Nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor hiç bilmiyorumSanırım doğru söylüyor
Bulasti gi konusunda okumuştum bir makale
Niye korktun ki
Tedbiri alirsiniz
Yok canım asla ihmal edilebilecek birşey değilNe kadar korksan da doktora gitmek en mantıklısı.
Belki bi şey yoktur, varsa da hemen tedaviye başlanır. İhmal etme bence.
Dün itibari ile moralimin bozukluğu tavan yaptı.
Dün nişanlımla buluştuk konuşma arasında alakasız bir şekilde aşkım haftaya seninle kadın doğum uzmanına gidelim dedi.
Şok oldum ne alaka falan dedim, bende uzun zaman önce kasık bölgemin üstünde ( cinsel organına yakın ) siğil çıkmıştı dedi.Şuanda geçmiş birşey yokmuş ama tekrarlanabilirmiş.
Doktor o zaman evlenmeden önce eşini muhakkak getirmelisin, onada bulaşma olasılığı çok yüksek ve eğer buluşursa rahim ağzı kanseri yapabilir demiş.
Önümüzdeki hafta doktora gidiyoruz
Ya ne yapacağım bilmiyorum gece hiç uyuyamadım, bu hastalık cinsel yolla bulaşan birşeymiş, onun günahını allah korusun ben nasıl çekerim
Yada bu tedirginlikle ne yapacağım hiç bilmiyorum
Eşinin yada kendinizin başından böyle bir olay geçti mi kızlar?
Teyzemin bi arkadaşı ben daha küçükken kocasından böyle bir hastalık kapmıştı çok uzun süre tedaviler gördü o zamanda bu olay o kadar çok dikkatimi çekmişti ki yıllar sonra başıma geleceğini hiç bilmezdim
Teşekkür ederim canım, siğilmiş HPV Hastalığı ismi.Aaa ilk defaboyle bir sey duydummm.sihilmi gercekten yoksa baska bir sey mi?
ama tedavisi varmis ki doktor sizi cagiriyor cnm.korkmayin.allah sifa versin.
Bu da olabilirBunu derken, daha önce biriyle birlikte oldu ve bu hastalığı kaptı mı demek istediniz?
Evet cinsel yolla bulaşan birşeymiş.Bunu derken, daha önce biriyle birlikte oldu ve bu hastalığı kaptı mı demek istediniz?
Yok canım önceden çıkmış ama geçmiş fakat bu çok sık tekrarlanabilen ve anında bulaşan birşeymiş of allahım az uçkurlarına sahip çıksalar nolur sankiAdamın yeDigi hurmalar sadece onu tirmalamiyor
benim anlamadigim neden şimdi? Siğil yeni mi çıkmış.?
Cinsel yolla bulaşan birşey canımBu da olabilir
Google a genital siğil yazdım pek iç açıcı şeyler çıkmadi
Evet cinsel yolla bulaşan birşeymiş.
Ne olursa olsun benden önce olan birşey.Eğer o şekilde bir hastalıksa ben kabul etmezdim sanırım, yani birinden kaptıysa. Ama miktorptur, yada atıyorum bir yerde tuvalete girmiştir ordan kapmıştır ona birşey diyemem, Allahtan gelen hastalığa isyan edecek halimiz yok ama cinsel yolla bulaşan birşeyse üzgünüm.
Bende senin için araştırdım birazCinsel yolla bulaşan birşey canım
Ne olursa olsun benden önce olan birşey.
Evet onun hatalarının acısını bende çekeceğim ama ilk zorlukta onu bırakıp gidemem, eşim olacak o benim.
Ayrıca geçmişte her erkek az çok böyle şeyler yaşamıştır.
Kalkıp ben yokken elin kızları ile niye yattın, ayrılıyorum senden diyemem.
Yorumunuz için teşekkür ederim ..
Ne olursa olsun benden önce olan birşey.
Evet onun hatalarının acısını bende çekeceğim ama ilk zorlukta onu bırakıp gidemem, eşim olacak o benim.
Ayrıca geçmişte her erkek az çok böyle şeyler yaşamıştır.
Kalkıp ben yokken elin kızları ile niye yattın, ayrılıyorum senden diyemem.
Yorumunuz için teşekkür ederim ..
Öyle yapacağım mecbur canımRica ederim, elbette insanların geçmişte ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez ta ki ucu bana dokunana kadar, bu benim şahsi düşüncem. O zaman doktorunuzun tavsiyelerine uymaktan başka çareniz yok. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?