Yine bir sorun ve yine ben :( bi bakın lütfen

Teşekkür ederim ilkini vuruldum canım :) fakat kalçadan
Selamlar öncelikle şunu söylemeliyimki bu hastalık sadece hayat kadınlarında veya cinsel aktivitesi yoğun bayanlarda olmuyor.Bu rahatsızlığı seneler önce bende yaşadım.Üniversite öğrencisiydim ve yurtda kalıyordum erkek arkadaşım yoktu.Mezun olduktan bir kaç ay sonra fark ettim siğilleri ne olduğunu bile bilmiyordum ama çok rahatsız ediciydi anneme bahsettim bakmak istedi utandım .Ablama gösterebildim tabi oda anlamadı. Doktora gittiğimizde öğrendim cinsel yollla, umumi tuvaletlerden ve banyolardan bulaşabilen bir hastalık olduğunu .Tedavi olarak laserle yakma işlemi uygulandı.
Doktor bana tekrar edebileceğini çok dikkatli olmam gerektiğini söyledi.Tabii çocuk konusunuda anlattı. Normal doğum halinde bebeğede bulasabilirmiş.Ben çok dikkat ettim asla umumi tuvaletlere girmedim temizliğime dikkat ettim çok şükür rabbime 15 sene oldu tekrarlamadı .Evlendim normal doğum yaptım sıkıntı yaşamadım.
Sanada çok geçmiş olsun canım umarım nişanlınla mutlu bir hayatın olur.

Sevgili zensim, mesajn için çok teşekkür ederim.
Çok şükür tekrarlanmamasına çok sevindim.
Çocuğunla eşinle musmutlu bir hayat sürersin inşallah.

Yapilan yorumlari okudukca hayrete dustum.. Bende balayimizda genital ucuk kaptim esimden... Ve esimin bundan haberi yokmus bu tip virusler yillarca vucutta herhangi bir belirti gostermeden kalabilirmis sonrasinda tetikleyici unsurlarla.beraber ortaya cikarmis. Ucuk icin asiri gunes,alkol,yorgunluk,stres, fazla cinsellik vs. Tum bunlar dugun ve balayi surecinde yasandigi icin tatil donusu ucuk meydana geldi. Simdi yorumlara gore benim esim de hayaaat kadinlariyla beraber olmus ondan tiksinmeliymisim falan. Ne kadar sacma! Yapmayin arkadaslar uzaktan konusmak kolay allah basiniza verip de sizi imtihan etmesin boyle seylerle.esim benden onceki tum sevgileriyle cinsel hayat yasamis hatta unide ayni evde de yillarca kalmis. Ben nasil derim hayat kadinindan kapmis! Vay efendim nasil yattin o kadar kizla? Pislik adam bana hastalik bulastirdin hadi bosanalim! Bunlari demedigime gore midesi genis olarak nitelenicem sanirim. Neyse biraz empati birazda sagduyu diyorum...konu sahini arkadasima da gecmis olsun.basina gelmeden atip tutanlari dinleme canim devam et sen bu dusuncelerinde.

Iyi de ben sunu anlamadim tamam nisanlinizda var. Dogru soyluyor boyle bisey var hpv virusu vucudda senelerce kalip bagisiklik sisteminiz coktugunde ortaya cikiyor. Nisanliniz bilincliymis ya da biliyormus oldugunu ama ne sizi dr.a goturuyorki dr.un size yapabipecek hic biseyi yok. En fazla prezarvatifle korunun diyecek. Hakikaten seni dr.a goturme istegini anlamadim. Ben olsam art niyet arardim acikcasi ne bileyim ilginc.

Önlem olarak aşı vuruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…