• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YİNE BİR YALNIZLIK

yorgunkizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
82
-8
1
31
Evet kızlar dün eve geldiğimizde hiç bişey olmamış gibi davrandı bende uyuyamadım bile sinirimden üzüntümden

Bu sabah kalktı gitti arkadaşlarıyla gezmeye bende tek basıma dısarı attım kendimi bu nasıl bir evlilik anlamadım

Evet kızlar dün eve geldiğimizde hiç bişey olmamış gibi davrandı bende uyuyamadım bile sinirimden üzüntümden

Bu sabah kalktı gitti arkadaşlarıyla gezmeye bende tek basıma dısarı attım kendimi bu nasıl bir evlilik anlamadım
Neden seri konu açıyorsunuz? Değişen bişey yok ki durumunuzda, açtığınız konudan devam edin işte. Yeni konu açı Ca farklı insanlar farklı fikirler mi sunacak sanıyorsunuz. Diğer konunuzda da yazdım. Adam sadece evlilik düzeni, geldiği zaman çocuğuna baktırmak ve düzenli seks hayatı İçin evlenmiş. İki aylık evlilik de bu duruma gelinmez. Hele ki 13 yıl sevecek gözünün içine bakacak evlenecek bu duruma gelecek, hayatın normal akışına aykırı. Ya karşınıza alıp eğrisi doğrusu konuşacaksınız yada herkes yoluna bakacak.

Boşanmayacaksaniz huzursuzluk çıkarmayın, hâlinizden şikayet etmeyin. Adam evden kovuyor tırıs tırıs peşinden geliyorsunuz sonra bu ne biçim evlilik diye sızlaniyorsunuz? Bir halta benzemiyorsa ayrılın gitsin yani nedir ha yok ben onsuz yapamam fındık kadar olsun başımda erim olsun diyorsanız da odunluğu, sümsüklüğü ile kabul edin.

Sormaya korkuyorum ama konu ne tam olarak ben hiç konu sahibinin konularına denk gelmedim hatırlamıyorum ya da

Sizin derdiniz bir aksiyon alıp mutsuzluktan çıkmak değil sadece buraya dertlesmek icin yazıyorsunuz bu çok belli. Kalın o zaman mutsuzlugunuzda ne diyelim biz. Aa şey diyelim takma boşver bekle evde gelince huyuna git alttan al yuvayı dişi kuş yapar ne dese sus (!). Oldu mu böyle.

Hiç birşey anlamadım ben kim davrandı kim gitti

Sizin derdiniz bir aksiyon alıp mutsuzluktan çıkmak değil sadece buraya dertlesmek icin yazıyorsunuz bu çok belli. Kalın o zaman mutsuzlugunuzda ne diyelim biz. Aa şey diyelim takma boşver bekle evde gelince huyuna git alttan al yuvayı dişi kuş yapar ne dese sus (!). Oldu mu böyle.
Teselli edelim yazıktır yahu😂😂

Hayat güzel. Bosverin yalnız kalın yalnızlık da güzel.

Biz sıkıldık konudan siz yazmaktan sıkılmadınız. Her konunun sonunda da bu naısl evlilik diye sorgulayıp duruyorsunuz. Ya kabul edin ya boşanın o zaman biz ne yapalım?

Back
X