- 25 Nisan 2018
- 4.995
- 9.643
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Teşekkür ederim, izin vermiyorum en sonunda dovcem seni diyor. Kesinlikle her kararı o veriyor . Elimden geleni yapacağım sağolunSiz haksız filan değilsiniz,
eşiniz bencil hatta egoist biri.
Ayrıca 'ben erkeğim,kararları ben veririm' zihniyetinin örneği.
Sizi sindirmesine izin vermeyin.
Estağfurullah neden dalga geçeyim sizinle sadece Danışmak istedim sağolun.Yani cidden hakli oldugunu bilmiyormusun? Sorun sünnet bile degil, cocugun otobüste 19 saat gitmesinde bile var sorun.
Sanirim özgüven sifir yada bizim ile dalga geciyorsun. Hani bunda düsünülecek birsey yok. 19 saat yolculuk olmaz, kv'de sünnet olmaz.
Dedigim gibi umarim daha sert bir dil ile red edersin. Yoksa o cocuklara cok aciyorum.
Küçük çocuğum bu dokuz aylık gibi dikkate alacağım bunu teşekkür ederimKesinlikle dikkate alınması gereken bir yorum.
İlerde cinsel işlev bozukluğuna bile neden olabilir erken çocukluk döneminde yapılan sünnet.
Küçük çocuğum bu dokuz aylık , duymamıştım daha önce ama dikkate alacağım çok teşekkür ederimÇocuğunuz 3 yaşında değiş miydi? Yoksa küçük bebeği mi yaptıracak? 2-7 yaş arası sünnet psikolojik problemlere sebep oluyor.
Hele bir elini kaldır anında polisi arar,Teşekkür ederim, izin vermiyorum en sonunda dovcem seni diyor. Kesinlikle her kararı o veriyor . Elimden geleni yapacağım sağolun
2-7 yaş arasında sünneti çok tavsiye etmiyoruzKüçük çocuğum bu dokuz aylık gibi dikkate alacağım bunu teşekkür ederim
Konuyu baltalamak istemem ama bunu size sormak istedim.2-7 yaş arasında sünneti çok tavsiye etmiyoruz
2-5 yaş arası ise en riskli dönem.
Ya bebekken hatta bezliyken sünnet edilmeli erkek çocukları ya da durumu anlayabilecekleri yaşa geldiklerinde.
Yemiş Zaten kafayı o kesin de ama sanki ailesi gaza getiriyor gibi bilmiyorum onlar da hiç mantıklı düşünmuyor ki bu kadın o kadar y sünnet napcak demiyorlar.ben gitmicem zaten direnicem çok teşekkür ederimIki çocukla hemde biri ameliyatlı olacak 19 saat yol hatırladığım kadarıyla o da otobüsle . Özür dilerim ama kocanız kafayı yemiş olabilir mi?
Madem kendi kendine karar almasını biliyor gitme kardeşim. İki çocuğu götürsün orada sünnet ettirsin ikisinin bakımını artı oradaki işleri güçleri kendi yapsın. ( Sanırım orada akrabalar da var /varsa ki duyan gelecek birde misafir agirlamasi olacak)
Sana güle güle ben hiç bir yere gitmiyorum demek o kadar da zor değil.
Sünnet ettirmeme sebebiniz nedir bilmiyorum.Konuyu baltalamak istemem ama bunu size sormak istedim.
Biz sünnet ettirmeyecegiz, tek acabam, ilerde arkadaşlarıyla okulda sorun yaşaması..
Bı konu da ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederim, evet anlayacağı yasa geldiğinde en doğru şekilde anlatacağızSünnet ettirmeme sebebiniz nedir bilmiyorum.
Sebep inanç farklılığı ise konu benim açımdan tartışmaya kapalıdır,
bu konuya dahil olacak arkadaşlara da bunu hatırlatmak isterim,
bize düşen saygı duymaktır,
bununla birlikte ben sağlık açısından sünnetin doğru bir uygulama olduğunu düşünüyorum.
Kastettiğiniz şey ilerde oğlunuzun sünnetsiz olduğu duyulduğu takdirde arkadaşları tarafından dışlanması ise bu elbette sözkonusu.
Size bunun olmayacağının garantisini vermeyi çok isterdim ama bu hayalperestlik olur.
Özellikle ilkokul döneminde,
çocuklar akranlarına karşı acımasız olabiliyor.
Keşke çocuklarımıza empati ve farklılıklara saygı konusunda kapsamlı bir eğitim verebilsek.
Size tavsiyem çocuğunuza kararınızı ve gerekçesini,anlayabileceği yaşa geldiğinde kısaca anlatmanız ve arkadaşları tarafından farkedilmesi halinde bu durumu saklamamasını istemeniz olur.
Durduk yere deklare etmesine gerek yok çünkü bu onu gereksiz yere yorup,üzebilir ama sorulduğunda inkar etmemeyi öğretebilirsiniz.
Bu ailece aldığınız bir karar ve herkes saygı duymak zorunda.
Oğlunuza bu bilinci vermek ve onu muhtemel eleştiri ve dışlamalara karşı güçlendirmek en doğru yaklaşım olacaktır.
Evladınızı sağlıkla ve sevgiyle büyütün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?