Yine bir komsu vakasi

Anlamadım ben torunu nerdeymiş de sizin zilinize basıyomuş ki bi ben anlamadım galiba. Kadın sizin aprtmanda oturmuyor da torunu mu oturuyor?

Merhaba. Z
Ziliniz görüntülü Diafonlu mu.bizim evde ahize var zili basanı görüyorsun. Ahizeyi açık bırakırsanız aşağıdan bassalar bile Ziliniz çalmaz.apartman içindeki yani kapının yanındakine de basmayın yazın.biz de bebek olunca zil konusunda çok hassaslaştık.her gelen çalıyor çocuğu uyandırıyor

Bizim ev 1.kat gelen geçen çocuklar da dahil basıp duruyordu,ben de söktürdüm zili gelen kapıda arıyor öyle açıyoruz

ne malum toruna bakacağı niye açtın ki kime geldiyse o açsın terbiyesiz kadın sabah 6 ne demek insan cinayet işler uyku arasında yüzsüz kadın

Anlamadım ben torunu nerdeymiş de sizin zilinize basıyomuş ki bi ben anlamadım galiba. Kadın sizin aprtmanda oturmuyor da torunu mu oturuyor?
Cocuk bakmaya gelen bir kadinmis. Kapiyi onlar acmayinca hep yapmadigi icin benin zilime sabah 6da basma luksunu kendinde bulmus.

Goruntulu degil ama sesli ve yonetim kapidan zili bantladigim icin bike sorun cikartiyor

Goruntulu degil ama sesli ve yonetim kapidan zili bantladigim icin bike sorun cikartiyor
Yaa işte o sesli dediğin beyaz plastik değil mi?
Sök onu içinde kabloları var onları da sök...
Yaptım biliyorum oluyor yanii..
Yada fotosunu atsana evdeki zilin..

Evet o beyazdan. Kesersem tasinirken yapilabilir birsey mi?

Korkma tatlım yaa içinde kii kablolar sonra bantlanir..
Beyaz plastigi kirmadan aç kablolari kes...
Tasinirken kimse zili kontrol etmez diyelim kii ettiler yapılır sıkıntı etme.

Elektirikci cagir ve bir caresine baksin. Halleder birseyler. Benim dairemde zili kapatmak icin dügme var cok sükür. Mesgule aliyor gibi. Coluk cocuk sirf kapi actirmak icin basip duruyor sürekli kapatiyorum. Deliriyorum. Her seferinde yerimden zipliyorum.
Hayir yani kargo da aliyoruz sürekli.
Simdi sirf zili acmayayim diye siparis dahi vermiyorum.
Medeniyet baska birsey.
Hakka giriyorsun be yahu hic mi korkmazsin..
Elektirikci cagirin beraber bir cözüm bulun. Tasinirken de tekrar cagirip düzeltirsin.

bizim binada dingonun ahırı olduğu için aynı şeyleri yaşıyoruz. zile basana direk açmam, hoparlörden kim olduğunu sorarım. eğer bana gelmediyse hayatta açma tuşuna basmam ve azarlarım. kime geldiysen onun ziline bas diye. yinede yüzsüzce açsan ne olur sanki diyen var. açsam bir daha yapacaksın bilmiyor muyum sanki. birde yaşlı kadınlar geliyor. okuması yazması yok. bütün zillere basıyorlar. kim açarsa artık. herkesi rahatsız ediyorlar. bir kerede hergün basan o kadını azarladım. madem cahilsin bir işaret koyun geldiğin eve. aptal aptal ürün satanlar mı dersin, dini kitap satan hırsız kılıklı adamlar mı dersin dingonun ahırı. illa biri açıyor kapıyı ve kimseye laf anlatamıyorsun. her gelen giriyor binaya. çok dertliyim offf. kısacası zili kes gitsin.

Bebek uyuyor zile basmayin yaz ise yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…