Yine bir kv konusu :)

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Uzun zaman beni huzursuz eden boşanmanın eşiğine getiren kv az da olsa rahat bırakmıştı beni şu 6 aydır. Çok çok çok kızgın olsam da bu kızgınlık beni mutsuz ettiği için çok düşünmemeye, takmamaya çalışıyordum. Geçenlerde bir ev eşyası gördüm kendime aldım, almışken ona da alayım dedim. Gittik verdik. Gülerek bunu niye aldınız dedi, eşim de nehir kendine almış sana da almış dedi. Gerek yoktu falan filan dedi. Sonra yine oturuyoruz beni bardakla mi kafalayacaksınız dedi, oğluna ben sana mont aldırıcam diye güldü. Ben de bi şey demedim o an aklıma gelmedi kimseyi kafalamak için almadım içimden geldi de aldım demek. Ne teşekkür etti ne bir şey, sadece sendekiyle takım yap al götür diye teklif etti ben de ben zaten kendime aldım onu sana almak istedim dedim. Ben gereksiz laf sokmalarından vazgeçsin, aramız iyi olsun, huzursuzluk olmasın diye çabalıyorum o da ona yaranmaya çalışıyorum zannediyor. Bi daha bir şey yapmıcam diyorum yine kıyamıyorum. Sizce ben aynı devam mı edeyim, ben mi alınganlık yaptım yoksa haklı miyim alınmakta. Sohbet olsun derdimi paylaşayım diye konu açtım,sinir etti beni yine ders verip paylayacak olan kendine saklasın.

Siz çok iyi niyetlisiniz
Keşke bir teşekkürü çok gormeseymis bundan sonra sebepsiz yere hediye almazsiniz. Anneler gününde alın yeter onun dışında birşey alınacaksa oğlu alsın siz degil. Ama belkide kötü bir niyeti yoktur şaka.yapmıştır içini bilemiyorum kayinvalidenizin. Ben hep gelinler açısından empati kuruyorum çünkü. Belki de kadın gerçekten laf olsun diye söyledi bunları. En iyisi siz kafanıza takmayin bu durumu zaten hamileymissiniz. Hiç gerek yok strese. Moral bozmayin bebeğinize odaklanin sadece. Yanlış bilgilendirmek istemem ama annemden ve etrafımızdaki doğum yapan kadinlardan duyduğum kadarıyla hamilelikte stres yaşayan annelerin bebekleride olumsuz etkileniyormus

gereksiz bir hediye olmuş bence.mesafeyi koy gitsin, senden uzak dursun.yaranmana gerek yok böylesine.
Yaranmak için değil, böyle şeylerle mutlu olduğunu biliyorum eşimden. Eşim de mutlu olsun istedim, çünkü zor dönemlerde onun da psikolojisi bozuldu. Annesi ve eşinin iyi de olabileceğini görsün istedim. Bu sadece hediyeyle olmaz ama kv için böyle şeyler önemli. Hakli ben olmama rağmen sırf bu ara bana verdiği huzur için bile ( yani bizi sıkmaması benim koyduğum mesafeyi aşmaması) minnettarlık duydum.

Ben olsa idim aynısında kndi annemede alırdım:KK200::KK200::KK200:
Alacaktım aslında bi konum daha var sırf o yüzden, anneme almak da sonradan aklıma geldi hatta ama eşim yanlış düşünsün istemedim sırf annesine aldı diye benim anneme de aldı diye düşünsün istemedim çünkü amacım kv ye almaktı. Anneme yine alırım mutlaka.

Siz çok iyi niyetlisiniz
Keşke bir teşekkürü çok gormeseymis bundan sonra sebepsiz yere hediye almazsiniz. Anneler gününde alın yeter onun dışında birşey alınacaksa oğlu alsın siz degil. Ama belkide kötü bir niyeti yoktur şaka.yapmıştır içini bilemiyorum kayinvalidenizin. Ben hep gelinler açısından empati kuruyorum çünkü. Belki de kadın gerçekten laf olsun diye söyledi bunları. En iyisi siz kafanıza takmayin bu durumu zaten hamileymissiniz. Hiç gerek yok strese. Moral bozmayin bebeğinize odaklanin sadece. Yanlış bilgilendirmek istemem ama annemden ve etrafımızdaki doğum yapan kadinlardan duyduğum kadarıyla hamilelikte stres yaşayan annelerin bebekleride olumsuz etkileniyormus
Eşimle paylaştım az önce, sinir oldum daha fazla içimde tutamıcam dedim. Anlattım. Dedi ben sana alma dedim dedi, haklisin dedi. Hep iyi niyetimden işte.

Eşimle paylaştım az önce, sinir oldum daha fazla içimde tutamıcam dedim. Anlattım. Dedi ben sana alma dedim dedi, haklisin dedi. Hep iyi niyetimden işte.
Boşverin ya eşiniz bile haklısın diyorsa annesi kesinlikle iyi bir insan değildir. Yoksa derdi ki annemin kötü niyeti yoktur o öyle kötülük dusunemez. Demediğine göre bariz kötü niyetli kv. Bence öyle hediye alacak kadar samimi olmayın birdaha. Gördüğünüz gibi ne yapsanız yaranamiyorsunuz. Hamile olan siz misiniz o mu belli değil. Birde naz yapıyor enteresan gerçekten. Siz bugüne kadar yapacağınızı yapmışsınız ama bari bundan sonra mesafeli olun

Siz çok iyi niyetlisiniz
Benim annem bana hamileyken sinirli.miydi stresli miydi bilmiyorum,uzun seneler sonra tedaviler vs vs sonrasi olmus bir cocugum,ilk cocugum.
Ben cocukken asabi,hırçın,yaramazmisim
Kizkardesim cok sakinmis,hep uyurmuş
Sorunca kendisine yooo diyor oyle stresli degildim ama bence alakasi var
Bir bebek ya bebek,neden sinirli olsun ki :/

Bir daha hediye alma o kadına
Haketmiyor çünkü.
Ay ne fena insanlar var ya,biri bana bardak da alsa vazoda alsa 1 dal cicekte hediye etse mutlu olurum sacma sapan yok takim yaparsin yok mont aldircam sana
Ha ha ha cok komik.
Hic almayin bence anneler günü de dahil.

Bir daha hediye alma o kadına
Haketmiyor çünkü.
Ay ne fena insanlar var ya,biri bana bardak da alsa vazoda alsa 1 dal cicekte hediye etse mutlu olurum sacma sapan yok takim yaparsin yok mont aldircam sana
Ha ha ha cok komik.
Hic almayin bence anneler günü de dahil.
Salaklığıma doymuyorum ve ben ilk -yeni gelin olmama rağmen ne bayramda ne de doğum günümde hediye aldılar.

Boşverin ya eşiniz bile haklısın diyorsa annesi kesinlikle iyi bir insan değildir. Yoksa derdi ki annemin kötü niyeti yoktur o öyle kötülük dusunemez. Demediğine göre bariz kötü niyetli kv. Bence öyle hediye alacak kadar samimi olmayın birdaha. Gördüğünüz gibi ne yapsanız yaranamiyorsunuz. Hamile olan siz misiniz o mu belli değil. Birde naz yapıyor enteresan gerçekten. Siz bugüne kadar yapacağınızı yapmışsınız ama bari bundan sonra mesafeli olun
Hamile halimle işten gelip yemek yapıyorum diyor yaptınız da yalniz mi yediniz beni niye çağırmadınız ya şaka bile olsa insan utanır.

Salaklığıma doymuyorum ve ben ilk -yeni gelin olmama rağmen ne bayramda ne de doğum günümde hediye aldılar.
Onlar b.... yiyor bence
Bi dakika kizzz
Evlenince bayramda hediye alınır mi?
Bana nisanliyken bilezik almışlardı amaaa evlenince bayramda oyle bise gormedimmmmm eger boyle bisey varsa bilgim olsunnnnn
Gidip esimin tepesine cokcem akbaba gibi:deli:

İyi kalpli biri olduğunuz ne kadar belli :KK36: ben olsam öyle kayınvalideye su bile vermezdim

Onlar b.... yiyor bence
Bi dakika kizzz
Evlenince bayramda hediye alınır mi?
Bana nisanliyken bilezik almışlardı amaaa evlenince bayramda oyle bise gormedimmmmm eger boyle bisey varsa bilgim olsunnnnn
Gidip esimin tepesine cokcem akbaba gibi:deli:
Ya kendi her dk bir şey bekliyor ve öyle mutlu oluyor ya bi kendi mutlu oluyor bizi düşünen yok. Yoksa almış almamış problem değil.

Back
X