- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Benim kayinpeder ben evlenmeden ölmüş çok iyi birymis keşke o yaşasaydı .kv de onuda gömmüş o davranışlarıyla tuhaftı benimki.turunun tek örneğiydiAynı aynı.
Kayınvalidem kötü kayınpeder ondan kötü.
Valla diyorum yaa herkes yaptığından utansin.allaha havale ettik en güzeli o bilir .ben artık yapılandan mantık aramıyorum.herkezi herşeyi bıraktım kendi haline hickimseyi takmıyorumBizimki duygularını net gösteriyor.
Sevmediğini.
Çocuk bile farkında.
Dışarda yemek yiyelim deriz.Benim kayinpeder ben evlenmeden ölmüş çok iyi birymis keşke o yaşasaydı .kv de onuda gömmüş o davranışlarıyla tuhaftı benimki.turunun tek örneğiydi
Sanki bu satırları ben yazdım.noktasi virgül uneDışarda yemek yiyelim deriz.
Parasını biz ödeyeceğimiz halde burnumuzdan getirir kayınpeder. 5 karış surat herşeye off poff.
Eşime de söyledim aileni tanısam asla seninle evlenmezdim diye.
Hep kalabalık birbirini seven ailelere özenmişimdir.
Öylesi denk geldi ki kendi oğlunu sevmiyor.
NasipSanki bu satırları ben yazdım.noktasi virgül une
Beni eşimin ailesinde sadece eşim ilgilendiriyor sadece baska kimse yok.ailesinden biriyle asla görüşmem eşime Allah korusun bişey olsa herşeyi bitiririm .beni yaşarken sormayan ölünce aramasın.esimde ailesini tanıdığı için beni ne zorlar nede ailem diye tutturur. bize düşkün çok şükür.aile sevgisini evlenince gordu. annesi diğer kardeşleri nede aynı soğuk tespit suratsiz bir kadindi herkes bilir.anne oldu baba ildu kardeslerde ülke dışında uzaktan uzağa .diğer akrabalsirda gayet aklı başında böyle yaşıyoruz işte .her ailenin dinamiği farklı işte alıştım artık dahada rahatım
Biri bana aileni tanısam asla seninle evlenmezdim dese benim için bittiği gün olur.Dışarda yemek yiyelim deriz.
Parasını biz ödeyeceğimiz halde burnumuzdan getirir kayınpeder. 5 karış surat herşeye off poff.
Eşime de söyledim aileni tanısam asla seninle evlenmezdim diye.
Hep kalabalık birbirini seven ailelere özenmişimdir.
Öylesi denk geldi ki kendi oğlunu sevmiyor.
Ben çok isterdim.Beni eşimin ailesinde sadece eşim ilgilendiriyor sadece baska kimse yok.ailesinden biriyle asla görüşmem eşime Allah korusun bişey olsa herşeyi bitiririm .beni yaşarken sormayan ölünce aramasın.esimde ailesini tanıdığı için beni ne zorlar nede ailem diye tutturur. bize düşkün çok şükür.aile sevgisini evlenince gordu. annesi diğer kardeşleri nede aynı soğuk tespit suratsiz bir kadindi herkes bilir.anne oldu baba ildu kardeslerde ülke dışında uzaktan uzağa .diğer akrabalsirda gayet aklı başında böyle yaşıyoruz işte .her ailenin dinamiği farklı işte alıştım artık dahada rahatım
Ailesinin ne olduğunun farkında ise olmuyor o dediğiniz.Biri bana aileni tanısam asla seninle evlenmezdim dese benim için bittiği gün olur.
Aynenn maelsef kendi bilir yaslailik kapıya dayansin görür.uzak olsun kenid bilir sizde rahat edersinz .bizede böylesi denke geldi ne yapalımBen çok isterdim.
Sıcacık samimi bir aile olalım.
Ama kayınvalidem daha isteme gününde kayınvalide olmayı tercih etti.
Zaten yaralı aileden eksik daha da üstğne tuz basmak gibi bu söz.Ailesinin ne olduğunun farkında ise olmuyor o dediğiniz.
Keşke o kadar değer veren sahiplenen bir ailesi olsaydıda söylenmeseydi bu çirkin
Bunu yazan kesin bekardir.Ailesinin ne olduğunun farkında ise olmuyor o dediğiniz.
Keşke o kadar değer veren sahiplenen bir ailesi olsaydıda söylenmeseydi bu çirkin sözler.
Size karışmam fakat eşinizi gitmesi konusunda engellemeyin.Selamlar Güzel hatunlar;
Burası iyiki var. En yakınıma bile anlatamadıklarımı anlatabiliyorum.
Benim derdim eşimin ailesi. 15 yıllık evliyim.
Evliliğimin ilk beş senesi eşimin ailesi yüzünden çöp. Bildiğiniz sürekli kavgalar, huzursuzluklar, psikolojik şiddet bir çok şey yaşadım.
Kayınvalidem benimle hep bir rekabet içinde.
Düpedüz fesat kendisi.
Evlenirken maddi manevi hiiç bişeyimize karışmadılar bu arada misafir gibi gelip gittiler.
Yapmak zorunda değiller tabiki. Ama manevi desteklerinid göremedik.
Asla ne beni ne çocuklarımı istemez sevmez.
En son evine 4 yıl önce gittim. Pandemi girdi araya vs ( şehir dışında yaşıyorlar) o günden bu yans bir kere çocuklarımla konuşmadı bile.
Geçtiğimiz yaz. Eşimin babası eşimi aramaya çalışırken beni aradı yanlışlıkla. Xxx arıyordum yanlışlıkla oldu demek yerine çay diye yüzüme kapattı telefonu.
Kayınvalidemin babası vefat etti.
Başsağlığı için aradım. Kendisinin hasta olduğunu hiç bişey yapamadığından bahsetti. Bende üzülme ben gelirsem yaparım dedim.
Bana boşver boşver hastalık var dedi.
Bugün eşimle konuşmuşlar çocukları özlediğini bayramda gidip gitmeyeceğimizi sormuş. Eşim kararı bana bıraktı. Ama gitmek istiyor belli. Eşim kırılsın istemiyorum. Ama ne beni nede çocuklarımı istemediğinden adım gibi eminim.
İçimde bir huzursuzluk oldu.
Zerre gitmek istemiyorum.
Ama benimde oğullarım var. Sonuçta bu bir kültür bayramda aile ziyareti.
Bunu görsünler de istiyorum.
Kafam karmakarışık istenmediğimi bile bile gitmeyi de hiç istemiyorum
Sizin fikriniz nedir, sağlıklı düşünemiyorum.
Duygularım mantığımın önüne geçiyor.
Git bence eşin ne güzel anlayışlı zorla götürmüyor onu mahçup etme.Selamlar Güzel hatunlar;
Burası iyiki var. En yakınıma bile anlatamadıklarımı anlatabiliyorum.
Benim derdim eşimin ailesi. 15 yıllık evliyim.
Evliliğimin ilk beş senesi eşimin ailesi yüzünden çöp. Bildiğiniz sürekli kavgalar, huzursuzluklar, psikolojik şiddet bir çok şey yaşadım.
Kayınvalidem benimle hep bir rekabet içinde.
Düpedüz fesat kendisi.
Evlenirken maddi manevi hiiç bişeyimize karışmadılar bu arada misafir gibi gelip gittiler.
Yapmak zorunda değiller tabiki. Ama manevi desteklerinid göremedik.
Asla ne beni ne çocuklarımı istemez sevmez.
En son evine 4 yıl önce gittim. Pandemi girdi araya vs ( şehir dışında yaşıyorlar) o günden bu yans bir kere çocuklarımla konuşmadı bile.
Geçtiğimiz yaz. Eşimin babası eşimi aramaya çalışırken beni aradı yanlışlıkla. Xxx arıyordum yanlışlıkla oldu demek yerine çay diye yüzüme kapattı telefonu.
Kayınvalidemin babası vefat etti.
Başsağlığı için aradım. Kendisinin hasta olduğunu hiç bişey yapamadığından bahsetti. Bende üzülme ben gelirsem yaparım dedim.
Bana boşver boşver hastalık var dedi.
Bugün eşimle konuşmuşlar çocukları özlediğini bayramda gidip gitmeyeceğimizi sormuş. Eşim kararı bana bıraktı. Ama gitmek istiyor belli. Eşim kırılsın istemiyorum. Ama ne beni nede çocuklarımı istemediğinden adım gibi eminim.
İçimde bir huzursuzluk oldu.
Zerre gitmek istemiyorum.
Ama benimde oğullarım var. Sonuçta bu bir kültür bayramda aile ziyareti.
Bunu görsünler de istiyorum.
Kafam karmakarışık istenmediğimi bile bile gitmeyi de hiç istemiyorum
Sizin fikriniz nedir, sağlıklı düşünemiyorum.
Duygularım mantığımın önüne geçiyor.
kaç yaşındalarAslaaa istemiyorlar
Evliyim 4 senelikBunu yazan kesin bekardir.
Böyle büyük konusmayin inanın bizde sizin gibiydik başınıza gelirse görürsünüz.
Ailesini bilmezmi her insan benim eşimin ben yüzüne diyorum herkese diyorum ailsinin böyle birileri olduğunu bileydim yeminle asla evlenmezdim asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?