• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir düğün ve ben yine ezik tipimle gitmek istemiyorum:(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
normalde düğünlere pek katılmam ama kuzen bu gitmem lazım.inanılmaz zayıf olduğum için bu zamana kadar elbise içine girmeyi bile denemedim.zaten dolduramam elbise ayrı bi konu ama bu bacakları da insan içine çıkaramam,bunu insanlara yapamam:)
şaka bi yana çok üzülüyorum.benim gibi derdi olan birileri var mıdır şu dünyada çok merak ediyorum cidden.değişik bi türüm yani:)en güzel zamanlarım hep kendimi bişeylerden mahrum kılarak geciyor.yine basit ve gayet spor bi kıyafetle gitmeyi düşünüyorum:(kendime göre bir şey bulamam değil mi,içinde kaybolurum hepsinin:(
şu takıntım da benle mezara gelir artık.dışarda herkes benim bacaklarımın ne kadar çöp gibi olduğunu düşünüp durmaz değil mi:(

Boy kilo yazarsan sitece el verip bir şeyler buluruz canım spor kıyafetle gidilmez.:)

Şu tarz bir şey giyersen bacakların kötü durmaz bence:
clx_1000038865-eAHyGg8a.jpg

13080834-yzX1OvQc.jpg

Canım sende naptın hic mi gormuyosun insanları incecik bacaklarıyla millet ne elbiseler ne etekler giyiyorlar, bu kadar kotu olmasına imkan yok, fashion tv ac bak mankenlerin cogu ince carpık bacaklı, hic elbisenin icini dolduramam deme, alırsın bi elbise, goturursun bi terziye senin olculerine gore ayarlar, olmadı kumaşını alıp kendin diktirirsin. Enine cizgili bir elbise kullanırsın mesela, olmadı acık renk giyersin, dikkati baska yere cekersin.
Dert ettigin seye bak, benimde boyum 1.58 goguslerim yok resmen bluzler uzerimden kayıyo, hele straplez elbiseler hayal benim icin :KK53:

Uzun bir elbise ile sorun olmaz...
Şifon modelleri seçip darlardan kaçarsanız zayıflığınız da ortaya çıkmaz, bacaklarınız da gözükmez.

kızlar uzun elbiselerim var ama ben içinde kendimi hic rahat hissetmiyorum.saçma biliyorum ama abartı gibi geliyo.gerçi bu düğün de neyse...kısa diz altı kalem bi elbise giymeyi çook ama çok isterdim ama hep ama işte

Canım çok şık tulumlar war hani geniş paçalı olanlar altına şık bi ayakkabı platform we portföy çanta yada şifon uzun uçuş uçuş bi elbise olabilir aklıma ilk bunlar geldi:D

Benim bir arkadaşım var bacaklarım ince diye şikayet ediyor. Oysa ben çok güzel buluyorum manken gibi. Önce kendi vücudunla başarılı olman gerekiyor. Ve emin ol çok güzel kıyafetler bulabilirsin. Bu yıl diz altı kilos gelen renkli etekler cok moda. Üzerine bir bluz hem klasik hemde spor olur.

kızlar uzun elbiselerim var ama ben içinde kendimi hic rahat hissetmiyorum.saçma biliyorum ama abartı gibi geliyo.gerçi bu düğün de neyse...kısa diz altı kalem bi elbise giymeyi çook ama çok isterdim ama hep ama işte
Çok incelesen kalem etekler şık durmaz. Kiloş etekler var pileli pileli üstüne mini çeketleri var. Hem abartı durmaz hem şık durur.

kendine uygun uzun bir elbise giyer zarif kuğu gibi olursun.
yeter ki tedirgin gözlerle, elalem benim için ne düşünür güvensizliğiyle ,kambur, kompleksli durma. işte o zaman itici olacağın kesin.
kesinlikle haklısın,bunları düşünmek aslında bakarsan benim rutinim:(

uzun elbise olabilir
tulum gyebilirsin

illa ki kısa elbise şart değil ki

pantolon da giyebilirsin de çok spor olmamalı

Canım ben seni azcık diyet topiklerine yönlendiiryim bari ,millet orda 130 kilolarla uğraşıyor,hastanelere nasıl insanlar geliyor bir görsen.Takma kimseyi istediğini giy.:)

Ahahah bir tane daha benden :D geçen hafta kuzenimin düğününde ben de boydan bir elbise giyinmistim ama bütün zayıflığım ortada.. annem anneannem çok zayıfsın diye başımın etini yediler.. millet bizim gibi olmaya çalışır diye durumu kurtarmak istedim ama moralim bozuldu :( ben de 1.69 a 50 kiloyum ama zayıf duruyorum offf kilobda alamıyorum 4 yıldır zayıf dolaşıyorum :KK47:

Canım ben seni azcık diyet topiklerine yönlendiiryim bari ,millet orda 130 kilolarla uğraşıyor,hastanelere nasıl insanlar geliyor bir görsen.Takma kimseyi istediğini giy.:)
bi zamanlar kilo alma topiğinde çok takıldım da yok yani mümkün değil,ben kilo alamam.bu da en az obezite kadar kötü bir durum inan bana

Back
X