Yine ben..

Bende çok mutlu oldum
Allah bidaha yaşatmasin hep mutlu huzurlu olun insaallah...
Evdeki huzur hic bir şeye benzemiyor..

İnşallah geriye dönmeksizn güzel güzel devam eder mutluluğunuz, amin:)

Çok yanlış bir yorum.bence konuya hakim değilsiniz

Hep takipteyim ki. Böyle olucanı hissediyordum. Cok sevindim valla. Çok değiştin biliyomusun. Olumlu anlamda yani. Konunu baştan okumayanlar fevri yorumlar yapıyo yapacak tabi. Hayat bu böyle. Mutlu olun hep. Kocanda duygu karmaşası yaşadı. İpini koparmış gbi gezdi tozdu baktı olmuyo sıkıldı. Sen daha eylencelisin çünki. Zıt kutuplar birbirini çeker hocam

Canım çok teşekkür ederim. Hafizama kazınan üyelerdensin. Desteğini unutmam mümkün değil

EverMore çoook sevindim sizin adınıza:) Bence her ikiniz de payınıza düşen dersi almışsınız,Allah tekrarını göstermesin,dilerim çook mutku olursunuz..Lütfen bundan sonra sinirlenince 10 düşünüp 1 konuşun,en öok değer verdiğiniz insanı üzmemeye çalışın..

Strong senin adına inan bende çok sevindim umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz bazen gün içinde bile aklıma geliyordunuz bu haber gerçekten iyi oldu birbirinizi severken ayrilmaniz hiç iyi olmayacaktı neyse çok öpüyorum seni mutluluklar

Çok mutlu oldum hep böyle güzel gelişmeler paylaşırsınız inşallah yuvanızda sevgi , huzur , bağlılık daim olsun . Yeni haberlerinizi bekliyorum .

E alalım haberleri neler konuşuldu normal yaşantıniza döndünuz mu cimbizla almayalim lütfen ama kaç gündür üzüldük sizinle barışma hikayelerini çok severiz kk olarak :)))
Aslında konuyla ilgili pek bişey konuşmadık ama çocuk uyuyunca baya bi sohbet ettik balkonda. Bana sımsıkı sarıldı bi ara arkamdan gelip. Temaslarda bulundu pek çok kez.. Beraber uyuduk. Ama dedim ya ikimiz de aslında bi garibiz ne yapacağını bilememe gibi sanırım bu.. Ama ben anlam veremediğim bi tedirginlik yaşıyorum..

ne olduğunu anlayamaman çok normal biraz hızlı gelişti son olaylar senin için. Ama her şey daha da düzelecek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…