Yine ben..

Herkesi sizin eski konunuzu okumaya davet ediyorum. Yani o kadar tartismasiz bir konu ki.

Askim diye sevgilisine attigi mesajlari mi ispatladi? Yoksa size senden kurtulamiyorum, biraz gururlu ol demesini mi ispatladi?

Size hayatta basarilar dilerim.

Hepsini ispatladi buna ne diyeceksin?

Pekii öyle olsun...

Ben kimin be

Ben mesajimi begenen insanin detayini bilmiyorum..
Benim bildigim tek bi gercek var
Sevgi kirinti dahi kalsa o kirintiyi yesertmeyi secmek veya amann ugrasamam bosanir giderim demek konu sahibine kalmis..
Siz evli misiniz bilmiyorum ama maalesef evliliklerin bu tarz donemecli yollari olabiliyor cunku cok uzun bi yol insanlarin birbirlerinden sikildigi zamanlarin olmasi cok normal hele ki günümüz sartlarinda..

Sevgisi gercekten bittiyse bi erkegin bunu eş anlar zaten.. anlamiyosa da aldatilir göz yumar.. veya cocuklarini bahane eder bosanmaz oyle kadinlara bende sizin gibi bosan derim inanin..
Ama ben bu konuda boyle bisey gormedim

Teşekkür ederim beni anladiginiz için....
Konu Sahibi gergin o yüzden hoş görüyorum...
Ne diyelim sevmeyen onu istemeyen eşiyle devam etmek istiyorsa tercih onun...

Bakis acisi farki iste. Ben mantikla bakiyorum, siz duygusal bakiyorsunuz. Konu sahiplerinin ise ikisine de ihtiyaci var.

Sizin gibi dusunmemem mutsuzlugumla ilgili bir fikir vermez yani.

Bakis acisi farki iste. Ben mantikla bakiyorum, siz duygusal bakiyorsunuz. Konu sahiplerinin ise ikisine de ihtiyaci var.

Ya adam niye sevmiyosa gidip dava acmiyor ki?

Kandirildiginizi soyleyecegim. Dunyanin yuvarlak olmasi kadar kesin bu.

Konu sahibinin konusunu isgal etmeyin, varsa guncellemeniz kendi konunuza yazin. Ve gorun bakalim yorumlari.
Ozel seyler vardir anlatilmayacak seyler vardir.konumda acikamak zorunda degilim.
Ve mesgul etmek gibi bir dusuncem yok.herkes gibi bende fikrimi soyledim konu sahibine.
Ayrica bana laf atan sizsiniz burada sadece bir mesajı begendim diye...yani mesgul eden siz oluyorsunuz bu durumda laf carparak...

Ben zaten benim gibi dusunmediginiz icin soylemedim onu.. cok sert kirici yorum yaptiginiz icin soyledim.. sanki herseyi siz yasamissiniz gibi cok keskin yorumlar yapiyosunuz..herkes ayni dusunse zaten dunya cekilmez bi yer olurdu

Konu sahibesine yorum yapsak, yorum yapan üyelerin konularına odaklanmasak, polemiğe girmesek, konu dışına çıkmasak, ben uyarı vermek zorunda kalmasam, sonra siz uyarı alınca bana hücum etmesenizde site kurallarına uymadığınızı fark etseniz sitede çok güzel olacak ama, işte aması var hayalleniyor muyum sadece yoksa şu garibanın uyarısı dikkate alınacak mı?

Ama bu bir gosterge degil ki. Sevdigi halde bosanan da var, sevmedigi halde bosanmayi geciktiren de. Bir de konu sahibi sinav sonrasina kadar acmamasini soylemisti, okumadiniz mi?

Sevdigi halde bosanan veya sevmedigi halde evliligini devam ettirecek mantiksiz bi adam gibi algilamadim ben bu adami..
Adam su an ki duygularini durustce soylemis.. bunu ancak bosanma davasi acarsa inanirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…