36 yaşındayım. 26 yaşımdan beri o vardı. Ne garip bi boşluk bu. Napayım onun açmasını beklerken kafayı mı usuteyim iyiceLife yaşını bilmiyorum ama 30un üstündesindir. Biraz yaşına uygun davran lütfen, duygularını kontrol edemiyorsun şu an. Sakin ol biraz sakin düşünmeye çalış. Bi gazla gidip dava açılmaz, açacaksan da ne yaptığından emin olarak aç.
Bir kerede benim bu duygu değişimlerim için doktora gitmem lazım deseniz şaşıracağım.Ben açayım yarın davayı. .
İşte onu diyorum kafa üşütecek bişey yok. Calm down life, lütfen yahu. Adeta bir yaprak gibisin duyguların nereye savurursa oraya gidiyorsun.36 yaşındayım. 26 yaşımdan beri o vardı. Ne garip bi boşluk bu. Napayım onun açmasını beklerken kafayı mı usuteyim iyice
Yani onun açmasını mi bekle diyosun. O zaman ben kesin açacaksa sınav sonrasına bırakmasını istemiyorum. Bir anda olsun bari böyle günler geçmez ki.İşte onu diyorum kafa üşütecek bişey yok. Calm down life, lütfen yahu. Adeta bir yaprak gibisin duyguların nereye savurursa oraya gidiyorsun.
Ben de 26da boşandım
Canım öyle istemiyorum böyle istiyorum falan deme, hayatta herşey bizim kontrolümüzde olmaz. Ne zaman açarsa açsın. Seni bu kadar dağıtmasına izin verme, normal hayatına devam et sınavına çalış. Ama lütfen bir de ne zaman dava açacaksın diye üstüne gitme adamınYani onun açmasını mi bekle diyosun. O zaman ben kesin açacaksa sınav sonrasına bırakmasını istemiyorum. Bir anda olsun bari böyle günler geçmez ki.
"Seni bu kadar dağıtmasına izin verme" ahh ne kadar güzel bi cümle. Okuyunca yine gözümden yaşlar aktı hoş hiç durmuyo da..Canım öyle istemiyorum böyle istiyorum falan deme, hayatta herşey bizim kontrolümüzde olmaz. Ne zaman açarsa açsın. Seni bu kadar dağıtmasına izin verme, normal hayatına devam et sınavına çalış. Ama lütfen bir de ne zaman dava açacaksın diye üstüne gitme adamın
Duygu kontrolün zayıf senin soğukkanlı olmayı öğrenmen lazım
Canım öyle istemiyorum böyle istiyorum falan deme, hayatta herşey bizim kontrolümüzde olmaz. Ne zaman açarsa açsın. Seni bu kadar dağıtmasına izin verme, normal hayatına devam et sınavına çalış. Ama lütfen bir de ne zaman dava açacaksın diye üstüne gitme adamın
Duygu kontrolün zayıf senin soğukkanlı olmayı öğrenmen lazım
çok saçma Bi ilişki ya , gelme desene trip atmadan , ne yemeği ya , bırak Ada'mı bırak düşünsün , şimdi sensizliği iyice Bi yaşasa temelli dönüş olacak belki , ne desek boş kiiiii, dava açmak falan !!! Ya bırak bıraaaaakAnnesi aradi az önce nerde kaldınız diye. Onun sarzi bitiktı. Biz tam konusurken eşim içeri girmiş yani onlara gitmiş. Aa .... geldi dedi bana verir misin anne dedim. Hani bizi de götürecektin dedim. Ben kesin demedim kı dedi. Yemek yediniz mi dedi hayır dedim. İyi geliyorum o zaman almaya dedi.
Severek ayrıldım, hala da sevgisi bitmedi aslına bakarsan :) bir de ben duygularımı yoğun yaşarım, ama zamanla kontrol etmeyi öğrendim.Seni bu kadar dağıtmasına izin verme
"Seni bu kadar dağıtmasına izin verme" ahh ne kadar güzel bi cümle. Okuyunca yine gözümden yaşlar aktı hoş hiç durmuyo da..
Sen nasıl atlattın peki bu süreci? Severek mi ayrıldın?
Belirsizliği ben de sevmem bence kimse sevmez :) ama bazen belirsizliğe tahammül etmemiz gerekiyor işte, kendimizi oyalayarak falan üstesinden gelmemiz gerekiyor. Ben mesela böyle zamanlarda kendimi işe veririm bi de nargile içerimçok haklısınız. ama konu sahibini de o kadar iyi anlıyorum ki. ben de öyleyim zira. soğukkanlı olamam. muallakta kalan şeyleri sevmem. ya bitecektir hemen ya da sorun/küslük/tavır olmayacaktır. ama karşımızdakinin ruh hali bizimki gibi olmuyor işte ve bu tutumumuz sadece bizi yıpratıyor.
Bilmiyorum geçmişiGeçmişi biliyor musunuz. Sadece bunu sorayım size. Adamın kalbi çokk fena kırık.life onun kalbini onarmalı
Ah bak canım evliya life ın kocası.adam hep sabretmiş uyarmış ama bizim life biraz hırçın.Bilmiyorum geçmişiBu ve önceki konuyu biliyorum sadece.. Sevgi bitmiş, nasıl bittiğinin önemi var mı artık? Yine de merak ettim bakayım eski konulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?