Siddet meselesi lütfen bir bakin

Yok ben anladim sizi merak etmeyin. Onu da anlamaya calstim neden iciyor diye. Mesela diger bagimliligida telefon zirt pirt resim cekip bunu sosyal medyalara yüklemesi. Ya ellibes yasinda adam bunu neden yapar? Baba senin telefonla oynamaktan baska isin yok mu diyorum. Canim skliyor napiym diyor. Dizi, film izlemez, kitap okumaz. Cani skldigi icin bunlari yapiyormus. Hayatinda mutlu degil anladigim kadariyla ama hangimiz tam anlamiyla mutluyuz ki. Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim. Insallah hayat size de güzel seyler getirsin.
Ay yok neden içiyor'un anlamalık bir şeyi yok. Çok kızıyorum ben. Siz de kızmakta çok haklısınız. Bunun elle tutulur yanı yok.

Sadece bağımlıysa işte vazgeçirmek kolay değil. Ona bıraktırabilmenin tek yolu bunu kendinin istemesi ikna olması. Yoksa herhangi gözdağı vs etkili olmaz. Onu anlatmaya çalıştım.

Baba olamayan adamların çocukları olmak gerçekten çok zor :(

Ay yok neden içiyor'un anlamalık bir şeyi yok. Çok kızıyorum ben. Siz de kızmakta çok haklısınız. Bunun elle tutulur yanı yok.

Sadece bağımlıysa işte vazgeçirmek kolay değil. Ona bıraktırabilmenin tek yolu bunu kendinin istemesi ikna olması. Yoksa herhangi gözdağı vs etkili olmaz. Onu anlatmaya çalıştım.

Baba olamayan adamların çocukları olmak gerçekten çok zor :KK43:
Beni o kadar kendisine karsi hissizlestirdi ki kendisi icin üzülemiyorum bile artik. Tek düsündügüm annem ve kardeslerime verdigi zararlar..

Tesekkür ederim yorumunuz icin. Ben de soyutlamaktan yanayim ama nasil? Evden mi atcaz? annemin böyle devam edersen bosanalim diye mi göz dagi vermesi gerekiyor? Kardeslerim zaten soyutluyor odalarindan cikmiyorlar diyor annem. Nasil yalniz birakcaz?

Bu düzene karşı çıkan sizsiniz,bu durumda bu evden gidecek olan da yine sizsiniz.yeni bir ev,yeni bir yaşam inşa edeceksiniz.gayet radikal bir karar olacak ama babanız sert bir tepki/duruş görmeden de durumun vehametini anlayamayacak.

anneniz de boşanma davası açmalı.babanız bu duruma tepki gösterecektir,kararlı olun,gerekirse polise ,karakola şikayet edin ve uzaklaştırma alın sorun yaratırsa.yeni ev açarken adres de bildirmeyin,neticede bu durum hoşuna gitmeyecek ve ilk başlarda birkaç rezillik yapmadan da durmayacak.bunu aklınızda tutun,hemen pes etmeyin ve tedavi olmadan da yüz vermeyin.

Lafa gelince en iyi baba o ama. Sosyal medyadan izin vermesek bile resmimizi paylasir ben sizi cok seviyorum falan diye yazar altina. Bana artik hic samimi gelmiyor bunlar.

Sizin babaniz siddet gösterirmiydi? Ne gibi rahatsiz ediyordu mesela sizi?

Sevgisi garip bir şekilde aynı. Bizi yere göğe koyamaz halada öyle. Ama hiç eve bakmışlığıda yoktur. Mesela üstümde hiç hakkı yok. 1 delikli lirası bile kursağımdan geçmedi. Ne yaptıysa annem yaptı.
Şiddet bize yoktu. Ama anneme vardı. Nedendir niçindir bilmiyoruz. Annem bize yansıtmayaya çalışırdı. Ama anlardık tabi.

Kiralik katil tutup öldürtesim geldi
Aile ve baba olamayacak erkeklerin evlenip cocuk yapmalarinin cezasini biz cekiyoruz. Annemi bicakla tehdit etmesini duyunca kan beynime sicradi bir kilina zarar ver de gör diye mesaj yazcaktim tuttum kendimi sonra. Cözüm odakli düsünüyorum su an.

Sevgisi garip bir şekilde aynı. Bizi yere göğe koyamaz halada öyle. Ama hiç eve bakmışlığıda yoktur. Mesela üstümde hiç hakkı yok. 1 delikli lirası bile kursağımdan geçmedi. Ne yaptıysa annem yaptı.
Şiddet bize yoktu. Ama anneme vardı. Nedendir niçindir bilmiyoruz. Annem bize yansıtmayaya çalışırdı. Ama anlardık tabi.
Ben de üzerimde hic bir hakkinin olduguna inanmiyorum ama ise gidip calisti karnimizi doyurdu bu babalik yapmaya yetiyorsa evet babaydi.

Keske sadece söylense sacma sapan hareketler yapiyor. Kameradan konusuyorz bak nasil elma yiyorum diye agzini gösteriyor. Bir sey deyincede babanizim ben sizin diyor. Duygu sömürüsü yapmayida cok iyi bilir.
Bizimki de kendini çok över , ona göre kendisi harika bir kişilik dünyada birtek o var geri kalan hep salak

Bu düzene karşı çıkan sizsiniz,bu durumda bu evden gidecek olan da yine sizsiniz.yeni bir ev,yeni bir yaşam inşa edeceksiniz.gayet radikal bir karar olacak ama babanız sert bir tepki/duruş görmeden de durumun vehametini anlayamayacak.

anneniz de boşanma davası açmalı.babanız bu duruma tepki gösterecektir,kararlı olun,gerekirse polise ,karakola şikayet edin ve uzaklaştırma alın sorun yaratırsa.yeni ev açarken adres de bildirmeyin,neticede bu durum hoşuna gitmeyecek ve ilk başlarda birkaç rezillik yapmadan da durmayacak.bunu aklınızda tutun,hemen pes etmeyin ve tedavi olmadan da yüz vermeyin.
Ben radikal kararlara hic karsi degilim. Icinden cikilamayacak durumlarda yapilmasi gereken tek sey radikal karar alip uygulamak. Ben onlarla yasamiyorum zaten. Radikal bir kararla baska bir ülkede yasiyorum ama onlari nasil cesaretlendircem hayatlarini degistircem bunun icin ugrasiyorum

Anne boşanmayacaksa hiç karışmayın bence sonra hem evin düzeni daha kötü bozulur. hemde siz kötü olursunuz.anne boşanmak istese yardımcı olun derdim ama genelde böyle tipler boşanmıyor.boşanacak olsa şimdiye yapardı onun yerine 3 çocuk yapmış birde onların günahına girmiş anneniz.sizin yapacağınız tek şey ben arkanızdayım demek kendini kurtarmak isteyen kurtarsın.babanız bu saatten sonra düzelmez.kardeşleriniz okuyorsa onlara destek olun onlarda bitirsin kendi hayatını kursun.bu hayata böyle devam etmeyi anneniz seçmiş ama kardeşler içine doğmuşlar onların suçu yok.babanız için birşey yazmayacağım kendisi umutsuz vaka zaten.

Ben radikal kararlara hic karsi degilim. Icinden cikilamayacak durumlarda yapilmasi gereken tek sey radikal karar alip uygulamak. Ben onlarla yasamiyorum zaten. Radikal bir kararla baska bir ülkede yasiyorum ama onlari nasil cesaretlendircem hayatlarini degistircem bunun icin ugrasiyorum

Babanızda olduğu gibi burda iş yine insanın iradesinde ve isteğinde bitiyor.yani anneniz de istekli olacak ki cesaretlenip boşanacak.yoksa siz ne deseniz boş.ayrıca anneniz de babanızın bu duruma gelmesinde sessiz kaldığı için suçlu.zamanında tepkisini gösterseydi belki bir ihtimal babanız değişirdi ya da hiç olmadı böyle bir ortamın içine dünyaya çocuklar getirilmezdi

Babanızda olduğu gibi burda iş yine insanın iradesinde ve isteğinde bitiyor.yani anneniz de istekli olacak ki cesaretlenip boşanacak.yoksa siz ne deseniz boş.ayrıca anneniz de babanızın bu duruma gelmesinde sessiz kaldığı için suçlu.zamanında tepkisini gösterseydi belki bir ihtimal babanız değişirdi ya da hiç olmadı böyle bir ortamın içine dünyaya çocuklar getirilmezdi
Annemin sucu zamaninda bosanmamasi. Yoksa tabiki sesini cikardi. Hep tepki gösterdi her gün kavga kiyamet vardi evde. Kapiyi acmadi gecenin yarisi ickili geldiginde gitmis otelde yatmis. Sabah geliyor agliyor cok pismanim diye. Yillar böyle gecti..

Annemin sucu zamaninda bosanmamasi. Yoksa tabiki sesini cikardi. Hep tepki gösterdi her gün kavga kiyamet vardi evde. Kapiyi acmadi gecenin yarisi ickili geldiginde gitmis otelde yatmis. Sabah geliyor agliyor cok pismanim diye. Yillar böyle gecti..

Tepkiden kastım sözlü uyarıdan başlayıp kademeli olarak boşanmaya varan yaptırımların devreye sokulmasıydı.

Tepkiden kastım sözlü uyarıdan başlayıp kademeli olarak boşanmaya varan yaptırımların devreye sokulmasıydı.
Evet haklisiniz. Benim annem pasif bir kadin bir cok yönden babama bagli. Babamda bunu biliyor sen bensiz bir sey yapamazsin diyor

Back
X