yine bir sinir harbi

Bunun üstüne sakın bişey yazma. Adam zaten blöf olduğunu biliyor hatta içinden sana gülmüşte olabilir sakın daha da ona prim verme. Kalsın sakın.

:))))) ya gerçekten şuan sinirden kahkaha atıyorum. hayır ne ara bu duruma geliyor gerçekten bende anlamıyorum. normalde bende sinir olurum. rahatsız eden tiplerden. dakkasında engeli koyarım. ama neden bazılarına olmuyor.
en son yazdığım mesajın üstüne bişey yazsam mı ki. çünkü mesaj biraz abes. bende başkalarıyla yoluma devam etcem falan yazdım böyle basit bir mesaj

Onun için bir boşluk doldurucusunuz. Gerçekten bir şeyler hissetse daha önemseyici davranır. Siz de cevap vermediği halde üst üste yazarak bir yerlerini kaldırmışsınız cepte moduna girmişsiniz. Hala daha bir şeyler yazsam mı diyorsunuz? Hiç mi gururunuz yok?

Yaz tabi yalvar adama. Hanfendi yazık değil mi buna verdiğiniz enerjiyle gidin bir kaç fidan alın ve dikin , inanın ağaçlar , gölgesinde serinleyenler , hayvan , börtü , böcek dize dua edecek !

Sen yazmayı bırakınca senin ilgini çekmek için 1-2 mesajla olta atıyor. Sen de her seferinde bu yemi yutuyorsun.

Kızlar sizi eken, değersiz hissettiren, sadrazam torunuymuş gibi davranantiplere rica ediyorum metelik vermeyin. İlk falsosunda üstünü çizin; size ulaşmayı çok istiyorsa o çabalasın. Kendisini kanıtlasın, o hatayı isteyerek yapmadığını ispat etsin. Bu kadar ucuz olursanız adamlar da size bu muameleyi yapar.

Allah’ını peygamberini seviyorsan yazma and verdim bak

yani anlıyorum ama gerçekten bu adama ben ulaşmıyorum. araya zaman girince insan unutuyor elektrik tutunca da kapılıyorsun.
sana da sorayım. son mesajın üstüne bişey yazsam mı. ya son mesaj çok basit oldu :) ben de başkalarıyla görüşürüm tarzı bişey yazdım

Allahım sana geliyorum
Yazma annem, yazma gülüm. Kurban olayım yazma. Kalbini kırmak istemiyorum ama zaten rezil etmişsin kendini. Daha fazla yazmak daha fazla rezil olmak demek. Bu saatten sonra en iyisi ölü taklidi yapmak.
Rehberden numarasını sil de garanti olsun.

ölü taklidi evet bence en güzeli.

Iğy en sevmediğim erkek tipi. Gereksiz rahat olan adamlara karşı bi antipatim var.

Dışarıdan görünen sizi ciddiye almıyor. Eğlenmiş yani. Keşke sabah ki mesajdan sonra cevap vermeyince hiç bişey yazmasaydınız da sizde onu ciddiye almıyomuş gibi görünseydiniz. Akşam geri dönüş yapsa bile sizde görüldü atar sabah buluşmazdınız kapak olurdu.

Ablacım ruh hastası olmak istemiyorsan engelle daha da arayıp sorma

Bak her sefer aynı şeyi yaşıyorsun bu adam adam değil ki. Boşver bunu gitsin adam olmayan birine sümüğünü atma

işte zaman geriye alınabilse. çok iyi olurdu...

Ablacım ruh hastası olmak istemiyorsan engelle daha da arayıp sorma

Bak her sefer aynı şeyi yaşıyorsun bu adam adam değil ki. Boşver bunu gitsin adam olmayan birine sümüğünü atma
ay evet ya. ama varya her ulaştığında da bana ayrıyken hep seni düşündüm vs demeler. hayır ben zaten her böyle konuşana inanan bir insan değilim de bunun bu sessiz ve ağır halleri zaten manipüle ediyor.
ortada sevgi aşk değil manipülasyon var sadece. ve onu yiyen ben

Bir daha ki sefere. Engellemezseniz canı sıkılınca yine ulaşacaktır. Öyle tiplere tükürsen yapışmaz.
engel attığımda da mesaj yazıyor. onu da ilk başlarda yapıyordum. ama bu sefer mesaj atıyor. mesajdan da engellerim de. işyerinde yanıma gelir diye korkuyorum. yani eğer mesaj engeli de atarsam işyerinde yanıma gelme ihtimalinden engelleyemiyorum. çünkü yanıma gelirse canım daha çok sıkılacak.

Bi hastalığınız mı var

Ne desem bilemedim? Sen de farkindasin aslinda ama biraz sakinlesmek istemissin, konu acmissin. Ona soylemek istediklerini buraya yaz da rahatla bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…