Çok yanlış bir yorum.bence konuya hakim değilsinizVallahi eşiniz çok şanslı. Canı sıkılınca "seni sevmiyorum istemiyorum boşanmak istiyorum" diyip keyfi gelince ona kapıları açan bir karısı var. Ben olsam ben de boşanmam bu kadar üstüme düşen bir kadın olsa. Oh ne ala memleket diyerek bakarım keyfime. Üç gün severim üç gün yataklarına girer sonra otelime giderim. Hayat bana güzel.
Çok yanlış bir yorum.bence konuya hakim değilsiniz
Bana göre yanlış değil tamamen yanlış.adam her canı istediğinde yapmıyor .yeni barıştılar lütfen güzel yorumlar yapalım.life size anlatsın yanlış olduğunuSize göre yanlış olabilir.
Gerek yok canım boşverBana göre yanlış değil tamamen yanlış.adam her canı istediğinde yapmıyor .yeni barıştılar lütfen güzel yorumlar yapalım.life size anlatsın yanlış olduğunuEverMore
Canım çok teşekkür ederim. Hafizama kazınan üyelerdensin. Desteğini unutmam mümkün değilHep takipteyim ki. Böyle olucanı hissediyordum. Cok sevindim valla. Çok değiştin biliyomusun. Olumlu anlamda yani. Konunu baştan okumayanlar fevri yorumlar yapıyo yapacak tabi. Hayat bu böyle. Mutlu olun hep. Kocanda duygu karmaşası yaşadı. İpini koparmış gbi gezdi tozdu baktı olmuyo sıkıldı. Sen daha eylencelisin çünki. Zıt kutuplar birbirini çeker hocam
EvetGeldi mi eşiniz?
Aslında konuyla ilgili pek bişey konuşmadık ama çocuk uyuyunca baya bi sohbet ettik balkonda. Bana sımsıkı sarıldı bi ara arkamdan gelip. Temaslarda bulundu pek çok kez.. Beraber uyuduk. Ama dedim ya ikimiz de aslında bi garibiz ne yapacağını bilememe gibi sanırım bu.. Ama ben anlam veremediğim bi tedirginlik yaşıyorum..E alalım haberleri neler konuşuldu normal yaşantıniza döndünuz mu cimbizla almayalim lütfen ama kaç gündür üzüldük sizinle barışma hikayelerini çok severiz kk olarak :)))
ne olduğunu anlayamaman çok normal biraz hızlı gelişti son olaylar senin için. Ama her şey daha da düzelecek benceAslında konuyla ilgili pek bişey konuşmadık ama çocuk uyuyunca baya bi sohbet ettik balkonda. Bana sımsıkı sarıldı bi ara arkamdan gelip. Temaslarda bulundu pek çok kez.. Beraber uyuduk. Ama dedim ya ikimiz de aslında bi garibiz ne yapacağını bilememe gibi sanırım bu.. Ama ben anlam veremediğim bi tedirginlik yaşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?