Yine bir nişanlı vakası.. :(

Melos199197

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
609
478
23
34
Hayırlı akşamlar kızlar...
Öncelikle konu ben değilim.
Kuzenim ve şu an yanımda çok üzgün ve sizlerin fikirlerine ihtiyacı var..

Kuzenim ve nişanlısı hakikaten birbirlerine bağlı bir çift..
Nişanlısı ihmalkar değildir...
Ne ihtiyacı var ise yapmaya çalışır..

Fakat pek çok erkek ailesinde olduğu gibi damat beyin de ailesi sıkıntılı .
Isteme de bizzat şahit oldum..
Neyse; esas konu şu ki ; kuzenimin artık nişanlısının ailesine karşı tahammülü kalmamış durumda ...
Nişanlısı ailesinden bir iğne dahi gormeyen, görmediği gibi sürekli ondan istemeye çok alışmış durumdalar..
Detayları veremiyorum şu an..
En son kuzenim ve nişanlısı düğün salonu için anlaşmaya gitcekleri gün nişanlısının ailesi sorun çıkardı ve gidemediler .
Bunun gibi yüzlerce şey oldu.
En son 1 hafta önce damat beyden yine birşeyler istiyorlar maddi anlamda ve iş gücü anlamında .
Kendisi de maddi olarak kabul etmiyor çünkü borçları var ama gidiyor yardım ediyor.
Kuzenim karismadim diyor .
Bugün yine kıza 10 dakika seni aricam demiş...
Ve saatler geçmiş arama gelmeyince merak etmiş çünkü normalde sık sık arar.
Aramış yine onlara yardıma gitmiş.
Kuzenim de neden her gel dediklerinde gidiyorsun ?
Bizim için hiç kimse elini taşın altına koymuyor .
Sana aç misin tok musun demiyor.
Neden bu kadar her aradiklarinda kosa kosa gidiyorsun ki anlayamiyorum diyor.
Oda bişey demiyor .
Yanlarında oldugu için bişey diyemiyormus.
Daha çok olay var buradan yazamıyorum sizlere...
Kuzenim normalde çok arayan soran adam onların yanına gidince aramayı kesiyor.
Onlar onun icin hiç bir şey yapmıyor iken nisanli m onlar ne istese yapıyor ve kosa kosa gidiyor diyor.
Son olarak da onlar aradığı zaman kizin yanindan uzaklaşıyormus.
Şimdiye kadar çok ciddi sıkıntılar yaşadılar.
Hiç ayrılmadılar.
Ama kuzenim şu an engellemiş. Çok kirildim bana kendisinin hayatında önemli olmadıklarını söyleyip böyle yapması ve öncesinde olan olaylar ile birleşince birlikteligimiz de yanlış giden olaylar olduğunu daha iyi anladım diyor.
Şu an aranızda ailesine yardım edebilir ne var diyenler olabilir.
Bu kadar bilgi ile normal bunu söylemeleri ama inanın resmen sokaktan geçen insanlar gibi davrandılar hep .

Şimdiden teşekkürler.

Kuzrninizin nişanlısı ailesi ile eşi arasındaki dengeyi sağlayamayacak gibi.
Kuzeninizi benimsememiş ya da sevmiyor olabilirler mi?

Siz iyi misiniz acaba bahsettiğiniz kişi adsmın ailesi.annem babsm benden bir şey istese iki elim kanda olsa giderim.sokaktan geçen insan gibi de davransa ailesi.kuzenine maddi destek verseler sesi çıkmaz ama dimi o bile koşar işlerine.peh.

Annesi ve babası değil konu abisi.
Anne ve babası ile sıkıntı yasamiyor

Ayrıca bilmeden bu kadar on yargılı olmayın.

Anne ve babası cekimserler.
Arayıp sormazlar görünce konuşurlar.
Ama kardeşleri istemiyor .
Konusmuyolarda.

Eğer makul bir sebepleri yoksa (ki olduğunu sanmıyorum) kardeşlerini kendilerine çekerek gelin hanımı üzmeye çalışıyorlar derim.
O denge şimdiden kurulmak zorunda. Evlenince daha da kötü olur diye tahmin ediyorum.
Nişanlısı bu durumu çözmek zorunda. Konulsun açık açık dengeyi sağla diye. Koca adam kardeşlerinden mi korkuyor.

Şu olmuş ama söyleyemem bu olmuş ama soyleyemem. Çok seviyor ama şunu yapmış. Kuzende engellemiş zaten. Burdan çok sağlıklı durmuyor. Anası babası yardim edicek tabikide. Kuzenini ilgilendirmez. Kuzenin çalışıyormu peki

Burada her gün onlarca konu açılıyor.
Herkes eşinin ailesinden şikayetçi genel olarak .
Ama hiç kimse anlamıyor .
Kendi eşlerinin ailesi sorun yarattiginda bu kadar anlayışlı mi oluyorlar anlamıyorum..
Erkek tarafı resmen istemiyor .
Sözlü olarak ifade etmeseler bile ,
Bir insan 2 yıl nişanlı kalır da erkek tarafından bir kişi aramaz mi ?
Oda onlar bizi istemiyor, dışlıyor sen neden herşeye gidiyorsun demiş.
Nişanlısı kendisi kötü olmuyor.
Bu yüzden aradaki dengeyi sağlaması çok zor.
Kendin ne istersen soyle diyormuş.
Ben karışmam diyormuş.

Anası babası değil zaten kardeşi.
Herkes gerçekten çok anlayışlı olmuş burada.

Kuzenin bir şeyleri damadın yüzüne vurup, yönlendirme isteği neden?
Aklı başında yetişkin adam, kendi iradesiyle gidiyor.
Bu durumdan hoşnut olmayan, değişmeyeceğini gören kuzeniniz, karar vermeli. Deveyi gütmek, veya terk i diyar

Her şeyi görüyor ama yine de gidiyor sorun orda zaten.

İster konuşur, ister gider, ister malını mülkünü her şeyini yatırır ailesine. Daha bismillah, yolun başında ailesinden bu kadar uzaklaştırmaya çalışırsa kötü gelin olur. Haklı olarak kimse istemez. Ben evliyim, çoğu zaman annemle yalnız konuşurum. Eşimde aynı şekilde. Eşim ailemle ilgili her şeyi duyup bilmek zorunda mı canım? Küçük hesaplar bunlar, yapmasın.

Şu an kuzenin nişanlısının üzerinde hakimiyet kurma çabasında. Ama evlendikten sonra genelde kazın ayağı öyle olmuyo. Daha şimdiden aileyi sorun olarak gören gelin adayı köprüden geçince ne yapar bilinmez.

Anası babası değil zaten kardeşi.
Herkes gerçekten çok anlayışlı olmuş burada.
Iyide ben biyerde kardeşleri diye gormedim. Benim kardeşlerim anamdan babamdan degerli. Canımı veririm. Kocamla kardeşlerim arasindada kalmam. Benim kardeslerimde beni oyle bir sekle sokmaz zaten. Onu nişanlısı artık bir türlü halletmesi gerekiyor kendi aralarinda. Belki kuzeninde hata var???

Eşinizin ailesi sizi istemese hemde durduk yere.
Eşinizi hep kullansa ama sizin en ufak işiniz olsa onlar banane dese, maddi manevi hep bekleseler ama evlilik aşamasında bir kez olsun ne yaptınız demeseler, eşiniz yok iken size slm vermeseler bu kadar anlayışlı olur iseniz haklisiniz.

Ne demek karışmam. Karışmazsa böyle olur işte.
Arkadaşınız aşkından ölmüyorsa oturup mantığıyla düşünsün. Evlenince daha kötüye gidebilir.

Siz kardeşlerinizi caninizdan çok sevip sayabilirsiniz ne mutlu ki size kardesleriniz sizi hayatından bezdirmemis...
Eminim ki size ve eşinize saygıları olmasa, sizi hep kullansalar, sürekli talepkar olup
Siz bir sey istediğiniz zaman banane deseler, evlilik sürecinde bir kez ne yaptınız demeseler yine çok seversiniz.
Hiç kimse normal giden bir olayi bozma derdine düşmez.
Kuzenim zaten çok idare etti.
Onunla konuşmadılar yine birşey demdi.
Tatsızlık olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…