• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir alışveriş sorunu???

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar yön avm diye bir yerden 4 tane sandalye aldık. Bir hafta içinde gelir dediler. Gelmedi. Gittik sorduk siparişte bir haftaya gelcek dediler gelmedi. Annem gitti olay çıkardı satan eleman tamam abla yarın kesin gelcek dedi bekledik gelmedi. Aradım tekrar meğer depoda yokmuşta yanlış söylemişlerde firmayı arıycaklarmış. Biz sizi hemen arıycZ dediler. O gün de ertesi günde arayan olmadı. Yine ben aradım size satan eleman yoğun birazdan öğrenip arıycAz dediler ama yine arayan yok tabi. Yine ben aradım ve saydırdım ne biçimsinizde arıycaz diyosunuz aramıyosunuz diye. Sonra satan elemana yönlendirdiler bağırdım çağırdım siz bu işi beceremiyosunuz beceriksizsiniz dedim. Birşey diyemedi bu kadar büyütülcek bişey değil diyor.

Yurt dışından alsak daha kısa sürede gelmişti. Adama epey saydım müdürünüze şikayet edicem dedim. firmayla depoyla konuşmadan bize yarın gelecek bekleyin evde diyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştık ordan daha bişey almam herkese de kötülüycem. Adam pazartesine kadar kesin gelecek dedi ama bence gelmiycek. Arkadaşlar tüketici haklarına nasıl başvuruluyor? Oraya başvurup paramı almak istiyorum. Birde genel merkeze şikayet edicem. Müdüre de ulaşabileceğimden şüpheliyim

arkadaşlar yön avm diye bir yerden 4 tane sandalye aldık. Bir hafta içinde gelir dediler. Gelmedi. Gittik sorduk siparişte bir haftaya gelcek dediler gelmedi. Annem gitti olay çıkardı satan eleman tamam abla yarın kesin gelcek dedi bekledik gelmedi. Aradım tekrar meğer depoda yokmuşta yanlış söylemişlerde firmayı arıycaklarmış. Biz sizi hemen arıycZ dediler. O gün de ertesi günde arayan olmadı. Yine ben aradım size satan eleman yoğun birazdan öğrenip arıycAz dediler ama yine arayan yok tabi. Yine ben aradım ve saydırdım ne biçimsinizde arıycaz diyosunuz aramıyosunuz diye. Sonra satan elemana yönlendirdiler bağırdım çağırdım siz bu işi beceremiyosunuz beceriksizsiniz dedim. Birşey diyemedi bu kadar büyütülcek bişey değil diyor.

Yurt dışından alsak daha kısa sürede gelmişti. Adama epey saydım müdürünüze şikayet edicem dedim. firmayla depoyla konuşmadan bize yarın gelecek bekleyin evde diyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştık ordan daha bişey almam herkese de kötülüycem. Adam pazartesine kadar kesin gelecek dedi ama bence gelmiycek. Arkadaşlar tüketici haklarına nasıl başvuruluyor? Oraya başvurup paramı almak istiyorum. Birde genel merkeze şikayet edicem. Müdüre de ulaşabileceğimden şüpheliyim
heryer aynı..sımdı ısım versem sıkıntı olucak sıtede dıye demıyorum ama ne kadar tv de reklamı donen yer varsa aynısını yasadım.bırde odeme yaptıgım halde suruklendık durduk aylarca..

ınternetten tovbe ettım magazadan alacagım yıne aynı sorunsal..

Buraya yazmak yerine internetten tüketici haklarına nasıl başvurabileceğinizi araştırsanız daha iyi olurdu.
Ayrıca şikayet sitelerine de yazabilirsiniz.

Satışı iptal edin, ben 3 gün gecikti diye gidip sinirle iptal ettim 2 bin tl lik alışverişi.

Eğer herkes bekler ve kabul ederse bunlarda düdüklemeye devam eder. Sanki babalarının hayrına veriyorlar..

Senetli alışveriş yapılan yerler böyle.
Alışveriş yapılcak son yer oralar.
Senetli sepetli alışveriş imkanı sağlayan yerler bana tefeci gibi geliyo.
Haram onlardan alınan mallarda
Bu bnm fikrim tabi

Senetli alışveriş yapılan yerler böyle.
Alışveriş yapılcak son yer oralar.
Senetli sepetli alışveriş imkanı sağlayan yerler bana tefeci gibi geliyo.
Haram onlardan alınan mallarda
Bu bnm fikrim tabi

Senetli almadıkkı ya karta çektirdik

Satışı iptal edin, ben 3 gün gecikti diye gidip sinirle iptal ettim 2 bin tl lik alışverişi.

Eğer herkes bekler ve kabul ederse bunlarda düdüklemeye devam eder. Sanki babalarının hayrına veriyorlar..

İptal olmuyomuş. gidip müdürünüze şikayet edicem dedim. Genel merkeze ulaşamadım tekrar arıycam. Şikayet var a şikayet ettim. Bimerede edicem. Bıktım ya heryeri şikayet ediyorum annem haberlere çıkıcaksın diyo :))

Buraya yazmak yerine internetten tüketici haklarına nasıl başvurabileceğinizi araştırsanız daha iyi olurdu.
Ayrıca şikayet sitelerine de yazabilirsiniz.

Şikayetvar a yazdım hemen. Buradan da görüş almak istedim. Bimere de etmeyi düşünüyorum

heryer aynı..sımdı ısım versem sıkıntı olucak sıtede dıye demıyorum ama ne kadar tv de reklamı donen yer varsa aynısını yasadım.bırde odeme yaptıgım halde suruklendık durduk aylarca..

ınternetten tovbe ettım magazadan alacagım yıne aynı sorunsal..

Ya sandalye aldık altı üstü o yüzden önemsemedik. İlk defa aldık zaten ordan. Daha da tövbee..

Yok yok kartla aldık. İlk dega aldık o da dandik 4 tane sandalye ya
İptal edilemiyor gibi şeylere inanmayın. Her malın 15 gün içinde iade 30 gün içinde değişim hakkı vardır. Çatır Çatır iptal etmek zorundalar.yok oyle bir dünya.

Oradan birşey alınmaz. Ben epilasyon aleti almıştım. Yanlış model vermiş. Bir hafta oyaladılar. Sonunda eğer paramı vermezlerse avukatla geri geleceğimi söyledim. Hemen verdiler.

Git kartina iade yapsinlar, yapmazlarsa tuketici haklarina basvur, catir catir alirsin geri.

Back
X