Yine ben..

Onu ömrüm boyunca affetmiyecegim..oğlumla bizi bi başımıza bıraktı ve gitti..

Eski konularınızı öyle bi okudum bence eşinizinde önceki whatsapp mesajlarında dediği gibi sabredin ve bekleyin Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.. Bu kadar üstüne düşmeyin artık , bende boşanmazsınız diye düşünüyorum ama siz sürekli eski Konuları açarak bi yere gelemezsiniz eşinizi sanki yeniden tanışmışcasına Kazanın

Onu ömrüm boyunca affetmiyecegim..oğlumla bizi bi başımıza bıraktı ve gitti..
Öyle söyleme lütfen, bir yere gittiği yok ölüm değil ya bu, boşansanız bile yine birer anne ve babasınız siz ikiniz. Hiçbir evliliğin sonsuza kadar sürme garantisi yoktur ki.

Lifecim sana defaatle tavsiye ettik ama fıtrat kolay kolay değişmiyor tabi. Bu kadar üstüne gitme lütfen şu adamın. Seviyorsa da kendinden kaçırırsın sevmiyorsa da gurursuz durumuna düşersin şu halinle. Ben hala kesin olarak sevmiyor diyemiyorum, evet birçok şeyi tüketmişsiniz ama duygular öyle bir anda bitmez. Bırak artık ne hali varsa görsün sen de biraz kendini dinle, muhasebeni yap.

EverMore sizin duygu dengeleme sorununuz var. Birileri burda size eşiniz sizi seviyor diyor, hemen gidip eve dön diye baskı oluşturuyorsunuz eşiniz üzerinde. Birileri burda size eşinizin sizi sevmediğini söylüyor, hemen gaza gelip affetmiycem onu falan diye coşuyorsunuz. Ve her iki duyguyu da çok uçlarda yaşıyorsunuz. Haliyle çok yıkıcı oluyor. Boşanın ya da boşanmayın hayırlısı olsun ama bence bu kişilikle çok sıkıntı yaşarsınız ömür boyu. Ve bana öyle geliyor ki tek başınıza çözemeyeceksiniz, mutlaka duygu durum bozukluğu için profesyonel bir yardım alın

Sizin evliliğinizde kendi evliliğimi görüyorum, daha doğrusu bitirdiğim evliliğimi. Eşim sana benzeyen bir adamdı, ben de senin eşine benziyorum. Çok seviyordum, o da beni sevdiğini söylerdi ama yavaş yavaş tüm sabrımı tüketmişti artık, böyle sevgi olmaz dedim bitirdim. Evden ayrıldığımda da ex aynı senin gibi davrandı ne eksik ne fazla.

Görüyorum ki pişmansın hatalarından, eski eşim de kapıdan bacadan sürekli pişman olduğunu söyleyip duruyor. O yüzden seni gördükçe empati yapıyorum, iyi şeyler olsun evliliğiniz bizimki gibi bitmesin kurtulsun istiyorum. Ama olmazsa bile asla unutma dünyada tek başına da kalsan yine güzel güzel yaşarsın hiç merak etme.

Panik yapmayı kesin ve eşinizi kendi haline bırakın. Aramayın bir süre. Bırakın, bu süre içinde ne hissettiğine kendi karar versin. Araya girecek sürecin sizden soğuyup uzaklaşmasına neden olacağını düşünüp sıkboğaz ederek daha çok kendinizden uzaklaştırmayın.

Bitirmek isteyen insan o mesafeyi verseniz de vermesiniz de bitirir. O yüzden kendi haline bırakın. Nafile mücadele etmeyin. Değiştiğinizi böyle ispatlayamazsın.

Siz istiyorsunuz bir saniyede bütün hayatınız eski düzenine kavuşsun lâkin bir saniyede hayatınız bu hâle gelmedi. Yıllar içinde gelişen davranışların yıprattığı ilişkiyi ne yazık gerçekleştirmeniz dahi meçhul değişim isteğiniz bir anda düzeltemez.

O yüzden bırakın. Siz de dinlenin. Eşiniz de dinlensin artık.

kocan geçişleri çok hızlı yaşıyor, kaçıp kovalayan bi ilişki peşinde (en sevmediğim ) ilk paragrafta seni çok sevip kaybetmeyi göze alamadığını düşündüm, ama ikinci paragrafta sen gel yeniden birlikte olalım dediğin anda tavrı değişmiş seni sevmiyorum demiş buna şok oldum

Seni sevmiyorum diyen ve bunu bir anlık kızgınlıkla söylemeyen sakinken de dile getiren biri bir şansı haketmiyor... Ayrıl bence

Ay aklım sendeki vallahi naptı bu kız diye.aferin valla bak konuşulanlar işe yarıyor gayet sakin konuşmuşsun. Böyle tatlı tatlı kurtar evliliğini . Ha gayret iyi gşdiyor

Ay aklım sendeki vallahi naptı bu kız diye.aferin valla bak konuşulanlar işe yarıyor gayet sakin konuşmuşsun. Böyle tatlı tatlı kurtar evliliğini . Ha gayret iyi gşdiyor
Adam seni sevmiyorum, cinsel anlamda da artık ilgimi çekmiyorsun demiş, sence bu evliliğin kurtarılan hali mi yoksa ironi mi yaptın

Benim kararimin artık ne önemi var ki. Onun açmasını beklerken iyice helak olacağım. 2 gündür ellerim titriyor. Çabam oğlumuzu birlikte büyütmek içindi

Ben açayım yarın davayı. .

Benim kararimin artık ne önemi var ki. Onun açmasını beklerken iyice helak olacağım. 2 gündür ellerim titriyor
Life yaşını bilmiyorum ama 30un üstündesindir. Biraz yaşına uygun davran lütfen, duygularını kontrol edemiyorsun şu an. Sakin ol biraz sakin düşünmeye çalış. Bi gazla gidip dava açılmaz, açacaksan da ne yaptığından emin olarak aç.

Dediğiniz gibi gercekten sevmiyo ikna oldum. Ben kendimi affettirebilirim diye düşünmüştüm ama nafileeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…