- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
Uzun zaman beni huzursuz eden boşanmanın eşiğine getiren kv az da olsa rahat bırakmıştı beni şu 6 aydır. Çok çok çok kızgın olsam da bu kızgınlık beni mutsuz ettiği için çok düşünmemeye, takmamaya çalışıyordum. Geçenlerde bir ev eşyası gördüm kendime aldım, almışken ona da alayım dedim. Gittik verdik. Gülerek bunu niye aldınız dedi, eşim de nehir kendine almış sana da almış dedi. Gerek yoktu falan filan dedi. Sonra yine oturuyoruz beni bardakla mi kafalayacaksınız dedi, oğluna ben sana mont aldırıcam diye güldü. Ben de bi şey demedim o an aklıma gelmedi kimseyi kafalamak için almadım içimden geldi de aldım demek. Ne teşekkür etti ne bir şey, sadece sendekiyle takım yap al götür diye teklif etti ben de ben zaten kendime aldım onu sana almak istedim dedim. Ben gereksiz laf sokmalarından vazgeçsin, aramız iyi olsun, huzursuzluk olmasın diye çabalıyorum o da ona yaranmaya çalışıyorum zannediyor. Bi daha bir şey yapmıcam diyorum yine kıyamıyorum. Sizce ben aynı devam mı edeyim, ben mi alınganlık yaptım yoksa haklı miyim alınmakta. Sohbet olsun derdimi paylaşayım diye konu açtım,sinir etti beni yine ders verip paylayacak olan kendine saklasın.