Sana katılıyorumValla hrif bence o hatunu elemek icin o hesabi acmis kardes, ac gozunu.
Sevgilinin neden eklediği belli zaten hiç durma bence hemen ayrılbu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum
Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??
Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti
İnsanın içinde varsa kötülük sosyal ağa kalmadan her türlü yapacağını yapar.bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum
Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??
Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti
Sevgilinizin niyeti bozuksa, sosyal aglar ne yapsınbu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum
Ayrilmamistik yani henuz bitti denilmemisti ama gorusmuyor konusmuyorduk iliskimiz sallantidaydi o donem 3 ay kadar gorusmedik eyluldede tam olarak bitti denildi yinede devam ettigimizde bana soyleyip silmesi gerekirdi zaten guven sorunu olan biriyim bunlarida gordukten sonra agziyla kus tutsa yinede guvenmemyalnız bişey var dikkatten kaçan.
sevgilin bu face i senden ayrılınca değil senden ayrılmadan önce açmış??
madem sadece oyun oynamak için açtı neden birilerini ekliyor?
neden arkadaş edinmeye ihtiyaç duyuyor oyun dışında kullanmayacağı bi hesaba?
bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?