- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
- 123
Bu sizin görüşünüz o da onun görüşü.saygı duymak zorundasınız ve zorundayız.fikir soranlara fikir veriyoruz sonuçta herkes özgür yapmak istediğinde. Hakim edasıyla yargılayamayızBen aldatilan, hakarete ugrayan, asagilanan kadinlarin cellatlariyla evli kalmasina uzuluyorum. Siz begeniyorsaniz siz bilirsiniz.
Konu sahibi artik istekli gorunmeyin devam ettirmeye. Adam biraz nefes alsin.
Ama bu bir gosterge degil ki. Sevdigi halde bosanan da var, sevmedigi halde bosanmayi geciktiren de. Bir de konu sahibi sinav sonrasina kadar acmamasini soylemisti, okumadiniz mi?
Askim yazan karsi tarafti,esimin attigi oyle bi mesaj yoktu...onuda neden yazildigini ispatladi niye aradigini kadinin kim ne olduğunu da,yani soyle soyliyim kadin kesinlikle esimin sevgilisi olacak biri degil bundan emin oldum okadarini soyliyim.daha fazla bu konuda yorum yapmak istemiyorum.Her şeyi ispatlar da aşkım lı mesajları nasıl ispatladı?
Ne davası açıyor çocuğu var,gül gibi kocası var adam melek gibi.incitilmiş life tarafından 10 yıldır. Gaza getirme burda milletiKonu sahibine yazayim o halde.
Konu sahibi bu forum, apacik bir sekilde esini sevmedigi halde evde kalan adamlarla dolu. Hayat da boyle adamlarla dolu. Bunlari gormemek imkansiz o nedenle sizin de gordugunuze eminim.
Duzen bozmamak icin evden ayrilmayanlar, aldattigi halde rahat rahat evde kalanlar, masraf olmasin diye evde kalanlar vs. Bu kisim tartismali degil yani.
Ki esiniz evden ayrilmisti da uzun bir sure. Ne yapmak istediginizi siz bilirsiniz ama gercek hayatta yakinlarinizin size soyleyemeyeceklerini buradan ogrenmenizi tavsiye ediyorum.
Zira seviyo yaaa, saril adama yazmak da soylemek de cok kolay. Gercek hayatta da bunlari duyacaginiza eminim.
Ama dusunun, sevildiginize emin degilseniz o davayi siz acin.
Bunu kimse yemez burda yalnız.Hepsini ispatladi buna ne diyeceksin?
Her şeyi ispatlar da aşkım lı mesajları nasıl ispatladı?
Konu sahibine yazayim o halde.
Konu sahibi bu forum, apacik bir sekilde esini sevmedigi halde evde kalan adamlarla dolu. Hayat da boyle adamlarla dolu. Bunlari gormemek imkansiz o nedenle sizin de gordugunuze eminim.
Duzen bozmamak icin evden ayrilmayanlar, aldattigi halde rahat rahat evde kalanlar, masraf olmasin diye evde kalanlar vs. Bu kisim tartismali degil yani.
Ki esiniz evden ayrilmisti da uzun bir sure. Ne yapmak istediginizi siz bilirsiniz ama gercek hayatta yakinlarinizin size soyleyemeyeceklerini buradan ogrenmenizi tavsiye ediyorum.
Zira seviyo yaaa, saril adama yazmak da soylemek de cok kolay. Gercek hayatta da bunlari duyacaginiza eminim.
Ama dusunun, sevildiginize emin degilseniz o davayi siz acin.
Konu sahibinin ikinci evliliği olduğu için muhtemelen ikinci bir boşanma yaşamak istemiyor...
O yüzden galiba hissetse değil duyduğu halde sevilmedigini o davayı açmaz...
Artı kendi sevgisi bitmiş dahi olsa da açmaz gibi duruyor...
Bu ülkede devam eden evliliklerin %70i kadınların boşanmamak için 40 takla atması (aldatilsa da affetme, her türlü yalana inanma, kandirilmaya meyilli olma, kendine değer vermeme, sadece eşe değil ailesine de köle olma, şiddeti bile önemli görmeme gibi) nedeniyle devam ediyor. Benim kendi gozlemim böyle. Boşanmalarin artma nedeni de %30 işte. Azınlık çoğunluk tarafından hiçbir zaman sevilmez zaten.
Adam seni sevmiyorum istemiyorum demiş, aldatmış bir tüy dikmediği kalmış ve affedilmiş. Ben olsam adamın yerinde ben de aldatırdım, böyle bir kadına saygı duymak zor çünkü.
Şiddet ve aldatma dışında ortada bir şey yoksa neden bosansinlar denildiği an ben meydandan cekilirim. Çok farklı bakıyoruz dünyaya cunku.Avrupa da evlilik birimi kalmadi.. hollanda vs. gibi bi cok ülke evlilik kurumunu ayakta tutabilmek icin kurslar aciyor.. siddet veya aldatilma disinda ortada bisey yoksa neden bosansinlar.. su an aralarinda konu sahibinin hircin davranislari yuzunden gecimsizlik olabilir.. iletisim sorunu cozulmeyecek bi sorun degil kaldi ki konu sahibi hatasini farkedip kendini duzeltmek icin psikologa gidiyor hee yine de adam sevmiyorum diye diretirse o zaman size hak veririm kizlar
Şiddet ve aldatma dışında ortada bir şey yoksa neden bosansinlar denildiği an ben meydandan cekilirim. Çok farklı bakıyoruz dünyaya cunku.
Ben konu sahibine bosan demiyorum zaten. Ben genel degerlendirmemi yazdım sadece. Bosansinlar boşanmasınlar beni alakadar etmiyor açıkçası, benim dusuncem esinin kendisini sevmedigi yonunde. Ikisi karar verirler ne yapacaklarına kocaman insanlar.Sadece siddet ve aldatma demiyorum.. bunlara ek olarak iletisimsizlik.. beraber vakit gecirmekten hoslanmama.. ortak biseyden zevk almama.. bunlar da var.. ama konu sahibinde bu saydiklarimdan sadece iletisim de sorun var o da cozulmeyecek sorun degil ama siddet ve aldatma bunlar affedilemez seyler ben bunu kastettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?