- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Claramichy
-
Ziliniz görüntülü Diafonlu mu.bizim evde ahize var zili basanı görüyorsun. Ahizeyi açık bırakırsanız aşağıdan bassalar bile Ziliniz çalmaz.apartman içindeki yani kapının yanındakine de basmayın yazın.biz de bebek olunca zil konusunda çok hassaslaştık.her gelen çalıyor çocuğu uyandırıyorMerhaba hepinize. Yalniz yasiyorum ve genelde korkmamak icin salonda tv acik uyuyorum. O halde surekli tedirginim. Konumuza gelecek olursa sabah saat tam 6 da ust katin zili calmaya basladi. En az 10 kere araliksiz basildi. Televizyon acik oldugu halde kapinin isigindan da gordum. Sonra benin zilime basildi. Ilk aldiris etmedim sonra 4 kere daha basildi. Saat 6yi 20 geciyordu ve hala devam etti. Sonunda cildirip apartmab kapisina kostum. Baktim 60 yaslarinda bi kadin. Apartmanda kimseyi tanimiyorum bu arada. Kadina buyrun dedim. Torunuma bakmaya geldim ac kapiyi dedi aynen boyle. Actim bunu hep yapiyosunuz gece 3te sabah 5te farketmiyor yeter artik dedim. Kadin piskin bi sekilde ben hep yapmiyorum ki dedi. Hizli hizli cikti merdivenlerden. Artik o kadar yuzsuzler ki. Zili soktum neymis olmazmis onun parasini da yonetici aldi. Zilin evden sigortasi da yok. Bunu yapan insanlar ustelik avukat subay vb. Napmaliyim bilemiyorum.
ne malum toruna bakacağı niye açtın ki kime geldiyse o açsın terbiyesiz kadın sabah 6 ne demek insan cinayet işler uyku arasında yüzsüz kadınMerhaba hepinize. Yalniz yasiyorum ve genelde korkmamak icin salonda tv acik uyuyorum. O halde surekli tedirginim. Konumuza gelecek olursa sabah saat tam 6 da ust katin zili calmaya basladi. En az 10 kere araliksiz basildi. Televizyon acik oldugu halde kapinin isigindan da gordum. Sonra benin zilime basildi. Ilk aldiris etmedim sonra 4 kere daha basildi. Saat 6yi 20 geciyordu ve hala devam etti. Sonunda cildirip apartmab kapisina kostum. Baktim 60 yaslarinda bi kadin. Apartmanda kimseyi tanimiyorum bu arada. Kadina buyrun dedim. Torunuma bakmaya geldim ac kapiyi dedi aynen boyle. Actim bunu hep yapiyosunuz gece 3te sabah 5te farketmiyor yeter artik dedim. Kadin piskin bi sekilde ben hep yapmiyorum ki dedi. Hizli hizli cikti merdivenlerden. Artik o kadar yuzsuzler ki. Zili soktum neymis olmazmis onun parasini da yonetici aldi. Zilin evden sigortasi da yok. Bunu yapan insanlar ustelik avukat subay vb. Napmaliyim bilemiyorum.
Cocuk bakmaya gelen bir kadinmis. Kapiyi onlar acmayinca hep yapmadigi icin benin zilime sabah 6da basma luksunu kendinde bulmus.Anlamadım ben torunu nerdeymiş de sizin zilinize basıyomuş ki bi ben anlamadım galiba. Kadın sizin aprtmanda oturmuyor da torunu mu oturuyor?
Goruntulu degil ama sesli ve yonetim kapidan zili bantladigim icin bike sorun cikartiyorMerhaba. Z
Ziliniz görüntülü Diafonlu mu.bizim evde ahize var zili basanı görüyorsun. Ahizeyi açık bırakırsanız aşağıdan bassalar bile Ziliniz çalmaz.apartman içindeki yani kapının yanındakine de basmayın yazın.biz de bebek olunca zil konusunda çok hassaslaştık.her gelen çalıyor çocuğu uyandırıyor
Emlakci adam bu aparrmanda isyan edip gittim sordum yok kesemezsin falan dedi ortada kablo falan da gorunmuyor malesefZil mutlaka bir kabloyla bağlanıyordur eve. Wireless zil icat edilmedi henüz. O kabloyu bulup keseceksin. Dikkat et çarpılma.
Yaa işte o sesli dediğin beyaz plastik değil mi?Goruntulu degil ama sesli ve yonetim kapidan zili bantladigim icin bike sorun cikartiyor
Emlakci adam bu aparrmanda isyan edip gittim sordum yok kesemezsin falan dedi ortada kablo falan da gorunmuyor malesef
Simdi o kablolari kessem evden cikarken yapilabilir bir sey mi? Ev sahibim de biraz sorunluYahu çıkar zil kutusunu içinde kablolar vardır kes hepsini sonra kapat kutuyu tekrar. Telepati yoluyla çalmıyor ya zil.
Evet o beyazdan. Kesersem tasinirken yapilabilir birsey mi?Yaa işte o sesli dediğin beyaz plastik değil mi?
Sök onu içinde kabloları var onları da sök...
Yaptım biliyorum oluyor yanii..
Yada fotosunu atsana evdeki zilin..
Zil mutlaka bir kabloyla bağlanıyordur eve. Wireless zil icat edilmedi henüz. O kabloyu bulup keseceksin. Dikkat et çarpılma.
Simdi o kablolari kessem evden cikarken yapilabilir bir sey mi? Ev sahibim de biraz sorunlu
Tamam simdi girisiyorum ise tesekkurler :)Kesme o zaman yerinden çıkar sadece. Sorunlu da olsa zili kontrol etmek aklına gelmez heralde. Bizim kiracı görüntülü sistemin tamamını söküp götürmüş farkına varmadık.
Evet o beyazdan. Kesersem tasinirken yapilabilir birsey mi?
Bebek uyuyor zile basmayin yaz ise yariyor.Merhaba hepinize. Yalniz yasiyorum ve genelde korkmamak icin salonda tv acik uyuyorum. O halde surekli tedirginim. Konumuza gelecek olursa sabah saat tam 6 da ust katin zili calmaya basladi. En az 10 kere araliksiz basildi. Televizyon acik oldugu halde kapinin isigindan da gordum. Sonra benin zilime basildi. Ilk aldiris etmedim sonra 4 kere daha basildi. Saat 6yi 20 geciyordu ve hala devam etti. Sonunda cildirip apartmab kapisina kostum. Baktim 60 yaslarinda bi kadin. Apartmanda kimseyi tanimiyorum bu arada. Kadina buyrun dedim. Torunuma bakmaya geldim ac kapiyi dedi aynen boyle. Actim bunu hep yapiyosunuz gece 3te sabah 5te farketmiyor yeter artik dedim. Kadin piskin bi sekilde ben hep yapmiyorum ki dedi. Hizli hizli cikti merdivenlerden. Artik o kadar yuzsuzler ki. Zili soktum neymis olmazmis onun parasini da yonetici aldi. Zilin evden sigortasi da yok. Bunu yapan insanlar ustelik avukat subay vb. Napmaliyim bilemiyorum.
Tamam simdi girisiyorum ise tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?