Yine bir komsu vakasi

Claramichy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
381
681
18
33
Merhaba hepinize. Yalniz yasiyorum ve genelde korkmamak icin salonda tv acik uyuyorum. O halde surekli tedirginim. Konumuza gelecek olursa sabah saat tam 6 da ust katin zili calmaya basladi. En az 10 kere araliksiz basildi. Televizyon acik oldugu halde kapinin isigindan da gordum. Sonra benin zilime basildi. Ilk aldiris etmedim sonra 4 kere daha basildi. Saat 6yi 20 geciyordu ve hala devam etti. Sonunda cildirip apartmab kapisina kostum. Baktim 60 yaslarinda bi kadin. Apartmanda kimseyi tanimiyorum bu arada. Kadina buyrun dedim. Torunuma bakmaya geldim ac kapiyi dedi aynen boyle. Actim bunu hep yapiyosunuz gece 3te sabah 5te farketmiyor yeter artik dedim. Kadin piskin bi sekilde ben hep yapmiyorum ki dedi. Hizli hizli cikti merdivenlerden. Artik o kadar yuzsuzler ki. Zili soktum neymis olmazmis onun parasini da yonetici aldi. Zilin evden sigortasi da yok. Bunu yapan insanlar ustelik avukat subay vb. Napmaliyim bilemiyorum.

Torun hangi evdeyse o ev sahibine söyleyin. Size gitmek için sabahın 6'sında benim zilime basıyor, hergun böyle geliyorsa sabah kapıyı kendiniz açın diyin. Devam etmesi halinde şikayet edin.
Daha once baska komsunun kapisina dayandim ben asagi inene kadar iceri girdi ve acmadi kapiyi. Bekledim bi sure yine yok.

Daha once baska komsunun kapisina dayandim ben asagi inene kadar iceri girdi ve acmadi kapiyi. Bekledim bi sure yine yok.

Yüzsüzlüğün böylesi.. Sizi sahipsiz bulmuşlar anlaşılan. O zaman direk şikayet edin. Uyarmak için girişimde bulunmuşsunuz zaten. Haketmişler.

Benim karşı komşu da yeni aldığı şeylerin kutusunu atınca benim kapının önüne koyuyor. Ben de geri onun kapısının önüne itiyorum. Sonra bi bakıyorum yine bizim kapıda. Durduk yere asabım bozuluyor. Zile basıyorum açmıyor kapıyı. Ev alma komşu al diye boşa dememişler.

ee kusura bakma da sen kibar kibar buyrun deyip de acarsan o hep yapmaya devam eder. nasil olsa acan bi suru enayi var burda diyodur. ayy sinir oldum yaa.insani enayi yerine koymus haddini de bildirmemissiniz. yeni uyanmaniza veriyorum bu durumu.
ben kavga ederim oyle bi durumda. sabahi birak oglen saatlerinde tartiamisligim var boyle bi sebepten dolayi.

Zil kutusundan kablo bağlantısını sokebilirsn kimse de rahatsız edemez. Gelenin olursa da arasın açarsn kapıyı. Ne dengesiz insanlar var kapının ustunde sanki kapıcı dairesi yazıyor. Bir de sabahın korunde. Çok torun görmek isteyen ana babasını arar açın kapıyı der.

ee kusura bakma da sen kibar kibar buyrun deyip de acarsan o hep yapmaya devam eder. nasil olsa acan bi suru enayi var burda diyodur. ayy sinir oldum yaa.insani enayi yerine koymus haddini de bildirmemissiniz. yeni uyanmaniza veriyorum bu durumu.
ben kavga ederim oyle bi durumda. sabahi birak oglen saatlerinde tartiamisligim var boyle bi sebepten dolayi.
Buyrunu ne var anlaminda soyledim. Apartmanda herkes uyansin diye tartistim acikcasi kadinla. Ben uyaniyorsam hepsi uyanabilir. Anlamiyorlar hala.

Merhaba hepinize. Yalniz yasiyorum ve genelde korkmamak icin salonda tv acik uyuyorum. O halde surekli tedirginim. Konumuza gelecek olursa sabah saat tam 6 da ust katin zili calmaya basladi. En az 10 kere araliksiz basildi. Televizyon acik oldugu halde kapinin isigindan da gordum. Sonra benin zilime basildi. Ilk aldiris etmedim sonra 4 kere daha basildi. Saat 6yi 20 geciyordu ve hala devam etti. Sonunda cildirip apartmab kapisina kostum. Baktim 60 yaslarinda bi kadin. Apartmanda kimseyi tanimiyorum bu arada. Kadina buyrun dedim. Torunuma bakmaya geldim ac kapiyi dedi aynen boyle. Actim bunu hep yapiyosunuz gece 3te sabah 5te farketmiyor yeter artik dedim. Kadin piskin bi sekilde ben hep yapmiyorum ki dedi. Hizli hizli cikti merdivenlerden. Artik o kadar yuzsuzler ki. Zili soktum neymis olmazmis onun parasini da yonetici aldi. Zilin evden sigortasi da yok. Bunu yapan insanlar ustelik avukat subay vb. Napmaliyim bilemiyorum.

ne ayıp ne çirkin şey arkadaş ya nasıl cüret edebiliyorlar onuda anlamıyorum !!

Apartmanın girişine,asansöre ve bilimum yerlere koca koca puntolarla zilinize basılmamasını aksi takdirde polise ve gereken yerlere şikayet edeceğinizi yazın.tekrarı durumunda arayın polisi yaygara koparın.

Bence de bir elektrikçiden yardım alıp zili susturmanız lazım. Kendiniz yapamazsınız muhtemelen ama onlar yapar, yapamadıkları şey yok.

Terbiyesizlige bak sen. Senin yerinde olsam asla açmazdım o kapıyı saatlerce tepinsin dursun kapının önünde. Kimin evine geldiysen onun ziline bas diye de son derece sert çıkışırdım yapan utanmiyorsa sen mi utanacaksin tepki vermeye. Zilin kablosunu sök kafan rahat etsin bu arada.

Back
X