arkadaşlar yön avm diye bir yerden 4 tane sandalye aldık. Bir hafta içinde gelir dediler. Gelmedi. Gittik sorduk siparişte bir haftaya gelcek dediler gelmedi. Annem gitti olay çıkardı satan eleman tamam abla yarın kesin gelcek dedi bekledik gelmedi. Aradım tekrar meğer depoda yokmuşta yanlış söylemişlerde firmayı arıycaklarmış. Biz sizi hemen arıycZ dediler. O gün de ertesi günde arayan olmadı. Yine ben aradım size satan eleman yoğun birazdan öğrenip arıycAz dediler ama yine arayan yok tabi. Yine ben aradım ve saydırdım ne biçimsinizde arıycaz diyosunuz aramıyosunuz diye. Sonra satan elemana yönlendirdiler bağırdım çağırdım siz bu işi beceremiyosunuz beceriksizsiniz dedim. Birşey diyemedi bu kadar büyütülcek bişey değil diyor.
Yurt dışından alsak daha kısa sürede gelmişti. Adama epey saydım müdürünüze şikayet edicem dedim. firmayla depoyla konuşmadan bize yarın gelecek bekleyin evde diyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştık ordan daha bişey almam herkese de kötülüycem. Adam pazartesine kadar kesin gelecek dedi ama bence gelmiycek. Arkadaşlar tüketici haklarına nasıl başvuruluyor? Oraya başvurup paramı almak istiyorum. Birde genel merkeze şikayet edicem. Müdüre de ulaşabileceğimden şüpheliyim
Yurt dışından alsak daha kısa sürede gelmişti. Adama epey saydım müdürünüze şikayet edicem dedim. firmayla depoyla konuşmadan bize yarın gelecek bekleyin evde diyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştık ordan daha bişey almam herkese de kötülüycem. Adam pazartesine kadar kesin gelecek dedi ama bence gelmiycek. Arkadaşlar tüketici haklarına nasıl başvuruluyor? Oraya başvurup paramı almak istiyorum. Birde genel merkeze şikayet edicem. Müdüre de ulaşabileceğimden şüpheliyim