Millet ayda 5 yildizli otel kurcak
Biz hala alevi _ sunni
Bu ne bayik bir millet ya pufffff
keske ilk annenle tanistirip daha sonra alevi oldugunu soyleseydin.
bu sekilde evlenen arkadaslar gelir birazdan. hakkinizda hayirlisi olsun
Hadi Ya rum kökenli falan mısın yoksa :)Ben Hıristiyanım eşim Müslüman, sen bi de bizi düşünİnşallah kısmetinde sevdiğin bir insan vardır canım.
Ben Hıristiyanım eşim Müslüman, sen bi de bizi düşünİnşallah kısmetinde sevdiğin bir insan vardır canım.
Yok direk Yunan ve Türk, Rumluk yok :)Hadi Ya rum kökenli falan mısın yoksa :)
Biraz da güçlü durmanız lazım ve sevgilinizin karakterine. Yani evlenince sizi ezecek mi, dayılanacak mı, ailen artık arkanda değil bana muhtaçsın tarzı şeyler olacak mı... Evlenir de boşanmak zorunda kalırsan mutlaka bir işin olsun çünkü saçma bir sebep de olsa aileye karşı gelip evlenince erkeklerin bir yeri kalkıyo bana muhtaç nası olsa diyo. Cebinde maaşın olsun siz güçlü durun yeter.O kadar zoruma gidiyorki onu benimle sen biz diye ayırmak o kadar mutsuz hissediyorum ki
Ama bu örneği versem herhalde inme iner bizimkilere
Huzurunuzu bozulmasın inşallah
Biraz da güçlü durmanız lazım ve sevgilinizin karakterine. Yani evlenince sizi ezecek mi, dayılanacak mı, ailen artık arkanda değil bana muhtaçsın tarzı şeyler olacak mı... Evlenir de boşanmak zorunda kalırsan mutlaka bir işin olsun çünkü saçma bir sebep de olsa aileye karşı gelip evlenince erkeklerin bir yeri kalkıyo bana muhtaç nası olsa diyo. Cebinde maaşın olsun siz güçlü durun yeter.
Aile saçma sapan bi sebepten rıza vermiyosa evlenmenin sizin dinen bi sakıncası yok diye bi hocadan dinlemiştim yıllar önce. Sırf kendi kafalarına uymuyo diye izin vermemeleri kötü.O da çok sıkıntılar atlatmış şuan 27 yaşında ama aile içinde problem yaşamış bi insan tabiki herkesin hayatında oluyordur ama o cok hassas ve kesinlikle tartışma istemez ben bi arkadasimla ya da evden biriyle tartissam ozur dilettirir hiç sevmez ve hayalinde tartışmasız kavgasız gurultusuz bi yuva kurmak çocuklarını böyle yetiştirmek var
Ben ailemi arkamda bırakmamam ki zaten erkek arkadaşım bunu istemez ben rizalariyla mutlu olayım istiyoruz
Ama olucam ne kadar surecekse sursun
Kararlı durun, başka çaresi yok. Pes eden siz olmayın. Sevgiliniz sizin bulunduğunuz şehre gelsin mutlaka, bir emrivaki ile tanıştırın. Tanışıp biraz kaynaştıktan sonra ailem de sizinle tanışmak istiyor desin, kararlılığınızı görsün aileniz.
Bir de elalem ne der konusu burada nasıl devreye giriyor anlamadım. Damadın aleviliğini yedi düvele duyurmak zorunda değilsiniz ki. Kimsenin alnında mezhebi yazmıyor nihayetinde. Bu konulara hiç girilmezse, mezhep farkı olduğunu da kimse anlamaz nihayetinde. Çok çekiniyorlarsa, isimden falan şüphelenip de soran olursa, ağız kapatmanın da milyon tane yolu vardır. Bence anneniz elalem ne der diye değil, kendi istemiyor diye tepki veriyor. Çünkü kendi dert etmeyen elalemin derdini dert edinmez kendine, ben buna inanırım. Yani mesela, bizimkiler bunları kendileri dert etmedikleri için dert edenin de ağzının payını verirler..
Yani aklıma sizin kararlı durmanız dışında bir şey gelmiyor. Böyle kararlılıkla bundan 20 yıl önce evlenen aile dostlarımız var, hem de mezhep değil din farkıyla. Geri adım atmayın, sevginizi mezhep farkı gibi önceki yüzyıldan kalma bir soruna feda etmeyin derim.
Aile saçma sapan bi sebepten rıza vermiyosa evlenmenin sizin dinen bi sakıncası yok diye bi hocadan dinlemiştim yıllar önce. Sırf kendi kafalarına uymuyo diye izin vermemeleri kötü.
Ailenizin keyfi izin vermemesini biraz takmaman gerekiyo o zamanDinen bi sıkıntı şöyle yok bizim yaptığımız ibadetlerimizi onlarda yapıyor ama adı alevi diye böyle yapılıyor irkmis falan ya sanki kanla bulaşan bi hastalık banada bulasicak dusundukce deliricem
Ailenizin keyfi izin vermemesini biraz takmaman gerekiyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?