yine bir sinir harbi

Adam boşta kaldıkça size zarf atıyor. Siz de memlekette başka adam yokmuş gibi hoooppp atlıyorsunuz.

Bir de hala daha yazayım mı diyorsunuz pesss doğrusu , insan gururunu bu kadar ayaklar altına almamalı…
yazayımmıdan kastım şuydu açıkçası. en son yazdığım mesaj biraz kötüydü. yani ergenler gibi başkalarıyla görüşcem falan yazdım o sinirle. o yüzden bunun üzerine son olarak daha ağır bir mesaj atsam mı diye düşündüm. yoksa hala cevap yazar umuduyla değil

Yav arkadas, niye kendinize deger vermiyorsunuz ya sizin caninizin hic mi degeri yok. Sil gitsin herifi, engelle ulasamasin sana. Sakamisiniz ya, bosver gitsin elin manyagini. Biraz bi kendinizi sevin sayin ya

Bana bir karikatürü hatırlattı kusura bakmayın:
Deli konusuyor herkes sussun konuş deli..
Oyle tek tarafli yazip cizip oynamissiniz bir hadi bilemedim 2 mesaj yazar cevap gelmezse de keyfime bakardım.

Adama duyduğun şey aşk sevgi elektrik hiçbir şey değil. Büyük ihtimal uyumlu da değilsiniz. Sadece adam büyük taktiktçi. Seni de parmağında oynatıyor. Hırs yaptırıyor. Bundan da zevk alıyor. Belki başka bi kızla bile plan yapmış olabilir. Ama döndüğünde seni hazır kıta buluyor. Bulmaması gerekirken. Sen ona tavizler vermeye devam ettikçe o da bu oyununu devam ettirecek. Sonunda kurtulursun belki ama özgüven, kendine saygı, sevgi kalmaz. Yok yakınken terapi al. Kendini kurtar.

Bune Ya Yaşlar kaç. Yok ben gidiyorum hoscakal dur bir bismillah

Is yerinize kadar gelecek adam size zaten hemen cevap verirdi. Kusura bakmayın da adamın umurunda değilsiniz. Boş kalınca size yazıyor. Sabahki mesajınıza cvp vermeme sebebi de başka bir kadından haber bekliyordur. O olmazsa boş kalırsa size yazacaktı.

Kendi kendinize delirip kriz geçiriyorsunuz. Karşı taraf? Yok ki.... üstelik adamın yedek listesinin de yedek listesindesiniz. Yoksa böyle bir muamele başka türlü açıklanamaz.

Ayrıca son yazdığınız iğrenç. Başkalarıyla devam ediyorum falan...

Halen daha da ağır bi msj atsam mı diyorsunuz. Bu yazdığınız zaten yeterince kötü ve kurtarılacak bi tarafı yok bence. Bu saatten sonra ne yazsanız cevap alamazsınız. Hırsınızı bi kenara bırakın. Haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi.

Ruh hastası değil, manipüle de etmiyor. Alternatifleri çok, sana sıra ayda yılda bir geliyor. Kibarca istemiyorum demiyor, çünkü ilginden hoşlanıyor. Kim hoşlanmaz? Kendini çok rezil bir duruma düşürüyorsun, belki arkadaş muhabbetinde bile adın geçti, şişine şişine '' Amma yapıştı, düşmüyor yakamdan. Abiniz yaptı mı böyle yapar ehehehe. '' diye. Sal şu kekonun yakasını, dışarda çok var onlardan, bulursun bir tane daha.

Disaridan adam sonunda rahat bi nefes almis gibi görünüyor.

Hala yazsam mi diyorsunuz, şaka gibisiniz gerçekten. Bence seni çok seviyorum beni bırakma yazın, hatta bı yakininizi aratın intihar etti falan desin.

Bu duayı bugün burada ikinci defa ediyorum. Arkadaşım Allah akıl, fikir, gurur ve birazda özsaygı nasip versin. Hayatınıza ve kendinize azıcık değer verin. Her canı sıkılan hayatınıza girip canı sıkılınca da bırakacak kadar basit görmesin sizi. Kimse daha önce saçma sapan bir şekilde hayatından çıktığı halde; bir iki mesaja tav olup, herşeyi yutup sevgili moduna geçen birine değer vermez.

Dısarıdan adamın sizinle öylesine vakit geçirdiği, boşluğa düşünce vakit geçirmek amacıyla yazdığı, sizin de ondan hoşlanıp her geldiğinde kabul ettiğiniz, sizi sallamadığı şeklinde gözüküyor. Vakit kaybediyorsunuz hiçbir şey olmaz. Boy pos para yakısıklılık çekicilik kariyer iyi kalp karakter vs neyinden bu kadar etkilendiniz bilmiyorum ama o özellik başkalarında da var. Kendinizi bu kadar alçaltmaya değmez. Mesajları okuyup gülüyor arkadaşlarına gösteriyor bile olabilir. Ego tatmini kısacası yoksa çoktan engellerdi. Ki yazmasını istemiyorsanız (hortlamasını sizin tabiriniz ile) engellersiniz wp, insta, tel ve twitterdan olur biter.

Niye bu kadar bu adamda ısrarcısınız ki?
Çok mu yakışıklı?
Çok mu zengin?
Çok mu sevgi dolu?
Sizi bu kadar bağlayan ne? Cidden çok merak ettim.

Niye bu kadar bu adamda ısrarcısınız ki?
Çok mu yakışıklı?
Çok mu zengin?
Çok mu sevgi dolu?
Sizi bu kadar bağlayan ne? Cidden çok merak ettim.
bence asıl sebep böyle cevap vermemesi ve bende oluşturduğu bu adrenalin duygusu. çünkü adamı ilk gördüğümde beğenmedim bile.

Aranizda ne gecmisse artık adam sizi takmıyor bildiğiniz. Cantada keklik misali. Yani bi insan mesajimi görüp cvp yazmiosa neden o kdr üstüne düşeyim ki. O son yazdiginiz şeylere bile gerek yokmuş. Yok ben baskasiyla mutluyken umarim bana donmezsinler falan... Bitti demişsiniz ya gerçekten bitirin. Ha ben sizin öylesine soylediginizin farkındayım. Adam şuan arasa msj yazsa aninda cevaplarsiniz. Ama bence gerçekten bitirin.. bu adama vereceginiz her saniyenize yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…