Yine ben:(

Siz haksız filan değilsiniz,
eşiniz bencil hatta egoist biri.
Ayrıca 'ben erkeğim,kararları ben veririm' zihniyetinin örneği.
Sizi sindirmesine izin vermeyin.
Teşekkür ederim, izin vermiyorum en sonunda dovcem seni diyor. Kesinlikle her kararı o veriyor . Elimden geleni yapacağım sağolun

Estağfurullah neden dalga geçeyim sizinle sadece Danışmak istedim sağolun.

Teşekkür ederim, izin vermiyorum en sonunda dovcem seni diyor. Kesinlikle her kararı o veriyor . Elimden geleni yapacağım sağolun
Hele bir elini kaldır anında polisi arar,
darp raporu alırım deyin.
Evime gelen yardımcımı kocası hırpalayıp, gündelikten kazandığı parayı elinden alıyordu.
Bir defasında kıza vurmuş,gözü şişip morarmış.
O halde bana işe gelmiş.
Ben de işten eve geldim,
tam o çıkarken karşılaştık.
Bu ne hal dedim?Anlattı.
Biraz konuşup cesaretlendirdim.
Pazartesi eşi işe gidince,
karakola gidip şikayetçi olmuş.
Eşi ifadeye çağrıldı,kamu davası açıldı,
işyerinde de duyuldu ama iyi oldu,
adam korkup biraz duruldu.
Bağırıp çağırmaya devam etse de dövmeye kalkışmadı.
Geçen yine kavga sırasında üzerine yürümüş kadının,bizimki,
-Vur da görelim,polisi arıyorum şimdi demiş.
Adam öbür odaya geçmiş.
Siz de korkmayın,sinmeyin.

Iki çocukla hemde biri ameliyatlı olacak 19 saat yol hatırladığım kadarıyla o da otobüsle . Özür dilerim ama kocanız kafayı yemiş olabilir mi?
Madem kendi kendine karar almasını biliyor gitme kardeşim. İki çocuğu götürsün orada sünnet ettirsin ikisinin bakımını artı oradaki işleri güçleri kendi yapsın. ( Sanırım orada akrabalar da var /varsa ki duyan gelecek birde misafir agirlamasi olacak)
Sana güle güle ben hiç bir yere gitmiyorum demek o kadar da zor değil.

Küçük çocuğum bu dokuz aylık gibi dikkate alacağım bunu teşekkür ederim
2-7 yaş arasında sünneti çok tavsiye etmiyoruz
2-5 yaş arası ise en riskli dönem.
Ya bebekken hatta bezliyken sünnet edilmeli erkek çocukları ya da durumu anlayabilecekleri yaşa geldiklerinde.

2-7 yaş arasında sünneti çok tavsiye etmiyoruz
2-5 yaş arası ise en riskli dönem.
Ya bebekken hatta bezliyken sünnet edilmeli erkek çocukları ya da durumu anlayabilecekleri yaşa geldiklerinde.
Konuyu baltalamak istemem ama bunu size sormak istedim.
Biz sünnet ettirmeyecegiz, tek acabam, ilerde arkadaşlarıyla okulda sorun yaşaması..
Bı konu da ne düşünüyorsunuz

Yemiş Zaten kafayı o kesin de ama sanki ailesi gaza getiriyor gibi bilmiyorum onlar da hiç mantıklı düşünmuyor ki bu kadın o kadar y sünnet napcak demiyorlar.ben gitmicem zaten direnicem çok teşekkür ederim

Konuyu baltalamak istemem ama bunu size sormak istedim.
Biz sünnet ettirmeyecegiz, tek acabam, ilerde arkadaşlarıyla okulda sorun yaşaması..
Bı konu da ne düşünüyorsunuz
Sünnet ettirmeme sebebiniz nedir bilmiyorum.
Sebep inanç farklılığı ise konu benim açımdan tartışmaya kapalıdır,
bu konuya dahil olacak arkadaşlara da bunu hatırlatmak isterim,
bize düşen saygı duymaktır,
bununla birlikte ben sağlık açısından sünnetin doğru bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Kastettiğiniz şey ilerde oğlunuzun sünnetsiz olduğu duyulduğu takdirde arkadaşları tarafından dışlanması ise bu elbette sözkonusu.
Size bunun olmayacağının garantisini vermeyi çok isterdim ama bu hayalperestlik olur.
Özellikle ilkokul döneminde,
çocuklar akranlarına karşı acımasız olabiliyor.
Keşke çocuklarımıza empati ve farklılıklara saygı konusunda kapsamlı bir eğitim verebilsek.

Size tavsiyem çocuğunuza kararınızı ve gerekçesini,anlayabileceği yaşa geldiğinde kısaca anlatmanız ve arkadaşları tarafından farkedilmesi halinde bu durumu saklamamasını istemeniz olur.
Durduk yere deklare etmesine gerek yok çünkü bu onu gereksiz yere yorup,üzebilir ama sorulduğunda inkar etmemeyi öğretebilirsiniz.
Bu ailece aldığınız bir karar ve herkes saygı duymak zorunda.
Oğlunuza bu bilinci vermek ve onu muhtemel eleştiri ve dışlamalara karşı güçlendirmek en doğru yaklaşım olacaktır.
Evladınızı sağlıkla ve sevgiyle büyütün.

Teşekkür ederim, evet anlayacağı yasa geldiğinde en doğru şekilde anlatacağız
Malesef biz yetişkinler olarak bile yorum yapma hakkı buluyoruz kendimizde, çocuklar tabi ki daha farklı davranabilirler..
Benim içinde tartışmaya kapalıdır, kesinlikle buna maal vermiş olmak istemem, tekrar teşekkürler

Kesinlikle gitmeden yaptırın.Çok saçma neyini görecekler sünnetin.Yemek temizlik sofra kur topla birde hizmet beklerler.Çünkü gelinsin.Kimse kızım sen çocukla ilgilen demez eminim.Zor olur.Evinde mis gibi bak iyileşsin.Eşine izah et çok net bir şekilde reddet.Kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…