Yine bir kv vakasi

Dostacilisoyler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.135
1.634
133
35
Ya arkadaslar ben artik cidden anlamiyorum. Kv kizi bi yere gidecek olsa onuda goturmek istese gitmez ben zor yururum size ayak bagi olurum der. Biz bugun esimle plan yaptik o da duymus tabi gidin basbasa dolasin benide goturun dedi. Bu nasil bi basbasa dolasmaksa.. kendi yetmez gibi yan apartmanda eltisinin gelininin kizi (didisinin didisi) var onuda cagirmis. Benim butun sevkim kacti. Aksama kadar yalandan gulumsemekle gececek zamanim. Her an herseyde yanimizda olmasindan bide yanina ekuri ayarlamasindan biktim artik

E açık açık söyleyin bunu, kibarlık yapacağım diye niçin kendinizden ödün veriyorsunuz?
"Canım seninle başka bi zamana ayarlayalım gezlemeleri, bu kez baş başa takılalım dedik" diyerek göz kırpsan? O kadar samimiyetiniz yok mu eşinizin kardeşiyle?

Not: Ay konuyu tamamen ters anlamışım :/
Eşine söyle, o desin "Anne baş başa takılacağız sizle başka zaman gezelim" diye.

Elti ve görümce diyince sadece benim aklıma terlik ve örümcek geliyor sanırım,
Selamlaşmadık bile bu zamana kadar o tarz akrabalık kişileri ile ama burada okudukça bile şişirmeye yetiyor,size ne hissettiriyor Allah bilir.
Eğer mümkün ise işe girin çalışın,değilse de kurs vs kaçın evden.Böyle hayat geçmezzzz.

Eşiniz annesine desin ANNE bugün karıma ayırdım günüMü ,başka gün ekürünü de alır gelirsin sizi de ozaman gezdiririm !

Hayret birşey PESS...

Kayınvalideymiş gelecek olan
Hatta bi de eltisinin gelinini de almış yanına, emri vaki yapmış

( Görümce damatla gezerken onlara siz gidin ben ayak bağı olurum derken gelinle oğlu bi yere gidince hemen kendini dahil ediyormuş yani )

Azcık tırnaklarınızı çıkarın
Aman ayıp olmasın diye diye istemediğiniz bir hayatı yaşıyorsunuz
Millet ayıbın alasını yaparken fazla kibarlık cilde zarar bence

İptal edin bi akşam kimseye haber vermeden çıkın eşinizle, duymayan gelemez böylece

Kayınvalideymiş gelecek olan
Hatat bi de eltisinin gelinini de almış yanına, emri vaki yapmış

Az önce düştü jeton teşekkürler
Eşi söyleyecek yani başka yolu yok, kv ile samimiyeti varsa kendisi de söyleyebilir gerçi.

Evlendiğimizin ilk senesi eşimin doğum gününü baş başa geçirelim dedik. Aradılar, salça oldular. O kadar sinirlenmiştim ki.
Baktım bir başka özel güne daha salça olacaklar "Anne bu günü de kocamla baş başa geçirmek istiyorum müsaadeniz olursa!" dedim. "Kocamla" kısmının üzerine basa basa...

Bazen olmuyor çünkü başka türlü. Yırtık olmak gerekiyor.

Estağfurullah direk kızından emri vakiye geçmiş konu sahibi biraz ondan oldu galiba arada kayınvalide vurgusu yapılmamış o sinirler herhalde

İyi yapmışsın
Fazla kibar olunca millet tepene de çıkabiliyor maalesef
Herkes o kadar düşünceli değil hatta kimisi meraktan alakalı alakasız kendini dahil etme hakkı buluyor
Benim de eski halimden eser yok, kibarlık hak edene yapılınca güzel diğer türlüsü kendine zararmış

ya niye bunu yapmak zorunda bırakıyorlar.... onlarda gençmiş zamanında gezmiş tozmuş eşleriyle, şimdi bu yapışma neyin nesi...ben zaten gittiğim bi çok yere teklif ediyorum yalnız yaşadığı için ama bazende sağol kızım sız gıdın demesını beklıyorum..cıdden sinirlerim bozuluyo bu konuyaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…