Yine bir izdivaç meselesi

Arkadaşınız o samimiyetteyse bence ona sorun. Kayınvalidesine senin sorduğunu söylemeden sorsun ki bence zaten biliyodur arkadaşınız.

Bu kadar ufak bi konuyu neden dert etmiş bu gencecik kız diye eski konularınıza baktım. Siz evlenmeyi çok kafaya takmışsınız. Belliki sosyal çevrenizden ailenizden etkileniyorsunuz. Bazı insanlar olurya evlilik insanı siz onlardansınız galiba.
Bence sormayın olumlu da olsa olumsuzda olsa onların dönmesini bekleyin. Dönmezlerse hiç böyle bi konu konuşulmamış gibi davranın

İnşallah gönlünüze göre birisini bulursunuz

Benzer durum benimde başıma gelmişti. Aracı aradı, seni görmüsler begenmisler (oglanda, aileside), ve oglanin resmini gönderdi. Bende onayladım ve numaramı verebilir diye izin vermiştim. 4 gün yazmadı, aynı senin gibi meraktan aracıyı başka konu bahanesiyle aradım, aracı konuyu kendi açtı ve erkek tarafıyla görüşürüm dedi. Sonuç: oglan istemediği halde kendini görüsmeye mecbur hissetti ve son durum, son konum da yazıyor.
Ortada büyük bir yalan vardi. Gördü beğendi derken ne kadar samimilerdi bilmiyorum ama bu olay beni baya kırmıştı ...

Önce onun foto göndermesi gerekirdi..
bida böyle bşe yapmayın. Aslında normal bi durum ama olumsuz yanıtta Erkek atlatırda kadınlar takıntılıdır beğenilmediğini düşünmek bile ağır gelir.

Konuyu açarken gözüm seni aradı:) eski konunu hatırlıyorum. Hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim. Ağzımızın tadıyla bir kız evi naz evi diyemedik

Ben çok baskı görüyorum evlilik konusunda o ayrı gerçi 27 yaşıma geldim. Henuz aday adayını bile bulamadığım için geç mi kaldım diyorum ben de ne yalan soyleyeyim. Oyle olmuyor böyle de olmuyor bakalım hayırlısı insallah sagolun.

Gelmis yine yil 2017 uzay cagi boylemi tanisilir diyenler
Niyet evlilikse en guvenli tanisma sekli bana gore en azindan karsindaki evlimi bekarmi soracak insan var arada.Az cok maddi imkanlar denklik aile bilgisi alabiliyorsun diger turlu birseyden suphe etsen malum zaman kotu evli olup bekar tanitan var tirmalaki ogrenesin

Sen hic sorma imada etme konusunuda acma ilk kizin foto vs gormesi munasiptir ama onlar tersten gitmis simdi ne oldugunuda bilmiyorsun cocuk begendim sehirdisiyim doneyim bir cay icelim demis olupta donmesini bekliyorda olabilirler mevzusu acilirsa bakarsin begendiysen bir cay icersin sinmediyse bahane uydurur kacarsin

O Ozzgeee canım canım özledim sizi ya tatlım ben fotoğrafı gördüm zaten arkadaşımda. yani oyle ayilip bayilmadim ama gorusulebilir demiştim. Kendi resmimi ilk gonderecek kadar düşmedim daha:)
Bana ayıp oluyor sormayacagim kendileri bilir artık

Sonuçta senin için fark etmiyor canım bence sorma, dünden hevesli sanmasınlar.

hiç takılma kısmet değilmiş sende aşkından yanıp bitmiyorsun herkes herkesten çekim alamayabilir bunun görüntünle hiç bir ilgisi yok kısmet işi.

Bence sormayin olumsuz cevap duydugunuzda kendinizi kotu hissedebilirsiniz. Olumlu olsa donerler zaten onlar. Begenmemis olabilir zevkler renkler meselesi iste.

ayyyyyyyy aynı durum bende de olmutu çene kemiğim çıkık diye begenmemişti bi tanesi çok gülmüştüm sorabilirsin bence sakıncası yok en azından resminizi isteyebilirsiniz daha sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…