• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bir facebook sorunu dusuncelerinize ihtiyacim var kizlar :(

gizli saklı işler yapana güven olmaz. bir de bu adamla evlenecekmişsiniz. ilişkide en önemli şey güvendir.

ayrıca facebook'un suçu yok ki, adama zorla facebook üye yapıp o kızı da ekletmedi yani :KK14: niyet kötü olduktan sonra...

Benim dusunceme gore her turlu seni aldatmistir. Sonucta senden gizli donen dolaplar var bu da bir aldatmadir. Illa o kizla veya baska bir kizla mesajlasmasini yakalaman gerekmiyor yani. Kandirmak, aptal yerine koymak da aldatmaktir..

afiyet olsun sevgilinin açıklamalarını yedin mi?
düşünmeden ayrılırdım.

Ayrildigimiz donemde acmistim cunku eskisinin sifresini mailini biliyordun o yuzden kendime ait hesabim olsun zaten ayrilmistik ama yanlis bisey yapmadim konusmadim bile seni aldatmadim sadece ekledim orda duruyordu dedi ama bana bitti demedigi bir zamanda bu kizi eklemis biz eylul 22 de ayrilmistik agustosta kizi eklemis girdim baktim msj kutusu bostu ama silmedigini nerden bilicem sonucta birlikte oldugumuz zamanda bana hesaptan bahsetmedi tesadufen gordum

Hareketler dokumune bakarak mi gordunuz yoksa disaridan mi baktiniz

aldatmıyorsur ama aldatabılır ben samımı ve durust bulmadım erkek arkadasınızı ayrıca o tarz bır kızla oylesıne takıplesmısse madem sızın bıldıgınız adresten ekleseymıs ben dogru bulmadım yanlıs ınsan bence

Sosyal medyada suc yok..

Kullanmasini bilmeyende suc var..

Aldatigini dusunmuyorum demissinde , aldatmaya meyili olmayan ikinci hesap acmaz..

''gizli'' facebook hesabı... bu bile başlı başına güveni kaybettirmeli aslında. üstelik yalanını da yakalamışsınız.

demek ki sosyal ağların şifrelerini almak, telefon kayıtlarına didik didik bakmak, özel alan karıştırarak kontrol sağlamak çözüm değilmiş.

üçüncü sahte hesap da açılır, onun şifresi de alınır. sonra dördüncü, beşinci... bakış açısı değişmedikçe bu döngü böyle devam eder.

bu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum :KK43:

Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??

Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti
sizinle ciddi bir ilişki yaşayan veya evliliği düşünen birinin
gizli bir facebook hesabı olması hata!!!!!!
yukarıdaki bahsettiğiniz her türlü haltı yemiş ahlaksız bu kızı eklemesi hata!!!!
bu kızla her nerde ve ne şekilde olursa olsun görüşmesi slm vermesi dahi hata!!!!!!
bunları yapan bir insanın bu kızla cinsel birliktelik yaşayıp yaşamaması çokmu önemli bugün bunları yapıyorsa bunlar sadece bunlarla sınırlımı kalacak.... amaç ne yani neden bunları yapıyor o zaman yapmasın... ciddi bir ilişkisi olan karşısındakine değer veren ve seven bir insanın bu tip insanlarla ne işi olur Allah aşkına yaa.... ne bulmuş yani eklemişte ne olmuş... kendi facebook unada eklememiş herşeyi zaten gizli gizli yapmış nedennnn çünkü bi boklar yiyor veya yiyecek bunlarıda senden gizliyor işte...

Ayrildigimiz donemde acmistim cunku eskisinin sifresini mailini biliyordun o yuzden kendime ait hesabim olsun zaten ayrilmistik ama yanlis bisey yapmadim konusmadim bile seni aldatmadim sadece ekledim orda duruyordu dedi ama bana bitti demedigi bir zamanda bu kizi eklemis biz eylul 22 de ayrilmistik agustosta kizi eklemis girdim baktim msj kutusu bostu ama silmedigini nerden bilicem sonucta birlikte oldugumuz zamanda bana hesaptan bahsetmedi tesadufen gordum

yesille isaretledigim bölüme hak veriyorum,
hesabını kapatabilir veya sifresini degistirebilirdi ancak baska birseyi secmis,
bu da bir yontem diyelim.

fakat kırmızılı bölüm "niyetini" belli ediyor bence...
o kadının eklenmesi sorun ise durması da sorundur.
illa iliski yasayıp yasamamaları onemli degil,
yatırım amaclı davranmıs gibi konusuyor...

ayrıca yeni hesabın acıklaması icin ayrı olmanızı one suruyorsa baskalarıyla da birlikte olabilir,
aldatmıs sayılmazdı ki, neden "yanlıs birsey yapmadım" diyor?

Keske ilk kiza mesaj atsaydiniz ne haber bayadir gorusemedikfalan diye konusup konusmadigini kontrol amacli belli ederdi zaten kiz
Sordum canim hatta sadece ona degil ekledigi tum kizlara yazdim oyle ama konusmuyorlarmis hepsi sasirma belirtisi gosterdi iki tanesi bir samimiyetimiz yokki simdi noluyor fln yazdi bu kizda oyle yani bisey cikmadi

Sordum canim hatta sadece ona degil ekledigi tum kizlara yazdim oyle ama konusmuyorlarmis hepsi sasirma belirtisi gosterdi iki tanesi bir samimiyetimiz yokki simdi noluyor fln yazdi bu kizda oyle yani bisey cikmadi

Ya gercekten sizi doldurmak gibi olmasinda ben yine de guvenemezdimya bir sey gizli ise onda bir is var gibime geliyor tabii hicbir sey olmayabilirde cok zor bir karar Allah yardimciniz olsun

Sevgilimede o kizada ettigim hakaretler kufurler havada uctu ve tek kelime bile etmedi bana o kiza kufur ettim git simdi ozur dile araniz bozulmasin dedim. Bana sadece sen haklisin ben hataliyim ama seni asla aldatmadim oyle bir niyetim olmadi sadece tanidigim herkesi ekledim tek ve en buyuk hatam sana haber vermemis olmam dedi sustu sonrada baska birinden ogrendim is yerinde bunlar duyulmus oda sevgilim kiza msj atmis yapabilecegim bisey yok ne soylemisse dogrudur demis

Ya gercekten sizi doldurmak gibi olmasinda ben yine de guvenemezdimya bir sey gizli ise onda bir is var gibime geliyor tabii hicbir sey olmayabilirde cok zor bir karar Allah yardimciniz olsun
Bende gizli olmasina cok takildim ayrildigimiz donemde bende yeni face actim ama tekrar baslayinca ertesi gun ona bunu soyledim o sirada oda bende actim diyebilirdi ama soylemedi

Okudum iki mesajida ve simdi br sey sormak istiyorum daha once bu facebookla ilgili bir tartisma yasamismiydiniz

Okudum iki mesajida ve simdi br sey sormak istiyorum daha once bu facebookla ilgili bir tartisma yasamismiydiniz
Evet canim olmustu daha dogrusu faceden oyun oynuyordu surekli artik biktigim icin yeter dedim bir cok kez anneside bikmisti surekli tartisiyorlardi evde bu durumdan dolayi cunku acil acil bir isim bile olsa oyundayken mesgule atiyordu oyundayim sonra konusalim diye bende katlanamadim birakicaksin oyunu dedim

az once msj atti

"durustlukmu istiyorsun al sana dosdogru durustluk o facede oyun oynuyordum engel olucaksin diye senden gizledim haftada birgun giriyordum giris zamanlarimada bakabilirsin o kizin ekli oldugu aklima bile gelmedi gelseydi tekrar basladigimizda silerdim o kizdan igrendigimi sana soyleyen bendim ettigin kufurlere hakaretlere bisey demedim ama o kizla bnim adimi birlikte anamazsin yazdiklarina dikkat et benim asabimi bozma " yazmis

Back
X