• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir abla sorunsalı.. Bu konuşmalar normal mi ?

sorma canım birde bişey desem ben fesat oluyordum ayrıldık zaten amin canım inşallah yaşamazsın.

ayy o da bi tuhafmış yahu daha beter :50:
bende bu kadar içli dışlı olunmasından hiç haz almam umarım ilerde daha büyük sorunlar yaşamam :50:
teşekkür ediyorum :16:

Şeyini sallandırıp geziyordun....zina yaparken gördüm...bunlar ne ya insan utanır. ayıpp:53::53: kız kardeşe bile denmez
Benim de abim var tövbe haşa bu cümleleri kurduğumu düşünemiyorum bile akıl hastanesine götürür beni delirdi diye..:53:
Sevgilinizin ablası da pek normal değil bence, zaten telefonu mesajları karıştırmasından belli
Bir de sevgiliniz nasıl karşılıyor bu durumu ablasının böyle saçma şeyler anlatması...normal mi buluyor saçma mı geliyor?

saçma geliyor konuşuyor öyle diyor ama bişi de diyemiyorum karşısında ne saçmalıyosun sen falan diye ablam sonuçta diyor :41:
teline şifre koydu o konuyu öyle hallettik ama ne bileyim ben iyice huzursuz oldum :50:
ne kadar çirkin laflar ya aralarında 2 yaş var öyle çok büyükte değil yani ablası

bence ablası sapık
bir insan nasıl defalarca rüyasında kardeşinin bir kadınla sevişmesini görür???
nasıl bir bilinçaltının ürünüdür bu...

bence ablası sapık
bir insan nasıl defalarca rüyasında kardeşinin bir kadınla sevişmesini görür???
nasıl bir bilinçaltının ürünüdür bu...

iyice iğrendim ya :19:
ben bile bu zaman kadar görmedim rüyamda zina yaptıgımızı :27: nasıl bi biliçaltı hakkten :20:

Nasıl bi abla bu ya :) aklı fikri sapıklıkta. Evlendirin de şu ablayı uğraşacak işi olsun.

Son düzenleme:
ahahahaha :60:
koptum şeyin dışarıda geziyordun ne ya :60:
alttan alttan zina yapma demeye getirmiş bence abla :9::9::9::9:

ama bi yandan iyi değil mi bu.. ciddiyete binmeden tanımış oluyorum böylece..
arkamdan laf çapıtılmasını istemem ki duymak daha doğru geliyor bana ama bu gidişle düşman olcam gibi ablasına :31:

Bu gidisle dusman olacaksiniz...

İyi degil demek ki...

İnsanlari tanimanin da bir yolu yordami var...

Haberdar olunmasi gereken seyler var, konusulup orada kalmasi gereken seyler var...

Ben abuk subuk da konussam her dedigimin kardesim tarafindan sevgilisine aktarilmasini istemezdim...

Sevgilimin de ablasinin anlattigi abuk subuk seyleri benimle paylasmasini istemezdim...

Ozellikle aktarilmasi rica edilmeyen her paylasim kisiye ozeldir, ucuncu kisiye anlatilmaz...

Bu sekilde davranarak ablasina tavir almaniza yol actigini fark edemiyor demek ki sevgiliniz...

Bu bakis acisiyla bir gun evlenince benim soylediklerimi de iyi niyetle de olsa ablasiyla paylasabilir bu insan derdim yerinizde olsam...

Bunlar beni fikirlerim elbette... Sizi icin sorun olsaydi zaten bunlari anlatmazdi erkek arkadasiniz...

Ablacigin bilincaltinda sizinle ilgili nasıl goruntuler oynuyorsa artik, bilemedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahahahaha :60:
koptum şeyin dışarıda geziyordun ne ya :60:
alttan alttan zina yapma demeye getirmiş bence abla :9::9::9::9:

:60: :60:
aynı evde kalmak dışında zina yapmıcagımız varsa da aklına düşürüyor çocugun :60: :60:

Bu gidisle dusman olacaksiniz...

İyi degil demek ki...

İnsanlari tanimanin da bir yolu yordami var...

Haberdar olunmasi gereken seyler var, konusulup orada kalmasi gereken seyler var...

Ben abuk subuk da konussam her dedigimin kardesim tarafindan sevgilisine aktarilmasini istemezdim...

Sevgilimin de ablasinin anlattigi abuk subuk seyleri benimle paylasmasini istemezdim...

Ozellikle aktarilmasi rica edilmeyen her paylasim kisiye ozeldir, ucuncu kisiye anlatilmaz...

Bu sekilde davranarak ablasina tavir almaniza yol actigini fark edemiyor demek ki sevgiliniz...

Bu bakis acisiyla bir gun evlenince benim soylediklerimi de iyi niyetle de olsa ablasiyla paylasabilir bu insan derdim yerinizde olsam...

Bunlar beni fikirlerim elbette... Sizi icin sorun olsaydi zaten bunlari anlatmazdi erkek arkadasiniz...

önerilerinizi dikkate alıcam :31: teşekkür ediyorum yorumunuz için :16:

Ablacigin bilincaltinda sizinle ilgili nasıl goruntuler oynuyorsa artik, bilemedim :)

hiç iyi görüntüler oynamadıgı kesin :27:

ahh işin kötü yanı ordaaa evli 1 yaşında çocugu var memur bi de :27:
kocasının telini karıştırmıyodur bu kadar rüyasında görmüyodur :19:
Hahahah çok kötüymüş o zaman kurtuluş yok. Muhtemelen evliliğinde ya da cinsel hayatında mutsuz. Yoksa bu kadar sapıklığa çalışmazdı kafası.
Sevgilinle bence her şeyi konuşabilirsiniz. Ama sorun hatta çok büyük bir sorun, sevgilinin 'ablamdır' demesi. Bütün sorunlar burada çıkıyor ilişkilerde. Tamam annendir babandır ablandır ama sınırlarını bilecekler. Şuyumdur buyumdur diye hadlerini bildirmezsen yarın bi gün daha çok burunlarını sokalar. Sonra mesela yüzyüzeyken geliyorsunuz diyelim, bu sefer senin yüzüne terbiyesizlik yapıyor. Sevgilin yine ablamdır bir şey diyemem diyecek. Seni savunmayacak veya onların yanlışlarında onları uyarmayacak veya tavır koymayacak. Bu durumda aile bireyleri sana her türlü terbiyesizliği rahat rahat yapacak

sadede gelirsem, sevgilini bu konuda telkin etmelisin. Seninle bu şekilde konuşamaz veya bana sapıkça imalarda bulunamaz diye. Hatta diyeceksin ki bu terbiyesizliği benim yüzüme yaparsa sen haddini bildirmezsen ben bildiririm diyeceksin. Kimse kimsenin terbiyesizliğini çekmeye gelmiyor dünyaya. Herkes haddini bilecek. Bunu ya sevgiline öğreteceksin ya da had bildime işini üstlenip, sevgilinin ablasının sana karşı saygısızlık yapmasını engelleyeceksin. Yoksa başın şuankinden daha çok ağrır. Büyüğümdür bir şey diyemem mantığından nefret ederim, böyle şeylere gelemem. Herkes haddini bilsin, küçüğüne de büyüğüne de saygısını bozmasın.

Son düzenleme:
Hahahah çok kötüymüş o zaman kurtuluş yok. Muhtemelen evliliğinde ya da cinsel hayatında mutsuz. Yoksa bu kadar sapıklığa çalışmazdı kafası.
Sevgilinle bence her şeyi konuşabilirsiniz. Ama sorun hatta çok büyük bir sorun, sevgilinin 'ablamdır' demesi. Bütün sorunlar burada çıkıyor ilişkilerde. Tamam annendir babandır ablandır ama sınırlarını bilecekler. Şuyumdur buyumdur diye hadlerini bildirmezsen yarın bi gün daha çok burunlarını sokalar. Sonra mesela yüzyüzeyken geliyorsunuz diyelim, bu sefer senin yüzüne terbiyesizlik yapıyor. Sevgilin yine ablamdır bir şey diyemem diyecek. Seni savunmayacak veya onların yanlışlarında onları uyarmayacak veya tavır koymayacak. Bu durumda aile bireyleri sana her türlü terbiyesizliği rahat rahat yapacak

sadede gelirsem, sevgilini bu konuda telkin etmelisin. Seninle bu şekilde konuşamaz veya bana sapıkça imalarda bulunamaz diye. Hatta diyeceksin ki bu terbiyesizliği benim yüzüme yaparsa sen haddini bildirmezsen ben bildiririm diyeceksin. Kimse kimsenin terbiyesizliğini çekmeye gelmiyor dünyaya. Herkes haddini bilecek. Bunu ya sevgiline öğreteceksin ya da had bildime işini üstlenip, sevgilinin ablasının sana karşı saygısızlık yapmasını engelleyeceksin. Yoksa başın şuankinden daha çok ağrır. Büyüğümdür bir şey diyemem mantığından nefret ederim, böyle şeylere gelemem. Herkes haddini bilsin, küçüğüne de büyüğüne de saygısını bozmasın.

NOKTA. söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin çokta haklı olarak eline sağlık vallayi :1:
teşekkür ediyorum :16:

Ablası da olsa sevgilinin bi dur demesi lazım, senden mi soğutmaya çalışıyo sevişiyomusunuz diye mi öğrenmeye çalışıyo bilemiyorum da fazlasıyla gerizekalı ve yalnız birine benziyo işi gücü yok galiba sanane yani..

Evliymiş, o zaman kendisi çalışamıyo ondan ağzı bu kadar çalışıyo galiba. Bu tarz insanların işi gücü milletin bacak arası zaten düşünmekten kafayı yerler, acaba evde napıyolar, kızlı erkekli mi, nikahsız nikahsız töbeeee 🚻🚻🚻🚻🚻🚻🔞

Son düzenleme:
Ablası da olsa sevgilinin bi dur demesi lazım, senden mi soğutmaya çalışıyo sevişiyomusunuz diye mi öğrenmeye çalışıyo bilemiyorum da fazlasıyla gerizekalı ve yalnız birine benziyo işi gücü yok galiba sanane yani..

işi gücü coluğu çocugu var :27:

saygısızlıkta yapsalar sevgilim büyügü karşısında çok ezik kalıyor benim dur demem lazım galiba tabi laf söyletirse hanım ablasına :19:

Ablanin evde kuş ucmuyor sanırım başına vurmuş :D

Evliymiş, o zaman kendisi çalışamıyo ondan ağzı bu kadar çalışıyo galiba. Bu tarz insanların işi gücü milletin bacak arası zaten düşünmekten kafayı yerler, acaba evde napıyolar, kızlı erkekli mi, nikahsız nikahsız töbeeee 🚻🚻🚻🚻🚻🚻🔞

:60: :60: :60: :60:

içleri fesattt :19:

Ablanin evde kuş ucmuyor sanırım başına vurmuş :D

:52::52::52::52:

kocası sürekli yurt dışına gidiyor işi geregi onun hakkında niye bu kadar fesat düşünmüyor nasıl gönderiyor tek başına oralara çok merak ediyorum

Herkese hayırlı bayramlar :3:

Daha önceki konumu okuyanlar bilir yine de özet geçeyim sevgilimin ablası, habersiz sevgilimin telini almış benle olan msjları okumuş tüm fotolarımıza bakmış vs durumuydu :34:

Şimdi başka bi sorun var .. çoğunuz sevgilime kızacak biliyorum :1: ablasıyla konuştugu şeyleri niye sana anlatıyor diye..
Haklı olabilirsiniz ama ne bileyim çok msjlaşıyoruz, konuşuyoruz can sıkıntısından hele de yaz gelince dilimiz şişiyor :27: ne var ne yoksa aklımıza ne gelirse konuşuyoruz yanii
bende evdeki bazı durumları paylaşıyorum onla, paylaşma ihtiyacı da hissediyorum yani açıkçası bana yanlış gelmiyor bu durum :26:
yani herşeyi didik didik anlatmıyorum elbet ama önemli gördüğüm bişiyi anlatırım. o da öyle yapıyor

neyse konuya döneyim, sevgilimin yaz tatili oldugu için memletine gitti geçenlerde de beni görmeye gelmişti. kaldı bi gün geri gitti memlekete
o kaldıgı günün ertesi günü işte ablasıyla konuşmuşlar. ablası da dün rüyamda gördüm seni zina yapıyodun demiş :53:
aman ne büyük tesadüf benim yanımda kaldıgı gün görüyo bu rüyayı :19:
okul zamanı da görüyodum sürekli hep zina yapıyodun, geçenler de yine gördüm şeyini dışarı çıkarmış öyle geziyodun demiş :53::53::53:

bu ne demek yahu ? bunun ne anlama geldiği bi kenara dursun 24 yaşındaki bi erkekle bu şekilde konuşmak doğrumu ?
sevgilim çok soguktur ablası olsun annesi olsun sevgisini dışarı vuramayan biri yaniii..
çok yakın olsalar o yüzden konuşabilmiş böyle dicem de ne bilim bu konuşmalar bana tuhaf geldii..

konuşmaların tuhaflıgı bi yana sizce bişi demeye mi getiriyor lafı ? benle çıktıgını biliyor ablası.
ve final zamanı bazen onun evinde kalıyodum bunu da biliyo arıyodu mesela yanındayken sevgilim de söylüyodu yanımda diye..
ben iyice işkillenmeye başladım anlam veremiyorum bu yaptıklarına..
tamam görmüş olabilir de bunu gelip sana mı söylüyor nasıl bi muhabbetiniz var öyle dedim tek tepkim bu oldu. :ssz:
sizlerin fikirlerini almak istedim :31:

her şeyden önce bir abla erkek kardeşini neden zina yaparken görür yaa??? yok dışarı çıkarmış sallıyomuş. bu nedir? hemde defalarca. önce onu bir sormak lazım bence.

Back
X