Siz hani şu erkek arkadaşınıza yalan söyleyen yani yanınizda erkek oldugu halde kiz arkadasimlayin diyen ve yakalanan , size kızan yalan soyledin bana diyen adama dönmek için yanip tutuşan kişiydiniz dimi? Olmuyo sizin ilişki boşverin bencede iyi olmuş bittiği. . Yalnız lütfen buseferde sürekli mesajlar atıp durmayin karşı tarafa artık.
Tatlım zaten suan sen suçlusun bu konuda demedimki.. olmuyo sizin ilişki belliki adam tatile gittiği zaman bile seni navigasyon olarak kullanmisti ve bide ustune triplere girmisti hatirlarsan boşver iyi olmuş bittigi. ..Evet o konuyu da ben açtım, o konuyu hallettim bidaha açılmadi o zaman suçluluk psikolojisi ile çok acı çektim ben bu yazdığım durumda suçlu olmamı gerektiren bişey görmüyorum şu anda üzülüyorum ama doğru bişey yapmis gibi hissediyorum o yüzden tekrar iletişim kurmayı düşünmüyorum kaldı ki bitirelim diyen benim.
Tatlım zaten suan sen suçlusun bu konuda demedimki.. olmuyo sizin ilişki belliki adam tatile gittiği zaman bile seni navigasyon olarak kullanmisti ve bide ustune triplere girmisti hatirlarsan boşver iyi olmuş bittigi. ..
Ee Günaydın dicem diğer konularına bakarak. . Ve sevmiyor galiba beni diye düşünme bitti gitti nasılsa. .Evet öyle yaptı elimden geldiğince alttan almaya çalıştım o zaman da..olmadi elimden geleni yapmaya çalıştım ben , sevmiyor galiba beni
Ee Günaydın dicem diğer konularına bakarak. . Ve sevmiyor galiba beni diye düşünme bitti gitti nasılsa. .
Yüzyüze görüştünüz mü yoksa daha görüşmediniz mi?
Yeni başlangıç derken ?Haklısınız bundan sonra ne düşündüğü ve hissettiginin bir önemi yok yeni bi başlangıç yapmak istiyorum geri bi dönüş olmasin istiyorum artık
Gorusmedik daha
Yeni başlangıç derken ?
Yaşınız anladığım kadarıyla küçük. Bu ilişki değil o yüzden hiiç kafanıza takmayın ki tavsiyem böyle şeylere zaman harcayarak kendinizi güzel kalbinizi tüketmeyin.
4 ay sizi görmeye gelmemiş bi insandan ne bekleyebilirsiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?