Yine bir kız arkadaş problemi

bogakizii bogakizii tatlım biz sevgiliyken eşimin de bayan arkadşları vardı hala var. Ama bi günden bi güne bayan arkadaşını kıskanmamıştır yani. Bunda terslik var seni olaya fransız bırakıyolar

bogakizii bogakizii bilemedim şakası bile çok saçma. Biraz büyümesi lazım sanırm sevgilinin. Onu büyütmeyi göze alıyosan sen bilirsin tabiki :kahve:

Sevgili Boğa kızı, lütfen kurtul şu boynuzlardan. Bu çocuk açıkça değer vermiyor sana. Elin sümüklü yalancısına mı kaldın?

Sana bu şarkıyı armağan ediyorum:KK53::KK76:

Ben seni şu başka şehre gitme ile ilgili açtığın konudan hatırlıyorum. Bence sen bu adamla vakit öldürüyorsun. Değmez yani. Bu kız kankayla durduk yere buluşmak falan, daha önceki konuların vs. Bunun altında bir iş var. Muhtemelen sen bugün ayrılsan bir süre sonra o ikisinin bir ilişkisi başlar tabi hala başlamadıysa. Zaten adama güveniyor olsan rahatsız olmazdın bu durumdan. Sizin ilişkiniz bir çıkmaza zaten girecek eğer başka şehir muhabbeti çözülmediyse. Eğer ki ne olursa olsun ben adamın şehrine gideyim diyorsan kaybeden sen olursun gibime geliyor. Sen buna yavaş yavaş yol ver ki ben normalde kimseye böyle bi tavsiye vermem.

Ne çektik şu 'kız kanki' sevdasından anlamadım gitti... Bir sevgili alana yanında kız kankisi bedava galiba. Hanımefendi sizin ilişkinizi bitirmenizi bekliyordur muhtemelen. Garip bir ilişki...:silah:

Benden önce olurdu olsaydı diyorsun da belki şartlar elvermedi, birbirlerine açılmadılar veya birbirlerinden hoşlandıklarını fark etmediler ya da kıskançlık falan işin içine girince hoşlantı başladı vs. Yani önceden bi ilişkileri olmadı diye bundan sonra da olmayacak diye düşünme.

İyi niyetli düşünüyorsun ama yukarıda biri kocamın kankisiydim zamanında cümlesiyle olayı özetlemiş bence.

Bu adama sepet havası çalma vaktin gelmiş.

bogakizii bogakizii canım sen ztn geçen yıl arkadaşınla sevgili olmuşsun ilk konunu da böyle açmışsın. cevapları biraz da kendinde ara bence :kahve:

Selam kızlar,

Artık kendimle bütünleşmiş olan "sevgilimin kız kankileri" konulu dertlerimden biriyle daha sizlerleyim :) Bu sefer büyük bir şey yok ama ben mi büyütüyorum kafamda size danışmak istedim. Sevgilimin kardeşim gibi dediği ama saha önce "seni kıskandım" tarzı şaka yaptığı kız kankisi (ve bu olaydan dolayı ayrılmıştık) ile aynı yerde çalışıyorlar haftanın 5 günü beraberler. Bunla ilgili bir sıkıntım kıskançlığım yok. Ama dün gece erkek arkadaşım bugün için evde oturup dinleneceğini söylemişti bugün aniden o kızla buluşacağını söyledi. Haftanın 5 günü zaten görüşüyor bir de haftasonu görüşmesi garibime gitti ve rahatsuz oldum. Bu kız sosyal medyada hiç bir fotoğrafımı da beğenmez ben onunkileri beğendiğim halde, sevgilimle koyduğum fotoğrafı da beğenmedi. Ne diyorsunuz güzelce belirtmeli miyim rahatsızlığımı? Saçma mı hissediyorum?
Bu iş iyiye gitmez bence sert bir şekilde dile getirin

Selam kızlar,

Artık kendimle bütünleşmiş olan "sevgilimin kız kankileri" konulu dertlerimden biriyle daha sizlerleyim :) Bu sefer büyük bir şey yok ama ben mi büyütüyorum kafamda size danışmak istedim. Sevgilimin kardeşim gibi dediği ama saha önce "seni kıskandım" tarzı şaka yaptığı kız kankisi (ve bu olaydan dolayı ayrılmıştık) ile aynı yerde çalışıyorlar haftanın 5 günü beraberler. Bunla ilgili bir sıkıntım kıskançlığım yok. Ama dün gece erkek arkadaşım bugün için evde oturup dinleneceğini söylemişti bugün aniden o kızla buluşacağını söyledi. Haftanın 5 günü zaten görüşüyor bir de haftasonu görüşmesi garibime gitti ve rahatsuz oldum. Bu kız sosyal medyada hiç bir fotoğrafımı da beğenmez ben onunkileri beğendiğim halde, sevgilimle koyduğum fotoğrafı da beğenmedi. Ne diyorsunuz güzelce belirtmeli miyim rahatsızlığımı? Saçma mı hissediyorum?
aa barıştınız mı siz haha ben demiştim deyip öyle yorum yapmak istiyorum :D

kesinlikle söyle yahu haftaiçi neyinize yetmedi nereden çıktı şimdi de

aa barıştınız mı siz haha ben demiştim deyip öyle yorum yapmak istiyorum :KK70:

kesinlikle söyle yahu haftaiçi neyinize yetmedi nereden çıktı şimdi de

Evet barıştık ama çok sıkıntılı oldu ya :D
Söyledim diyo ki canı sıkılmış söyledi 1-2 saat kahve içtik rahatsız olacağını düşünmedim diyo :63:

Hahhahha canım sıkkınken güldürmeyi başardınız teşekkürler :))
O zaman ne mutlu bana :)
Sizi göz göre göre üzen biri yüzünden canınızı sıkmaya değmez, yavaş yavaş kurtarın kendinizi ondan. Aynısı bana da yapılmıştı, bu dünyada beni gerçekten sevip mutlu edecek erkekler varken neden bu odunla vakit kaybedeyim ki dedim ayrıldım. O sıralarda müzik dinleyip oynayarak kendi çapımda bekarlığa hoşgeldin partisi yapıyordum :D İki ay sonra şu anki sevgilimle tanıştım. Bir yıldır beraberiz ve hayatımın en mutlu bir yılını yaşıyorum, sevilmek ne demekmiş şu an anlıyorum. İyi ki ayrılıp kendimi kurtarmış ve beni gerçekten seven, düşünceli ve her anlamda harika bir sevgili bulmuşum.
Kısacası kötüleri sepetle ki iyisini bulasın.

Söyledim "5 gün zaten sürekli görüştüğün biriyle haftasonu da buluşman anormal değil mi aşkım beni rahatsız etti" gibi üslupla dedim. O da "canı sıkılmış görüştük ne var ki bunda" şeklinde bi cevap verdi sonra dikkat edeceğini söyledi ben de teşekkür ederek konuyu kapattım. Sonra uzun bi süre mesaj gelmedi facete online gördüm ama. 1 saat sonra uyukluyodum gibisine bi mesaj attı ben de gerilip facebookta mı uyumaya çalışıyodun dedim. Birden büyüttü de büyüttü bana inanmıyosun güvenmiyosun ben sana yalan söylemem o an niye girdiğimi ben de bilmiyorum diye. Ben de daha önceden aynı kızla ilgili rahatsızlığımı söylediğimde ayrılmıştık şimdi de gerilip mesajlaşmaı bi süre kesmiş olabileceğini düşündüm dedim.
Sonra başladı birden yok doğumgünüm için yer bakıyomuş kızla da hediye almak için görüşmüş artık gerilmek istemiyomuş (çok nadir tartışırız) saydı hepsini ben şok :S

Yani bence kız arkadaşı varsa siz niye başbaşa birakiyorsunuz ki sizde gidin ikisi yanlız niye buluşsun ne munasebet

Söyledim "5 gün zaten sürekli görüştüğün biriyle haftasonu da buluşman anormal değil mi aşkım beni rahatsız etti" gibi üslupla dedim. O da "canı sıkılmış görüştük ne var ki bunda" şeklinde bi cevap verdi sonra dikkat edeceğini söyledi ben de teşekkür ederek konuyu kapattım. Sonra uzun bi süre mesaj gelmedi facete online gördüm ama. 1 saat sonra uyukluyodum gibisine bi mesaj attı ben de gerilip facebookta mı uyumaya çalışıyodun dedim. Birden büyüttü de büyüttü bana inanmıyosun güvenmiyosun ben sana yalan söylemem o an niye girdiğimi ben de bilmiyorum diye. Ben de daha önceden aynı kızla ilgili rahatsızlığımı söylediğimde ayrılmıştık şimdi de gerilip mesajlaşmaı bi süre kesmiş olabileceğini düşündüm dedim.
Sonra başladı birden yok doğumgünüm için yer bakıyomuş kızla da hediye almak için görüşmüş artık gerilmek istemiyomuş (çok nadir tartışırız) saydı hepsini ben şok :S
Morali bozuk kızın cabı sıkkındı anlatmak istediği şeyler vardı falan fistan sallasa da olurdu
Bence düzelir de biraz ilişkiye alışması lazım çok böyle sen ona karışmadığın halde bana ne karışıyprsun havasında ama cık öyle olmadığını öyle yürümeyeceğini anlaması lazım
Öğrenir öğrenir:) benim sevgilimin ilk kız ark benim, çok benziyor başlardaki davranışları:) sonradan düzrldi epey ama alıştı :)

Erkeklerin kız kankisi olmasına karşıyım ne demişler kanka ayağı döt ayağı

Back
X