- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrildigimiz donemde acmistim cunku eskisinin sifresini mailini biliyordun o yuzden kendime ait hesabim olsun zaten ayrilmistik ama yanlis bisey yapmadim konusmadim bile seni aldatmadim sadece ekledim orda duruyordu dedi ama bana bitti demedigi bir zamanda bu kizi eklemis biz eylul 22 de ayrilmistik agustosta kizi eklemis girdim baktim msj kutusu bostu ama silmedigini nerden bilicem sonucta birlikte oldugumuz zamanda bana hesaptan bahsetmedi tesadufen gordum
Dokumunden baktim sifrelerini alip herseyini kontrol ettimHareketler dokumune bakarak mi gordunuz yoksa disaridan mi baktiniz
En komigide pc den cok iyi anladigimi herseyine ulasabilecegimi bildigi halde bunu yapmasiBas kıcına tekmeyi gitsin..Ama şöyle sıkı vur ki gittigi bidaha dönemesin..Bildigin salak yerine koymus seni..
Dokumunden baktim sifrelerini alip herseyini kontrol ettim
sizinle ciddi bir ilişki yaşayan veya evliliği düşünen birininbu sosyal aglari icat edenleri saatlerdir saygiyla aniyorum
Kizlar sevgilinizin ikinci bir facebook hesabi oldugunu ve bunu sizden gizledigini ayrica hic ama hic hoslanmadiginiz kesinlikle gorusmesini istemediginiz bir kizi ekledigini gorseniz ne yapardiniz ??
Not:Bu bahsettigim kiz ahlak konusunda berbat biri en yakin arkadasinin kocasindan hamile kalmis ve her erkege yanasan biri bunlarida bana sevgilim soylemisti
Ayrildigimiz donemde acmistim cunku eskisinin sifresini mailini biliyordun o yuzden kendime ait hesabim olsun zaten ayrilmistik ama yanlis bisey yapmadim konusmadim bile seni aldatmadim sadece ekledim orda duruyordu dedi ama bana bitti demedigi bir zamanda bu kizi eklemis biz eylul 22 de ayrilmistik agustosta kizi eklemis girdim baktim msj kutusu bostu ama silmedigini nerden bilicem sonucta birlikte oldugumuz zamanda bana hesaptan bahsetmedi tesadufen gordum
Sordum canim hatta sadece ona degil ekledigi tum kizlara yazdim oyle ama konusmuyorlarmis hepsi sasirma belirtisi gosterdi iki tanesi bir samimiyetimiz yokki simdi noluyor fln yazdi bu kizda oyle yani bisey cikmadiKeske ilk kiza mesaj atsaydiniz ne haber bayadir gorusemedikfalan diye konusup konusmadigini kontrol amacli belli ederdi zaten kiz
Sordum canim hatta sadece ona degil ekledigi tum kizlara yazdim oyle ama konusmuyorlarmis hepsi sasirma belirtisi gosterdi iki tanesi bir samimiyetimiz yokki simdi noluyor fln yazdi bu kizda oyle yani bisey cikmadi
Bende gizli olmasina cok takildim ayrildigimiz donemde bende yeni face actim ama tekrar baslayinca ertesi gun ona bunu soyledim o sirada oda bende actim diyebilirdi ama soylemediYa gercekten sizi doldurmak gibi olmasinda ben yine de guvenemezdimya bir sey gizli ise onda bir is var gibime geliyor tabii hicbir sey olmayabilirde cok zor bir karar Allah yardimciniz olsun
Evet canim olmustu daha dogrusu faceden oyun oynuyordu surekli artik biktigim icin yeter dedim bir cok kez anneside bikmisti surekli tartisiyorlardi evde bu durumdan dolayi cunku acil acil bir isim bile olsa oyundayken mesgule atiyordu oyundayim sonra konusalim diye bende katlanamadim birakicaksin oyunu dedimOkudum iki mesajida ve simdi br sey sormak istiyorum daha once bu facebookla ilgili bir tartisma yasamismiydiniz