Belki de icten ice gormeni istiyordur. Kimi erkekler yapar bunu, terk etmeyi gozleri yemez onlar da sevgililerinin kendilerini terk etmesini saglarlar. Dugune de az kalmis, adam evlilikten kaciyor olmasin?En komigide pc den cok iyi anladigimi herseyine ulasabilecegimi bildigi halde bunu yapmasi
Oyle olsa dun geceden beri ettigim onca hakarete ragmen bu kadar yalvarmazdiBelki de icten ice gormeni istiyordur. Kimi erkekler yapar bunu, terk etmeyi gozleri yemez onlar da sevgililerinin kendilerini terk etmesini saglarlar. Dugune de az kalmis, adam evlilikten kaciyor olmasin?
Haklisin bagimlisi bu yuzden cok sorun yasadik. Vediger facesinin herseyinin sifresini biliyorum oyun oynadigini gordugumde oyunu siliyordum silmemem icin acmis zaten actigi facede eski bir hesapti eskiden oyun icin acmisti ben kizip kapatmistim saf sifresini bile degistirmeden tekrar acmis girdim baktim herseyine maillerini bile kontrol ettim hicbir sey bulamadim ama yinede guvenim sarsildi zaten guven sorunu yasayan biriyim eskidende bu guvensizligim yuzunden terk etmisti beni simdide boyle gorunce sindiremedimBak sana bir olay anlatayim ben takip edilmekten hic hoslanmam oyle ki mesela bunu yazarken annem yanimda ama ben istemsizce telefonumu diger yana cevirerek yaziyorum ,gizli bir sey mi yapiyorum hayir ama gizliyorum ve bir ornek daha mesela ben pc basindayken birinin beni izlemeseni sevmem ne yaparsan yapayim kimse bakmayacak biri baktimi kapatrm tum seklemelri bu bir rahatsizlik mesela ben facebook tan bir oyun oynuyorum 101 oyunu gcen kiz bir arkadasim bana sakayla karisik ya birak su oyunu git yat uyu dedi bende mobil olarak oynuyorum ya facedenciktim uyuyacagim canm dedim kiza iyi gceler dedim sonra mobilden oyuna misafir grsi yaptim gorulmesin diye ha oynamaya devam etsem ne olacakti sonucta kiz saka olarak bunu soyledi ve gece saat 3 falandi bende misafir olarak devam ettim o arkadas beni uyudu sandi yani ona yalan soyledim takip edilmek hosuma gitmiyor belki erkek arkadasinda boyledir hani ilk basta gizli diye cok iskillendim ilk mesajda da belirttim ama bana erkek arkadasinin oyun bahanesi inandirici geldi cunku bagimlilik diye bir sey var
Madem aldatmamis o halde neden bu kadar yalvariyor?Oyle olsa dun geceden beri ettigim onca hakarete ragmen bu kadar yalvarmazdi
yok capkin biri degil bir yere giderken bile benden izin ister iki arkadasinin esi haric hicbir kizla konusmaz slm bile vermez kimseye zaten ekledigi kizlara onun adiyla yazdim kizlar sasirdi hic konusmuyorlarmis bile o yuzden napicami bilemedim ama gizli seyler guvenimi sarstiMadem aldatmamis o halde neden bu kadar yalvariyor?
Sevgilin capkin biri midir?
İki gundur adama etmedigim kufur hakaret kalmadi ne sarilmasi. Suratina kurekle vurasim geliyorda uzakta isteBu kadar eminsiniz madem herşeyden aldatmadigindan koşup affedin sarilip boynuna atlayin o halde.
İki gundur adama etmedigim kufur hakaret kalmadi ne sarilmasi. Suratina kurekle vurasim geliyorda uzakta iste
Bak canim biz iyi de desek bos kotu de desek biz sadece sana varsayim ve fikir sunabiliriz yasamis gibi dusunup yorum yapariz gerisi sende cunku senin sevgilini biz hic gormedik hic onunla ayni ortamda olup muhattap olmadik onu en iyi sen tanirsin butun hepimizin soylediklerini dusun ve karar ver sence sevgilin o hesabi neden acti eger karar veremezsen cevap geldikce bu konuna aklin karisacak cunku ihtimaller cogalacak cnmHaklisin bagimlisi bu yuzden cok sorun yasadik. Vediger facesinin herseyinin sifresini biliyorum oyun oynadigini gordugumde oyunu siliyordum silmemem icin acmis zaten actigi facede eski bir hesapti eskiden oyun icin acmisti ben kizip kapatmistim saf sifresini bile degistirmeden tekrar acmis girdim baktim herseyine maillerini bile kontrol ettim hicbir sey bulamadim ama yinede guvenim sarsildi zaten guven sorunu yasayan biriyim eskidende bu guvensizligim yuzunden terk etmisti beni simdide boyle gorunce sindiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?