yine bir facebook sorunu dusuncelerinize ihtiyacim var kizlar :(

gulacmaz

ÖKÜZ SEVERLER DERNEĞİNİN DAİMİ ÜYESİ
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
573
442
73
bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum

Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??

Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti

Sosyal ağı icat edende degil,kullanmayi bilmeyende sorun canim...yaptigi şeye ne gibi bir açıklamasi oldu sevgilinin ??

Sakince gider ve bu durumdan haberdar oldugumu, bir aciklama yapip yapmayacagini sorardim. Bu durumun tabii ki bir aciklamasi olamaz, ayrilik sebebidir, ama yaygara cikartacagima ya da cat diye sebep soylemeden ayrildik diyecegime once bunu konusurdum, sonra ayrilirdim.

Sosyal ağı icat edende degil,kullanmayi bilmeyende sorun canim..yaptigi şeye ne gibi bir açıklamasi oldu sevgilinin ??
Ayrildigimiz donemde acmistim cunku eskisinin sifresini mailini biliyordun o yuzden kendime ait hesabim olsun zaten ayrilmistik ama yanlis bisey yapmadim konusmadim bile seni aldatmadim sadece ekledim orda duruyordu dedi ama bana bitti demedigi bir zamanda bu kizi eklemis biz eylul 22 de ayrilmistik agustosta kizi eklemis girdim baktim msj kutusu bostu ama silmedigini nerden bilicem sonucta birlikte oldugumuz zamanda bana hesaptan bahsetmedi tesadufen gordum

Konustum canim surekli yeminler ediyor ben seni aldatmadim cok seviyorum yanlis bisey yapmadim o kizla is yerinde bile konusmuyorum sadece ekli duruyordu fln dedi o kadar laf saydim haklisin hataliyim sana soylem lazimdi ama yanlis hicbir sey yapmadim seni aldatmadim dedi

ha birde ayni is yerindemi calisiyorlar ?

Klasik yalanlar bunlar.Madem bir niyeti yoktu niye bir hesap açıp ekleme düşüncesi olmuşki.Acıklaması varmı baska bunun bence yok

Klasik erkek bahaneleri işte..her ne olursa olsun sana söylemesi gerekirdi..yada kapatmasi gerekirdi hesabı..ayrıca o bahsettigin kiz bunun neyi oluyo neden eklemiş yani onu??

Beni aldattigini dusunmuyorum ama benden gizlemesi ve yalan soylemesini kabullenemiyorum bu adam ayrildigimiz donem eklemistim demesine ragmen ayrilmadan 1 ay once eklemis ve 1 ay sonrada ona guvenmedigimi dusundugunu icin ayrilik karari almisti. Kendimi salak gibi hissediyorum

Klasik erkek bahaneleri işte..her ne olursa olsun sana söylemesi gerekirdi..yada kapatmasi gerekirdi hesabı..ayrıca o bahsettigin kiz bunun neyi oluyo neden eklemiş yani onu??
Calistigi yerden is arkadasi sadece onu degil herkesi eklemis ama o kizinda listede olmasi moralimi bozdu

ozaman bence aldatmis seni ..
o kadinla olmamis sana geri dönmüs büyük ihtimal
gerci baskalarinida eklemisse ozaman bilemicem
sadece onu eklemis sanmistim
hakkinda hayirlisi olsun

Sevgilin saglam pabuc degil kesinlikle. Kac yasinda sevgilin?

Yazdıklarınızı bir daha okuyun derim.
Ve bu kadar iyimser olmayın

Calistigi yerden is arkadasi sadece onu degil herkesi eklemis ama o kizinda listede olmasi moralimi bozdu
Anladigima göre eklenmemesi gereken bir insan kiz.sevgilinin yaptgi cok yanliş..seni üzmek istemem canim ama madem konu açmissin düşüncemi söylemem lazim yine karar senindir..ben olsam affetmezdim cunku daha önce yaşadgimiz cok örnekler var boyle bunu bikere yapan defalarca yapiyo canli canli şahit oldum yani..bir arayiş içinde olmasa ztn hesap acmaz demekki bir amac var..olaki acti her ne sebebi varsa bunu sana soylemeliydi bilgilendirmeliydi diye dusunuyorum..sakli gizli yapilan işlerin altinda yanlis vardir diye dusunuyorum ben..

Kizlar ben bilgisayar konularindan iyi anliyorum internete bagli tanidigim herkesin bilgisayarindaki ve net ortamindaki yaptigi herseye erisim saglayabiliyorum ama yanlis biseyine rastlmamistim hatta telefon dokumlerini surekli kontrol ederdim son zamanlarda ona guvendigim ve bosverdigim icin hicbiseyine bakmadim bugun aklima geldi keske gelmeseydide gormeseydim konusma kaydi ve baska seyler gormedim sadece acip eklenmis ama sonucta yalan soyledi sakladi guvenimi kirdi eylulde evlenecegim adam gozumde bir gecede bitti

Burcu ne bu adamin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…