- 30 Eylül 2022
- 82
- -8
- 1
- 31
- Konu Sahibi yorgunkizz
-
Neden seri konu açıyorsunuz? Değişen bişey yok ki durumunuzda, açtığınız konudan devam edin işte. Yeni konu açı Ca farklı insanlar farklı fikirler mi sunacak sanıyorsunuz. Diğer konunuzda da yazdım. Adam sadece evlilik düzeni, geldiği zaman çocuğuna baktırmak ve düzenli seks hayatı İçin evlenmiş. İki aylık evlilik de bu duruma gelinmez. Hele ki 13 yıl sevecek gözünün içine bakacak evlenecek bu duruma gelecek, hayatın normal akışına aykırı. Ya karşınıza alıp eğrisi doğrusu konuşacaksınız yada herkes yoluna bakacak.Evet kızlar dün eve geldiğimizde hiç bişey olmamış gibi davrandı bende uyuyamadım bile sinirimden üzüntümden
Bu sabah kalktı gitti arkadaşlarıyla gezmeye bende tek basıma dısarı attım kendimi bu nasıl bir evlilik anlamadım
Hiç birşey anlamadım ben kim davrandı kim gittiEvet kızlar dün eve geldiğimizde hiç bişey olmamış gibi davrandı bende uyuyamadım bile sinirimden üzüntümden
Bu sabah kalktı gitti arkadaşlarıyla gezmeye bende tek basıma dısarı attım kendimi bu nasıl bir evlilik anlamadım
Teselli edelim yazıktır yahuSizin derdiniz bir aksiyon alıp mutsuzluktan çıkmak değil sadece buraya dertlesmek icin yazıyorsunuz bu çok belli. Kalın o zaman mutsuzlugunuzda ne diyelim biz. Aa şey diyelim takma boşver bekle evde gelince huyuna git alttan al yuvayı dişi kuş yapar ne dese sus (!). Oldu mu böyle.
Sıkıldıkça kullanıyormuşBurayı günlük olarak mı kullanıyorsun? Kimseye cevap vermiyorsun?
Biz sıkıldık konudan siz yazmaktan sıkılmadınız. Her konunun sonunda da bu naısl evlilik diye sorgulayıp duruyorsunuz. Ya kabul edin ya boşanın o zaman biz ne yapalım?Evet kızlar dün eve geldiğimizde hiç bişey olmamış gibi davrandı bende uyuyamadım bile sinirimden üzüntümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?