Yine ben..

Bugune kadar hep sizi sevdigini ve degismeniz icin surundurdugunu dusundum..ama seni seviyorsam neden seninle sevismek koklamak istemiyorum diyisi bana cok samimi geldi..hani bazen karsinizdaki insan sizi cok seviyordur siz de ona cok deger veriyorsunuzdur ama nedense kalbiniz onun icin carpamiyodur biturlu..cabalarsiniz sevmeye calisirsnz ama yine de o hissi yakalayamazsiniz ve vicdan azabi cekersiniz ya sanki esiniz de o durumda ve bundan oturu vicadi sizliyo gibi geldi bana.
 
Gecmis konularini da biliyorum. Uzgunum ama bana gore esinin sana karsi duygulari tukenmis. Daha dogrusu sen kendi yaptiklarinla esinin sana karsi hislerini bitirdin.

Sizin evliliginizde bir isik yok. Esiniz sadece cocugu icin ayri kalamiyor gibi.

Daha fazla zorlamayin. Biraz geri plana atin artik kendinizi.
 
Kendimi duzeltebilirim diyorsaniz ugrasin.
Madem bitmesin istiyorsunuz gurur yapacak bir sey yok.
Adam bunca seye ragmen bugune kadar gurur yapmamis simdi siz mi yapacaksiniz?
Bana kalirsa duzeldiginizi gormek istiyor ve ilk defa sizi boyle geri vites yaparken gordugu icin bunun tadini cikarmaya calisiyor.
Elinizden geleni yapin eger ki duzelecekseniz.
Kaybedecek bir seyiniz yok. en azindan ileride elimden gelen her seyi yaptim diye dusunup vicdan yapmazsini.
 
Tam olarak konularinizi bilmiyorum ama yaklaşık bir yıl önce benzer sorunları yaşadık eşimle. Ayrı eve çıkmak istedi ama izin vermedim. Gerçi çok istese giderdi bence. 12 yıllık sevgilim 4 yıllık eşim artık eskisi gibi hissetmediğini söyledi. Neyse yeri geldi sabrettim yeri geldi Fevri davrandim ama genelde içime attım. O zamanlar 1.5 yaşında bile değildi kızım. Bende anne baba ayrı buyudum kizim yaşadıklarımı yaşamasin istedim. Aylar sürdü duzelmemiz. Çok şükür suan çok iyiyiz. Ama bir anda duzelicek işler değil bunlar sabır istiyor. İnanın sizi cok iyi anlıyorum ve konunuzu buraz okudum yaşadıklarım aklıma geldi gözlerim doldu.. Allah Yardımcınız olsun.
 
Eski konulara da baktım,evet konu sahibi hatalı taraf ama bu evliliğin devam etmesi çok çok zor görünüyor. Konu sahibi ile eşinin karakteri çok farklı imiş, konu sahibi hep hırçın davranmış, ama özetle adamın da tahammülü ve daha önemlisi sevgisi aşkı kalmamış.. Konu sahibinin şu anda yaptığı da kendini düşünmek kendine güzel bir gelecek hazırlamak gibi görünse de DEĞİL, adam " çocuk için " diye bu kadar üstüne bastırdığı için resmen son kozunu kullanıyor ve eğer boşanırlarsa çocuğu ya annesiz bırakmak yada babasız bırakmakla tehdit ediyor alttan alttan... Hala çok hatalı
Ayrıca ne dersek diyelim konu sahibi bildiğini okuyacak, daha önceki konularda da hep bu olmuş.

Yine de eğer fikrimi önemseyeceksen konu sahibi, bu adamla artık devam etmez üzgünüm, sen hatamı anladım düzeleceğim desen de bunu yapamayacaksın çünkü senin karakterin bu.. Ve eşinin kaybettiği duyguları tekrar kazanabileceğine de inanmıyorum.. Yapman gereken ise çocuğunu gerçekten düşünüp annesiz yada babasız bırakmamak adına eşinle aynı şehir yada komşu şehirde yaşayıp sık sık anne baba ile görüşmesine imkan sağlamak, biten evliliğinizden en hasarsız şekilde çocuğu yetiştirmek olmalı..
 
Bence eşinde çok dengesiz davranıyor.Geçen buluştuğunuzda adam cilveleşiyordu.Şimdi ise bambaşka davranıyor.Evde kalmaya korkuyor gibi yine kavga çıkacak diye, sen kal dedikçe kaçıyor.Bu gelgitli durumlardan beynim yandı.
Hakkında hayırlısı olsun sevmiyorum dediyse artık zorlama. İşine ,sınavına ve çocuğuna odaklan .
 
"Sıtkı sıyrılmak" deyişi vardır ya adam öyle olmuş. EverMore lütfen daha fazla üsteleyip ne onun egosunu yücelt ne de kendini yer. Boşanma için de sen bişey yapma. Belirsizlik kötü evet ama "herşey olacağına varır" "su akar yolunu bulur" "Allah'ın dediği olur..kalbini ferah tut:)
 
Allahim ya, biz kac gundur ne yaziyoruz sana arkadasim? O kadar yol yordam gostersik. Burda birsuru insan sana uzak dur biraz dedi. Sen gitmissin seni sevmiyorum diyen adama yok kizginsin ivir da zivir, diyorsun. Vallahi kotu bir saka gibisin sen. Bu kadar da yanar doner olunmaz ki. Insanin sana ne halin varsa gor diyesi geliyor.
 
Benim kararimin artık ne önemi var ki. Onun açmasını beklerken iyice helak olacağım. 2 gündür ellerim titriyor. Çabam oğlumuzu birlikte büyütmek içindi

illa bir şey yapmak zorunda misiniz
3 günu stabil geçirseniz
aramayın sormayın sadece 3 gün
bir deneyin
lütfen diyorum artık
 
Merhaba EverMore konunu bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. İçindeki çaresizliği ve pişmanlığı öyle iyi hissettim ki. Ben umutsuz konuşmak istemiyorum sadece benzer şeyler yaşamış biri olarak eşinin biraz senden uzak kalıp değerini anlaması gerektiği kanaatindeyim. Yani senden her anlamda uzak kalarak varlığında nelerin farklı olduğunu, sensiz yapabiliyor mu bunu anlaması gerekiyor. Sevmiyor diyemem bana da anlattıklarından daha çok kırgınmış gibi geldi ve bu kırgınlık sana olan hislerini bastırmış. Dilerim senin için en iyisi neyse o olur.
 
illa bir şey yapmak zorunda misiniz
3 günu stabil geçirseniz
aramayın sormayın sadece 3 gün
bir deneyin
lütfen diyorum artık

Kendini kontrol edemiyor bir şey hemen olacak beraber olacaksada hemen olacak ayrılacaksalarda hemen ayrılacak.Duygular uçlarda
 
Son düzenleme:
Kendini kontrol edemiyor bir şey hemen olacak beraber olcaksada hemen olacak ayrılacaksalarda hemen ayrılacaklar.

Bence çocuk çok etkilenecek böyle devam ederse
evliler mi ayrılar mi belli değil
3 gün hiç iletişim kurmadan sakince hayatlarını yasasalar mutlaka kesin karara varacaklar
ben de belirsizlik sevmem ama bu kadar sabırsız birini de gormedim
kendisine yazık ediyor
 

Elinde değil psikolojisi öyle..Gelgitli durumlar çocuğuda yoruyordur.En azından babasıyla aynı şehirde olsaydı.Umarım babaya kızıpta çocuğu uzak tutmaz.
 
Son düzenleme:
sizin eşiniz seviyosada sevmiyosada 0 iletişimli bi süre geçirmeniz gerekiyor atıyorum 1 ay mesela. 36 yaşında olmanıza şok oldum alınmayın ama ergen gibi davranmayı kesmesseniz hem siz hem çocuğunuz hemde eşiniz çok zarar görecek bi süre hiç ama hiç görüşmemelisiniz
 
Eşinizin kafası çok karışık sevmiyorum deyip ağlayacak hallete geliyor gözleri doluyor kolayca. Kocaman adam çocuğu var, bu kadar gurur yapması manasız. Sizin barışmanız lazım. Saçma şekilde uzatıyor eşiniz. Belli işte ikiniz de seviyosunz
 
Baba bir geliyor bir gidiyor baba nerede diye soruyor hepsi için zor durum Allah yardımcıları olsun.
 
Son düzenleme:
Seni sevmedigini soylemis ve seni arzulamiyomus bu seven biri icin cok kotu artik kabullenmenin vakti gelmis bosver artik onu kendi yoluna bak kirginlik kizginlik palavra sadece cocuk icin yaninda oldugunu dusunuyorum o olmasa hic durmaz yaninda bence git baska sehre ve yeni duzen kur allah yardimcin olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…