- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
anladim , cok sacma olmus geri donmemeleriBana orda gosterdi kadin öyle ahım sahım biri degil ama önemli olan anlasabilmek diye dusundugum icin bende resim yolladım
çok haklısın tabii ki ayıp, bence arkadaşına bi talibim çıktı ne dersin diye zarf at, görüşmek istiyorumda sizden bi cevap alamadığım için bekliyorum diyebilirsin, yani aynı anda iki kişiyle görüşmek istemiyorum gibisinden, en azından görüş derse bi nevi cevap vermiş olur
Ben soracak olsam direkt sorarım zaten ne oldu ne dediler diye ama sormaya gerek yok dediginiz gibibence gerek yok huc acmasin konuyu
Ben fotograf görmüştüm zaten ordayken yani gormeden yollamak zaten.Canım moralini bozmak istemem ama olumlu olsa anında dönerler merak etmeyin sormayın da hatta takmayın ama tavsiye siz bir bayansınız kız evi naz evi kaldı ki siz erkegi begenecekmisiniz bakalım.
Bir dahakine siz fotograf isteyin begenirseniz siz de gönderin.
Ben de öyle yapardim düşünmüyor veya görüştüğü var dese zaten bir sey begenmedi dese bile olabilir derim bu isler boyle netice de. Ama hiçbir sey söylenmeden ustu kapatilmaz ki. Bu kizla yarin biz gorussek hee canim sizin o iş olmuyor mu diyecekanladim , cok sacma olmus geri donmemeleri
ben boyle bi halt yemis olsam arkadasimi da kirmamak adina geri doner gorustugu biri varmis derdim en azindan
Muhtemelen olumsuz çünkü çoktan cevap gelirdi hayırlısı olsun.Hanımlar öncelikle iyi akşamlar. Cumartes bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Kayinvalidesi beni cok sevdi. Daha girer girmez bekar mi diye sormuş. Daha sonra konuyu bana da açtı ve tanıştırmak istediği biri olduğunu söyledi. Ben de cok ani oldugu ve utandigim için birsey diyemedim neyse fotograf istedi benden o gün vermedim. Ertesi gun arkadasim mesaj atti konuyu karsi tarafa da açmışlar. Yine fotograf istediler. Ben dediğim gibi ani oldugu icin cok yaklasmak istemedim. Ama arkadaşım görüsürsün olmazsa olmaz dedi iyi dedim bende attim bir resim. Pazar günüydü. Bugün de çarşamba hiç bana dönüş olmadi. Olumlu ya da olumsuz olmasi benim için cok fark etmez ama alt tarafi bir fotograf görüşelim ya da gorusmeyelim diyecek. 3 gun oldu tabi bence olumsuz gibi görünüyor ama ben sorsam mi cok kafama takıldı kendimi kötü hissederim diye mi söylemiyor ben de sormak istemiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hepinizi cok seviyorum. Tesekkurler simdiden
Bana aynı gün yolluyorum dedi eş zamanli olarakhiç ses çıkarmayın. bekleyin bakalım. belki de fotoğrafı ulaştıramamışlardır.
Ben fotograf görmüştüm zaten ordayken yani gormeden yollamak zaten.
Bence de olumsuz ama hic cevap vermemesi de kırıcı oldu
Ben tanıştırma durumlarında önce kızın erkeği görmesi gerektiğini düşünüyorum. Önce sizden fotoğraf alıp bekletmeleri hiç hoş değil kaldı ki tanışma talebi de sizden değil.
Kızlar ben gördüm arkadasimdayken ama fotograf olayina pek takılan biri degilim görüşebilirim dedim o yüzdenTam ayni seyleri yazacaktim..kesinlikle ayni fikirdeyim.
haklisinizBen de öyle yapardim düşünmüyor veya görüştüğü var dese zaten bir sey begenmedi dese bile olabilir derim bu isler boyle netice de. Ama hiçbir sey söylenmeden ustu kapatilmaz ki. Bu kizla yarin biz gorussek hee canim sizin o iş olmuyor mu diyecek
Ben zaten fotograf isteyince cesaret edemiyorum demiştim simdi bundan sonrs hiç edemem. Yine iyi niyet iyi niyet tabi ki kısmet bu işlerhaklisiniz
hic ustunde durmayin belki de utancindan birsey diyemiyor size
siz yine de iyi niyetinizi birakmayin , aldirmayin
Farklı bir bakış açısı. Tesekkur ederim yorumunuz için. Hayırlısı artık pazara kadar cevap gelir herhalde inşallahCevap almak için erken diye düşünüyorum.. hem siz beğenilmişsiniz ki resminiz istenmiş.. sormayın ve üzerinde durmayın.. sizin için hayırlısi ne ise o olsun.. sabır
Hanımlar öncelikle iyi akşamlar. Cumartes bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Kayinvalidesi beni cok sevdi. Daha girer girmez bekar mi diye sormuş. Daha sonra konuyu bana da açtı ve tanıştırmak istediği biri olduğunu söyledi. Ben de cok ani oldugu ve utandigim için birsey diyemedim neyse fotograf istedi benden o gün vermedim. Ertesi gun arkadasim mesaj atti konuyu karsi tarafa da açmışlar. Yine fotograf istediler. Ben dediğim gibi ani oldugu icin cok yaklasmak istemedim. Ama arkadaşım görüsürsün olmazsa olmaz dedi iyi dedim bende attim bir resim. Pazar günüydü. Bugün de çarşamba hiç bana dönüş olmadi. Olumlu ya da olumsuz olmasi benim için cok fark etmez ama alt tarafi bir fotograf görüşelim ya da gorusmeyelim diyecek. 3 gun oldu tabi bence olumsuz gibi görünüyor ama ben sorsam mi cok kafama takıldı kendimi kötü hissederim diye mi söylemiyor ben de sormak istemiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hepinizi cok seviyorum. Tesekkurler simdiden
Öyle tabi ama belirsizligi hiç mi hiç sevmiyorum. Bütün konsatrem gitti yani gözüm telefonda yani sormam da ne olacak böyleBence onların haber vermesini bekleyin. Ses çıkmazsa da oralı olmayın bulunmaz hint kumaşı değil ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?