Yine bir bayram yine mutsuzluk

Benim kayinpeder ben evlenmeden ölmüş çok iyi birymis keşke o yaşasaydı .kv de onuda gömmüş o davranışlarıyla tuhaftı benimki.turunun tek örneğiydi
Dışarda yemek yiyelim deriz.
Parasını biz ödeyeceğimiz halde burnumuzdan getirir kayınpeder. 5 karış surat herşeye off poff.
Eşime de söyledim aileni tanısam asla seninle evlenmezdim diye.
Hep kalabalık birbirini seven ailelere özenmişimdir.
Öylesi denk geldi ki kendi oğlunu sevmiyor.

Sanki bu satırları ben yazdım.noktasi virgül une

Beni eşimin ailesinde sadece eşim ilgilendiriyor sadece baska kimse yok.ailesinden biriyle asla görüşmem eşime Allah korusun bişey olsa herşeyi bitiririm .beni yaşarken sormayan ölünce aramasın.esimde ailesini tanıdığı için beni ne zorlar nede ailem diye tutturur. bize düşkün çok şükür.aile sevgisini evlenince gordu. annesi diğer kardeşleri nede aynı soğuk tespit suratsiz bir kadindi herkes bilir.anne oldu baba ildu kardeslerde ülke dışında uzaktan uzağa .diğer akrabalsirda gayet aklı başında böyle yaşıyoruz işte .her ailenin dinamiği farklı işte alıştım artık dahada rahatım

Biri bana aileni tanısam asla seninle evlenmezdim dese benim için bittiği gün olur.

Ben çok isterdim.
Sıcacık samimi bir aile olalım.
Ama kayınvalidem daha isteme gününde kayınvalide olmayı tercih etti.

Biri bana aileni tanısam asla seninle evlenmezdim dese benim için bittiği gün olur.
Ailesinin ne olduğunun farkında ise olmuyor o dediğiniz.

Keşke o kadar değer veren sahiplenen bir ailesi olsaydıda söylenmeseydi bu çirkin sözler.

Keşke o kadar değer veren sahiplenen bir ailesi olsaydıda söylenmeseydi bu çirkin
Zaten yaralı aileden eksik daha da üstğne tuz basmak gibi bu söz.
Keşke değer veren olsaydı e olmamış olmamasıda onun sorunu değil şanssızlığı böyle şangadanak kendi ailen iyi diye yüzüne vurmak nesi
Ki benim ailem sevgiyle sarar arkamda maddi manevi durur
Eşiminki ise oğlumu ele güne göstereyim yerine getirilmesi gereken prosedürler falan
Ben yalnızca sanssız görüyorum.
Sahip olma şımarıklığının lüzmu yok
Empati önemli

Keşke o kadar değer veren sahiplenen bir ailesi olsaydıda söylenmeseydi bu çirkin sözler.
Bunu yazan kesin bekardir.
Böyle büyük konusmayin inanın bizde sizin gibiydik başınıza gelirse görürsünüz.
Ailesini bilmezmi her insan benim eşimin ben yüzüne diyorum herkese diyorum ailsinin böyle birileri olduğunu bileydim yeminle asla evlenmezdim asla

Size karışmam fakat eşinizi gitmesi konusunda engellemeyin.

Git bence eşin ne güzel anlayışlı zorla götürmüyor onu mahçup etme.

Evliyim 4 senelik

4 senedir görmemişsiniz, kendisi çağırmış. Çocuklar da görsün istiyorsunuz anladığım kadarıyla, e ne olacak gidiverirsiniz. Hiç gitmek istemiyorsanız eşiniz çocukları götürür siz de telefonla ararsınız, hastalık vb bahane eder, bayramlarını kutlarsınız. Diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…