiyor ya Allah ım sinir oluyorum. Ben olsam sizin yerinizde gitsem de oğlum ağlıyor diye yerimden kalkmam. Hatta iş kitlerim eşime ve kv ye. Kesin onların talebidir buBen sünnet olayına karşı değilim olsun isterim ama şimdi değil . Sizide anlıyorum saygı duyuyorum görüşüneuze teşekkür ederim yorum için
Tabiki takıldığım yer sadece o değil bana sormadan böyle bir karar alması . Ben elimden geldiğince açıkladım onun benim de çocuğum olduğunu tek başına karar vermemesi gerektiğini .
Bana haksızsın deyip durduğu için size danışmak istedim .
Teşekkür ederim yorum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?