- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 33
- Konu Sahibi Claramichy
-
Onu da yaptim ben valla bu sefer inat edip daha cok basanini gordumbizim binada dingonun ahırı olduğu için aynı şeyleri yaşıyoruz. zile basana direk açmam, hoparlörden kim olduğunu sorarım. eğer bana gelmediyse hayatta açma tuşuna basmam ve azarlarım. kime geldiysen onun ziline bas diye. yinede yüzsüzce açsan ne olur sanki diyen var. açsam bir daha yapacaksın bilmiyor muyum sanki. birde yaşlı kadınlar geliyor. okuması yazması yok. bütün zillere basıyorlar. kim açarsa artık. herkesi rahatsız ediyorlar. bir kerede hergün basan o kadını azarladım. madem cahilsin bir işaret koyun geldiğin eve. aptal aptal ürün satanlar mı dersin, dini kitap satan hırsız kılıklı adamlar mı dersin dingonun ahırı. illa biri açıyor kapıyı ve kimseye laf anlatamıyorsun. her gelen giriyor binaya. çok dertliyim offf. kısacası zili kes gitsin.
Zili bantladim komple koli bandiyla. Uslanmiyorlar sokup yine basiyorlar. Oyle mahalle arasi bi yerde otursam onu da anlarim ama yok yani
Goruntulu degil ama sesli ve yonetim kapidan zili bantladigim icin bike sorun cikartiyor
bi elektrikci yardimiyla su zili komple iptal et bacim vallah ne cektin yav.. bi de o kadar sinirden sonra ben olsam hayatta acmam o kapiyi..kapiyi ac diye emir verdigi anda 'bana bak sana da torununa da baslarim saatten haberin var mi manyak. acmiyorum ulan kapiyiiiii' diye feryat figan bagirirdim..her seferinde bagir cagir rezillik.cikar. emin ol.bi daha herkes yakinina 'aman su delinin ziline basmayin sakin' der :)
Bir ara benim eve de dadanmislardi. Kisin esim sehir disinda gece 3 te 4 te zilime basip kaciyorlardi. Asansor sesini bile duyuyordum. Bikac kere esim varken de geldiler esimin ruhu duymadi :) apartman gorevlisini cagirdim giriste kamera var kayitlarina bak apartmandan mi diye dedim sen caldiginda beni ara ben asagidan yakalarim diyo :) bir daha olursa polis cagircam seni niye ariyim dedim ne hikmetse bir daha olmadi..
Gunahini almak istemiyorum terbiyeli bir adam aslinda. Kesinlikle irkcilik yapan biri de degilim ama gorevlimiz suriyeli burda suriyelilerle ilgili cok cirkin seyler de gorduk duyduk bilemiyorum o yuzden..O zaman apartman görevlisiydi bunu yapan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?