Yine bir izdivaç meselesi

Bana orda gosterdi kadin öyle ahım sahım biri degil ama önemli olan anlasabilmek diye dusundugum icin bende resim yolladım
anladim , cok sacma olmus geri donmemeleri
ben boyle bi halt yemis olsam arkadasimi da kirmamak adina geri doner gorustugu biri varmis derdim en azindan

Canım moralini bozmak istemem ama olumlu olsa anında dönerler merak etmeyin sormayın da hatta takmayın ama tavsiye siz bir bayansınız kız evi naz evi kaldı ki siz erkegi begenecekmisiniz bakalım.
Bir dahakine siz fotograf isteyin begenirseniz siz de gönderin.

bence gerek yok huc acmasin konuyu
Ben soracak olsam direkt sorarım zaten ne oldu ne dediler diye ama sormaya gerek yok dediginiz gibi

Ben fotograf görmüştüm zaten ordayken yani gormeden yollamak zaten.
Bence de olumsuz ama hic cevap vermemesi de kırıcı oldu

anladim , cok sacma olmus geri donmemeleri
ben boyle bi halt yemis olsam arkadasimi da kirmamak adina geri doner gorustugu biri varmis derdim en azindan
Ben de öyle yapardim düşünmüyor veya görüştüğü var dese zaten bir sey begenmedi dese bile olabilir derim bu isler boyle netice de. Ama hiçbir sey söylenmeden ustu kapatilmaz ki. Bu kizla yarin biz gorussek hee canim sizin o iş olmuyor mu diyecek

Muhtemelen olumsuz çünkü çoktan cevap gelirdi hayırlısı olsun.

Ben fotograf görmüştüm zaten ordayken yani gormeden yollamak zaten.
Bence de olumsuz ama hic cevap vermemesi de kırıcı oldu

Haklısınız ama olumsuz olunca da pat diye olumsuz denmiyor çünkü sizi tanımıyorlar ki huyu suyu şu desinler.
Benim kardeşime de foto yolladılar oglan zayıf istiyordu kız bayagı kiloluydu haliyle olumsuz olmuştur ama pat diye diyemedik.Amma söylemek zorunda kaldık tatlı bir dille oğlan daha önce başkasını begenmiş demiştik.
Yani haklısınız haber verilmesi lazım

Ben tanıştırma durumlarında önce kızın erkeği görmesi gerektiğini düşünüyorum. Önce sizden fotoğraf alıp bekletmeleri hiç hoş değil kaldı ki tanışma talebi de sizden değil.
Tam ayni seyleri yazacaktim..kesinlikle ayni fikirdeyim.
Kızlar ben gördüm arkadasimdayken ama fotograf olayina pek takılan biri degilim görüşebilirim dedim o yüzden

haklisiniz
hic ustunde durmayin belki de utancindan birsey diyemiyor size
siz yine de iyi niyetinizi birakmayin , aldirmayin

haklisiniz
hic ustunde durmayin belki de utancindan birsey diyemiyor size
siz yine de iyi niyetinizi birakmayin , aldirmayin
Ben zaten fotograf isteyince cesaret edemiyorum demiştim simdi bundan sonrs hiç edemem. Yine iyi niyet iyi niyet tabi ki kısmet bu işler

Cevap almak için erken diye düşünüyorum.. hem siz beğenilmişsiniz ki resminiz istenmiş.. sormayın ve üzerinde durmayın.. sizin için hayırlısi ne ise o olsun.. sabır

Cevap almak için erken diye düşünüyorum.. hem siz beğenilmişsiniz ki resminiz istenmiş.. sormayın ve üzerinde durmayın.. sizin için hayırlısi ne ise o olsun.. sabır
Farklı bir bakış açısı. Tesekkur ederim yorumunuz için. Hayırlısı artık pazara kadar cevap gelir herhalde inşallah

Bence onların haber vermesini bekleyin. Ses çıkmazsa da oralı olmayın bulunmaz hint kumaşı değil ya!

Bence onların haber vermesini bekleyin. Ses çıkmazsa da oralı olmayın bulunmaz hint kumaşı değil ya!
Öyle tabi ama belirsizligi hiç mi hiç sevmiyorum. Bütün konsatrem gitti yani gözüm telefonda yani sormam da ne olacak böyle

Olumsuz olmuş durum malesef.. sorma hiç. Ben bu işlere çok kılım işte ya...

bundan sonra yok de direk. 2 kelimeyi bir araya getirip de tanışmayı becerememiş araya birilerini sokup evleneceği kadını arayan adamdan hayır gelme ihtimali bana hep çok düşük gelirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…