Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bogakizii tatlım biz sevgiliyken eşimin de bayan arkadşları vardı hala var. Ama bi günden bi güne bayan arkadaşını kıskanmamıştır yani. Bunda terslik var seni olaya fransız bırakıyolar
bogakizii hani seninki kızı kıskanmş ya bi ara :)) eşim bayan arkadşlarnı kıskanmaştr hiçbi zaman onu belirttim :)
Bu iş iyiye gitmez bence sert bir şekilde dile getirinSelam kızlar,
Artık kendimle bütünleşmiş olan "sevgilimin kız kankileri" konulu dertlerimden biriyle daha sizlerleyim :) Bu sefer büyük bir şey yok ama ben mi büyütüyorum kafamda size danışmak istedim. Sevgilimin kardeşim gibi dediği ama saha önce "seni kıskandım" tarzı şaka yaptığı kız kankisi (ve bu olaydan dolayı ayrılmıştık) ile aynı yerde çalışıyorlar haftanın 5 günü beraberler. Bunla ilgili bir sıkıntım kıskançlığım yok. Ama dün gece erkek arkadaşım bugün için evde oturup dinleneceğini söylemişti bugün aniden o kızla buluşacağını söyledi. Haftanın 5 günü zaten görüşüyor bir de haftasonu görüşmesi garibime gitti ve rahatsuz oldum. Bu kız sosyal medyada hiç bir fotoğrafımı da beğenmez ben onunkileri beğendiğim halde, sevgilimle koyduğum fotoğrafı da beğenmedi. Ne diyorsunuz güzelce belirtmeli miyim rahatsızlığımı? Saçma mı hissediyorum?
aa barıştınız mı siz haha ben demiştim deyip öyle yorum yapmak istiyorumSelam kızlar,
Artık kendimle bütünleşmiş olan "sevgilimin kız kankileri" konulu dertlerimden biriyle daha sizlerleyim :) Bu sefer büyük bir şey yok ama ben mi büyütüyorum kafamda size danışmak istedim. Sevgilimin kardeşim gibi dediği ama saha önce "seni kıskandım" tarzı şaka yaptığı kız kankisi (ve bu olaydan dolayı ayrılmıştık) ile aynı yerde çalışıyorlar haftanın 5 günü beraberler. Bunla ilgili bir sıkıntım kıskançlığım yok. Ama dün gece erkek arkadaşım bugün için evde oturup dinleneceğini söylemişti bugün aniden o kızla buluşacağını söyledi. Haftanın 5 günü zaten görüşüyor bir de haftasonu görüşmesi garibime gitti ve rahatsuz oldum. Bu kız sosyal medyada hiç bir fotoğrafımı da beğenmez ben onunkileri beğendiğim halde, sevgilimle koyduğum fotoğrafı da beğenmedi. Ne diyorsunuz güzelce belirtmeli miyim rahatsızlığımı? Saçma mı hissediyorum?
aa barıştınız mı siz haha ben demiştim deyip öyle yorum yapmak istiyorum
kesinlikle söyle yahu haftaiçi neyinize yetmedi nereden çıktı şimdi de
Sevgili Boğa kızı, lütfen kurtul şu boynuzlardan. Bu çocuk açıkça değer vermiyor sana. Elin sümüklü yalancısına mı kaldın?
Sana bu şarkıyı armağan ediyorum![]()
seninle niye içmiyormuş kahvesini kiEvet barıştık ama çok sıkıntılı oldu ya
Söyledim diyo ki canı sıkılmış söyledi 1-2 saat kahve içtik rahatsız olacağını düşünmedim diyo![]()
O zaman ne mutlu bana :)Hahhahha canım sıkkınken güldürmeyi başardınız teşekkürler :))
Morali bozuk kızın cabı sıkkındı anlatmak istediği şeyler vardı falan fistan sallasa da olurduSöyledim "5 gün zaten sürekli görüştüğün biriyle haftasonu da buluşman anormal değil mi aşkım beni rahatsız etti" gibi üslupla dedim. O da "canı sıkılmış görüştük ne var ki bunda" şeklinde bi cevap verdi sonra dikkat edeceğini söyledi ben de teşekkür ederek konuyu kapattım. Sonra uzun bi süre mesaj gelmedi facete online gördüm ama. 1 saat sonra uyukluyodum gibisine bi mesaj attı ben de gerilip facebookta mı uyumaya çalışıyodun dedim. Birden büyüttü de büyüttü bana inanmıyosun güvenmiyosun ben sana yalan söylemem o an niye girdiğimi ben de bilmiyorum diye. Ben de daha önceden aynı kızla ilgili rahatsızlığımı söylediğimde ayrılmıştık şimdi de gerilip mesajlaşmaı bi süre kesmiş olabileceğini düşündüm dedim.
Sonra başladı birden yok doğumgünüm için yer bakıyomuş kızla da hediye almak için görüşmüş artık gerilmek istemiyomuş (çok nadir tartışırız) saydı hepsini ben şok :S