- 3 Ekim 2007
- 14.601
- 36.408
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
E ne güzel işte ezdirmiyosa sizde yanlarındayken yoksayın.Anne baba oğul takılsınlar bi kaç gün dişinizi sıkıverin.Eşim beni ezdirmez.
Ama kadın o kadar çok konuşuyor ki neye ne kadar yetecek oda.
Vallaha tek çözüm bu kalınmaz onlarla asla ve asla gerilirsiniz.gitmesem eşim üzülüyor adam bayrmai köyde yaşmak istiyor koyunu özlüyor.gitsem ben annesinden gerilip sinir olup bayram bana zehir oluyor.bende dedimki yukarı eve ben çıkmam gidelim aşağıda kalalım şu gidip anneni ziyaret edin bende onalr gidince diğer aksranalari gezip oturuyorum bahçede uğraş iyorum vs gayet iyi yaşadık böyle uzaktan uzağa çok iyiydi.simdide vefat etti yaptığı ne oldu yanına kaldı bir güler yüz yaa coknu zordu öbür dünyada Allah'a havale ettim hakiim varsa sorsunEşime defalarca söyledim.
Yakınlarında 1+1 bir ev alalım.
Tamam gidelim ama kendi evimizde yatıp kalkarız kabul ettiremedim
Gereksizmiş.
Birebir isteğim bu.Gitmem. Çok mecbursam da kalmam, hazırladığı bir lokmayı ağzıma sürmem. 250 km günübirlik gidilir, olmadı bir yerde bir gece konaklanır. 2-3 saat sürer olsa olsa niye illa kalmalı olacak anlamadım.
Bayram sonrasına 400km ye günübirlik gezi planladık biz, sizinki çok daha yakın. Kalma işine hiç girmeyin belli ki sizi üzecekler.Birebir isteğim bu.
Gitmemek adlarını dahii duymak istemiyorum. Özellikle telefonu yüzüme kapattığından beri.
Bu durumda asla gitmezdimKonuşmadı evet.
Çocuklar yolda görse tanımaz.
Sevmiyor ki. Evi ıncık cıncıl dolu çocuklar gidiyor aklı çıkıyor dokunacaklar diye.
Yahuu biliyorsun eve çocuk gelecek kaldır.
Yok, kaldırmaz dokunsunlar istemez.
Bekar kaynıma 38 yaşında.
Köfte patates kızartıyordu. Senin çocukların yemez dimi onlara yapmıyorum dedi.
Allah aşkına hangi çocuk hayır der köfte patates e.
O kadar çok şey varki.
Çocukları yıkarım kapıya gelip kovayla yıka su gitmesin der.
Bazen bende ölseler üzülür müyüm diye sorarken buluyorum kendimi.Vallaha tek çözüm bu kalınmaz onlarla asla ve asla gerilirsiniz.gitmesem eşim üzülüyor adam bayrmai köyde yaşmak istiyor koyunu özlüyor.gitsem ben annesinden gerilip sinir olup bayram bana zehir oluyor.bende dedimki yukarı eve ben çıkmam gidelim aşağıda kalalım şu gidip anneni ziyaret edin bende onalr gidince diğer aksranalari gezip oturuyorum bahçede uğraş iyorum vs gayet iyi yaşadık böyle uzaktan uzağa çok iyiydi.simdide vefat etti yaptığı ne oldu yanına kaldı bir güler yüz yaa coknu zordu öbür dünyada Allah'a havale ettim hakiim varsa sorsun
İnsan varya inanılmaz üzülüyor çok canını yakıyor bu tür davranislar farkında bile değiller .ben takmamaya başladım şimdi hiçbirini sallamiyorum bilebu bayram günü birlik gidip gezeceğim hiç kalmayacagim soğuk olur köy.gezer gelirim diğer akrabaları inan kvdemden daha iyi hepsi.herkezxe beni sever köyde bir o kvde sevemedi bende onu sevemedim ama size anlatsam benimki deliydi ya hastaydiBirebir isteğim bu.
Gitmemek adlarını dahii duymak istemiyorum. Özellikle telefonu yüzüme kapattığından beri.
En son 4 yıl önce gittik.Bayram sonrasına 400km ye günübirlik gezi planladık biz, sizinki çok daha yakın. Kalma işine hiç girmeyin belli ki sizi üzecekler.
Nerdeyse aynı biliyirmusun benim kvdem benim evime evlendiğinde ne beri 13 yildir2 kez geldi.gurur yapardi gelmezdi çok kinliydi kadın inanılmaz tespottuBazen bende ölseler üzülür müyüm diye sorarken buluyorum kendimi.
Heee bu arada kendileri de gelmezler.
İstemedikleri gibi gelmiyorlarda.
Net düşüncemi yazmışsınız.Bu durumda asla gitmezdim
Çocuklarımdan 2 patatesi sakınan, yıkandığı suyun hesabını yapan birini görmelerine gerek yok. Bilmesinler öyle babaanne, bi eksilik hissetmezler. Eşiniz istiyorsa tek gitsin bayramda ben olsam çocuklarımı oraya getirmem.
Komşularımı bana bayılır.İnsan varya inanılmaz üzülüyor çok canını yakıyor bu tür davranislar farkında bile değiller .ben takmamaya başladım şimdi hiçbirini sallamiyorum bilebu bayram günü birlik gidip gezeceğim hiç kalmayacagim soğuk olur köy.gezer gelirim diğer akrabaları inan kvdemden daha iyi hepsi.herkezxe beni sever köyde bir o kvde sevemedi bende onu sevemedim ama size anlatsam benimki deliydi ya hastaydi
Çocuklarınız üzülene kadar eşiniz üzülsün.Net düşüncemi yazmışsınız.
Ama işte eşimde üzülsün istemiyorum.
Zamanında o beni üzmekten çekinmesede.
Aynı aynı.Nerdeyse aynı biliyirmusun benim kvdem benim evime evlendiğinde ne beri 13 yildir2 kez geldi.gurur yapardi gelmezdi çok kinliydi kadın inanılmaz tespottu
Temiz yemek dediniz aklıma geldi.Size tek tavsiyem gitmeyin gerilmeyin eşiniz tek gidip ziyaret etsin birgunde kalsın si cocuklarla evde parti yapın temiz yemek yiyin rahatça eglenin
Benimki de öyle cocujlari görmek isterdi yalan yok.ama duygusu sifirdi gösteremedi.gosterilmeyen duyguyu ben nasıl anlayacaksamKomşularımı bana bayılır.
%100 millet soruyor neden gelmiyorlar diye.
Dediğim gibi gelin özledik diyecek biri değil.
Bizimki duygularını net gösteriyor.Benimki de öyle cocujlari görmek isterdi yalan yok.ama duygusu sifirdi gösteremedi.gosterilmeyen duyguyu ben nasıl anlayacaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?