Yine bir komsu vakasi

Onu da yaptim ben valla bu sefer inat edip daha cok basanini gordum

Naptinnn söktünn inşallah zilii .

Annesi rahatsız olmasın diye bizim zile basan bir genç var. Anne sağlıklı dinç orta yaşlı. Aç yenge ben diyor, kim o dediğimde. Terbiyeli saygılıda. Buna rağmen cinlerim tepeme çıkıyor. Bizde herkes anahtarlı. Gelenimiz gidenimizde yok. Küçük oğlum 8 yaşından beri anahtar kullanır. Çalıştığım dõnemlerden alıştı. Anahtarı unuttup ben yoksam õyle kapıda bekler beni. Kimsenin ziline basmazlar. Zil sõkmek ya da iptal etmek tam bizlikmiş. Nasılsa bize lazım değil. Sağolasın KK

Kıyameti koparirim..
Elleri titrer ay onun ziline sakin basmayalim diye bi dahaki sefer geldiklerinde:)
Torunları anahtar yaptirsin madem sabah sabah geliyorlar.. deli mi bunlar..

Bi komşu gece yarısı zilimize basıp ay annem uyuyor da uyanmasin diye bastım demişti.. kacinci kez oluyor.. benim yataktan fırlayan çocuğum ne olacak diye demedigimi bırakmadım.. gece yarısı uyuyan annenin evine geliyorsun anahtarin yok.. yok öyle bi dünya.. ay aklıma geldi yine dellendim:)

bizim apt. 4. katta suriyeli birileri oturuyor onlara gelen misafirlerde bizim zilin üstünde isim falan yazmamasina rağmen bize basıyorlar bir değil iki değil degil çıkıyorum balkona dil de bilmiyorlar rastgele dillere basıp bekliyolar... bir değil iki değil sabahın köründe yada bebegimi yeni uyuttugumda geliyorlar tamda...balkondan bakıp artik acmiyorum bende kapıyı...

bizim apt. 4. katta suriyeli birileri oturuyor onlara gelen misafirlerde bizim zilin üstünde isim falan yazmamasina rağmen bize basıyorlar bir değil iki değil degil çıkıyorum balkona dil de bilmiyorlar rastgele dillere basıp bekliyolar... bir değil iki değil sabahın köründe yada bebegimi yeni uyuttugumda geliyorlar tamda...balkondan bakıp artik acmiyorum bende kapıyı...

artık diyafondan konuşup acmiyorum ama sizinde zile bir ayar cektirmeniz lazim....
zil kutusu genelde evlerde sigortanın olduğu o küçük yerde olur bu bakın derim gözünüze carparsa zile benzer birşey en azindan sesini kisabilirsiniz..

Keske acmasaydin kapiyi. Hadi ölüm kalim meselesi olur milletin ziline basilirdi bu sürekli yapiyor asla acmazdim. Manyak mi ne ya insan bir düsünür bu saatde insanlari ayaga kaldiriyorum bencil insan ya off sinirlendim

Zili çalanlAra acmıyorum artık.

şimdi hatirladim bizimde gece 2 de çalmışdi insanin yüreği kalkiyo genc bir kiz di bizimkisi

Bende bu durumdan bıkkınım, komşulara gelen kargolar evde olmadıģı için komşu sürekli, benim zile basan kargocular, hemde Almanya 'da medeniyetten yoksun bu yabancılar, bıktırdılar açmıyorum hala zile basmalar, birde konuşsalar biz medeniyiz hay sizin medeniyetinize tüküreyim...

bi elektrikci yardimiyla su zili komple iptal et bacim vallah ne cektin yav.. bi de o kadar sinirden sonra ben olsam hayatta acmam o kapiyi..kapiyi ac diye emir verdigi anda 'bana bak sana da torununa da baslarim saatten haberin var mi manyak. acmiyorum ulan kapiyiiiii' diye feryat figan bagirirdim..her seferinde bagir cagir rezillik.cikar. emin ol.bi daha herkes yakinina 'aman su delinin ziline basmayin sakin' der :)

Aynen üstüne bir de bulasik suyu dokerdim.

Bir ara benim eve de dadanmislardi. Kisin esim sehir disinda gece 3 te 4 te zilime basip kaciyorlardi. Asansor sesini bile duyuyordum. Bikac kere esim varken de geldiler esimin ruhu duymadi :) apartman gorevlisini cagirdim giriste kamera var kayitlarina bak apartmandan mi diye dedim sen caldiginda beni ara ben asagidan yakalarim diyo :) bir daha olursa polis cagircam seni niye ariyim dedim ne hikmetse bir daha olmadi..

O zaman apartman görevlisiydi bunu yapan.

O zaman apartman görevlisiydi bunu yapan.
Gunahini almak istemiyorum terbiyeli bir adam aslinda. Kesinlikle irkcilik yapan biri de degilim ama gorevlimiz suriyeli burda suriyelilerle ilgili cok cirkin seyler de gorduk duyduk bilemiyorum o yuzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…