Yine ben..

36 yaşındayım. 26 yaşımdan beri o vardı. Ne garip bi boşluk bu. Napayım onun açmasını beklerken kafayı mı usuteyim iyice

Ben açayım yarın davayı. .
Bir kerede benim bu duygu değişimlerim için doktora gitmem lazım deseniz şaşıracağım.
Yahu siz değilmisiniz adama güzel güzel konuşup ikna etmeye çalışan. Ertesi gün tamam dava açtım ben diye karşısına çıksanız eşiniz sizin davranışlarından zaten bıkmışken iyice kanıtlamak istercesine değişik duygu durumlarınıza bir yenisini eklemiş olacaksınız.
Siz istiyorsunuz ki hep sizin istediğiniz olsun. Güzel konuşun hemen gelsin. Dava açın hemen gelsin. Bu böyle olmaz, inanın olmaz. Siz kendi kendinize bitiriyorsunuz bu evliliği. Madem seviyorsunuz sonuna kadar arkasında durun ancak sıkmadan. Böyle giderse adam üzgünüm ama yakında korkmaya başlayacak.

Annesi aradi az önce nerde kaldınız diye. Onun sarzi bitiktı. Biz tam konusurken eşim içeri girmiş yani onlara gitmiş. Aa .... geldi dedi bana verir misin anne dedim. Hani bizi de götürecektin dedim. Ben kesin demedim kı dedi. Yemek yediniz mi dedi hayır dedim. İyi geliyorum o zaman almaya dedi.

36 yaşındayım. 26 yaşımdan beri o vardı. Ne garip bi boşluk bu. Napayım onun açmasını beklerken kafayı mı usuteyim iyice
İşte onu diyorum kafa üşütecek bişey yok. Calm down life, lütfen yahu. Adeta bir yaprak gibisin duyguların nereye savurursa oraya gidiyorsun.
Ben de 26da boşandım

İşte onu diyorum kafa üşütecek bişey yok. Calm down life, lütfen yahu. Adeta bir yaprak gibisin duyguların nereye savurursa oraya gidiyorsun.
Ben de 26da boşandım
Yani onun açmasını mi bekle diyosun. O zaman ben kesin açacaksa sınav sonrasına bırakmasını istemiyorum. Bir anda olsun bari böyle günler geçmez ki.

Yani onun açmasını mi bekle diyosun. O zaman ben kesin açacaksa sınav sonrasına bırakmasını istemiyorum. Bir anda olsun bari böyle günler geçmez ki.
Canım öyle istemiyorum böyle istiyorum falan deme, hayatta herşey bizim kontrolümüzde olmaz. Ne zaman açarsa açsın. Seni bu kadar dağıtmasına izin verme, normal hayatına devam et sınavına çalış. Ama lütfen bir de ne zaman dava açacaksın diye üstüne gitme adamın
Duygu kontrolün zayıf senin soğukkanlı olmayı öğrenmen lazım

Seni bu kadar dağıtmasına izin verme
"Seni bu kadar dağıtmasına izin verme" ahh ne kadar güzel bi cümle. Okuyunca yine gözümden yaşlar aktı hoş hiç durmuyo da..
Sen nasıl atlattın peki bu süreci? Severek mi ayrıldın?

çok haklısınız. ama konu sahibini de o kadar iyi anlıyorum ki. ben de öyleyim zira. soğukkanlı olamam. muallakta kalan şeyleri sevmem. ya bitecektir hemen ya da sorun/küslük/tavır olmayacaktır. ama karşımızdakinin ruh hali bizimki gibi olmuyor işte ve bu tutumumuz sadece bizi yıpratıyor.

Ç
çok saçma Bi ilişki ya , gelme desene trip atmadan , ne yemeği ya , bırak Ada'mı bırak düşünsün , şimdi sensizliği iyice Bi yaşasa temelli dönüş olacak belki , ne desek boş kiiiii, dava açmak falan !!! Ya bırak bıraaaaak

sewmiyorda acaba bu gelgitleri oğlu için olabilr mi.. oğlu içn gözleri doluyordur üzülüyordur belki..
buda senin kafanı karıştırıyor.

Severek ayrıldım, hala da sevgisi bitmedi aslına bakarsan :) bir de ben duygularımı yoğun yaşarım, ama zamanla kontrol etmeyi öğrendim.
Dedim ya ex biraz sana benziyordu, yordu beni çok :)
Ben de ayrılırken karar verdim "beni bu kadar dağıtmasına izin vermeyeceğim". Öyle de yaptım, sen de yapabilirsin.

Belirsizliği ben de sevmem bence kimse sevmez :) ama bazen belirsizliğe tahammül etmemiz gerekiyor işte, kendimizi oyalayarak falan üstesinden gelmemiz gerekiyor. Ben mesela böyle zamanlarda kendimi işe veririm bi de nargile içerim
Üstesinden gelemeyip karşı tarafa sardırınca haksız/kötü duruma düşer insan.

adam resmen oynuyor.seni de kontrol ediyor bi kenardan.hem kendi gidiyor.hem de geliyim diyo.zaten haberi yokmuydu seninde gitceginden.nolur nolmaz kontrolu de elden birakmayim diyor.bide yas farkicokmu araniz da kac yas kucuk senden.

Hem kendinizi sürekli hatırlatıyorsunuz, hem duygularını dürtüp dürtüp duruyorsunuz hem de istemiyorum gidiyorum diyorsunuz.

Ne istediğinize karar verin önce ve başka bir insanın hayatıyla bu kadar oynamayın.

Ne geliyor ne de bitiriyor. Naz mi yapiyor?
Siz elinizden geleni yapmissiniz. Evlilige bir sans istemissiniz. Artik orda durun. Daha da fazla ugrasmayin cunku totosu kalkiyor.

Arkadaşlar bilip bilmeden lütfen yanlış yönlendirmeyin. Adam oynuyor bırak bu adamı falan .asıl oynayan life sen değilmisin. Niye masum gibi anlatıyorsun başından beri takip ediyoruz biz. Adam tabiki güvenemiyor ama çocuğu var ayrı kalmıyor. Life bu adamı seviyorsan kazanacaksın dedik tamam dedin sonra döndün dava açacağım dedin.beynimiz yandı valla hergün

Lutfen su an icin birsey yapmayin. Dava falan acmayin. Bu hata olur. Ilerde pisman olursunuz. Bu isler aceleye gelmez. Sabredin. su an icin birsey yapmayin. Aramayin sormayin.

Geçmişi biliyor musunuz. Sadece bunu sorayım size. Adamın kalbi çokk fena kırık.life onun kalbini onarmalı
Bilmiyorum geçmişi Bu ve önceki konuyu biliyorum sadece.. Sevgi bitmiş, nasıl bittiğinin önemi var mı artık? Yine de merak ettim bakayım eski konulara

Bilmiyorum geçmişi Bu ve önceki konuyu biliyorum sadece.. Sevgi bitmiş, nasıl bittiğinin önemi var mı artık? Yine de merak ettim bakayım eski konulara
Ah bak canım evliya life ın kocası.adam hep sabretmiş uyarmış ama bizim life biraz hırçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…