- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Hala çözüm için çabaladığını söyledi dün akşam. Ama beni sevmiyosan hiçbişeyin önemi yok dedim.
O mutlu günlerin geleceğini bilsem beklemez olur muyum hiç. Hiç değmez mi.. Benim nasıl içim yanıyo anlatamam..eşinin isteği mutlu bir aile ama yaşadıklarından sonra mantığının söylediği boşanmak. İşte bu ikilem arasında kalmış bence. Ama bu psikologlar, sakin konuşmalarınız hepsi güzel belirtiler.
Eğer gerçekten evliliğine sahip çıkacak ve her şeyden önemlisi oğlunu huzurlu sevgi dolu bir yuvada büyütmek istiyorsan önce sen sabretmeyi öğrenmelisin be tatlım. evet böyle can sıkıcı günler çoook uzun gelir insana ama sonunda mutluluk varsa değer değil mi beklemeye?
Güldürdünüz beni teşekkür ederim :)Ay ben bu konudan bi b*k anlamadimama bu adam kolay kolay birakmaz seni.....gibi
O mutlu günlerin geleceğini bilsem beklemez olur muyum hiç. Hiç değmez mi.. Benim nasıl içim yanıyo anlatamam..
Pardon da her mesajı beğeneceğim ya da her mesaja cevap yazacağım diye bi kural mı var!
Aylardır ben burada yazıyorum, yorumunu beğenmediğim ya da cevaplamadığım çok üye oldu. Ama ilk kez siz buna böyle gereksiz bir tepki verdiniz. Bence sizin kendi geçmişinizle ilgili problemleriniz var ve başkalarının acılarından beslenerek bunun üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz..Nefs
Ne kadar da mesnetsiz bir iddia.
Mesaj sahibi oldukca kibar bir sekilde yazmis. Hatta size en yardimci olacak sekilde kendisini esinizin yerinde gorerek yazmis.
Size yuvani kurtarcilar yardim ediyor saniyorsunuz ancak olayi yalnizca sundurmenize yariyor.
Adam size seni sevmiyorum, ozlemiyorum, sevismek bile istemiyorum demis kararli ve sakin bir sekilde.
Daha ne desin? Bir insani rahat birakmak icin daha fazla ne duymaniz gerek?
Su an cocuk ve yuva iluzyonu ile esinizin kafasini karistirmaya ugrasiyorsunuz. Bundan en zararli cikacak olan o yuva ve cocuk olur.
Sevgi bitmis, evlilik de bitmis. Simdi istediginiz kadar evcilik oynayin sizi pohpohlayan uyelerle.
Kari ve koca bi sözle uzak bi sözle yakin olur.. iki kisi arasindaki olani onlardan iyi kimse bilemeZ.. adam bu tavri cinselligi daha fazla sürdürürse bosanma düsünülebilir ama su an yara taze gibi geldi bana fevri davranmamak lazim
Bu 3 gunluk bir olay degil, eski konulari okuduysaniz.
O bir sozle yakin, bir sozle uzak olunacak sozler sevilmedigini ve istenmedigini kararli ve sakin bir sekilde ogrenmek degil.
Isterseniz deneyin. Esinize 3 ay boyunca kararli bir sekilde bunu soyleyin ve evden ayrilin. Bakalim ne yapacak?
Adam gitmek istese giderdi surekli konusmak istemesinin nedeni ikna edilmeyi bekliyor bu cok acik.konu sahibi esini fazla kirmis eski konulardan da o anlasiyor ama esi de emin olma istiyor bu evliligin harcanmasini o da istemiyor.....not konu sahibini poh pohlamak gibi bir niyetim yok.
Adam surekli konusmak istemiyor, konu sahibi surekli konusmak istiyor. Mesajlari tekrar okuyun lutfen.
Adam cocugu da oldugu icin duygusal davraniyor. Ama soyleyebilecegi en net ve sert sozleri soylemis zaten. Numara yapmiyor, kendisi de sevmedigini dusunuyor yani. Psikologa sormasini istemesinden belli bu.
Yani konu sahibi zorla bulusuyor, gorusuyor ve adam yuz vermiyor gibi gozukuyor buradan.
Evlilik degil de sevgililik olsa siz de aynisini yazardiniz, ama evlilik ve cocuk bazi klavyeleri gereginden fazla bagliyor nedense.
cok mu mutsuzsunuz?
En sevdigim iddia. Hayir cok gercekciyim.
Bir sakincasi var miydi?
Sevmeyen adam esiyle niye şakalaşmalara girsin niye gelip evde kalsin vs...sevgisi azalmistir belki ama sevginin tamamen bittigini görmüyorum ben..
Bence su anda esinin canini acitmaya calisiyo yoksa direk gider acardi davayi.. bu zamana kadar beklemezdi..
yipranmaya bagli sevgi azalmasi görüyorum konu sahibi bu sevgiyi azalttigi gibi arttirabilirde zamanla
Arada baska bi kadin olmadikca ve sevgi tamamen ama tamamen bitmediyse evlilikleri neden yikilsin
Aptalinsan bencede cok mutsuz ve umutsuzsunuz.En sevdigim iddia. Hayir cok gercekciyim.
Bir sakincasi var miydi?
Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum.Cunku sevgi kirintilariyla evlilik yurutmek dunyanin en yanlis seyi.
Konuda adamin sevmedigini yazan 50 kisi var, hepsi mutsuz mu sizin teorinize gore? Veya mutsuz olmalari neyi degistirir?
Mesela son mesajinizi begenen uye kocasi aldattigi, sevmedigini binlerce kere soyledigi halde kabul etmiyor. O sebepten begeniyor mesajlarinizi.
Temsil ettiginiz zihniyet su yani, yuvayi ne olursa olsun kurtar. Ben de buna karsiyim, hosunuza gitmese de her konuda gercekleri yazacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?