yine cinayet, yine yine yine!!!

Ben yazdım sandım yazdıklarımı sildim yazarken sinir bastı,öyle vahim durumdayız ki mesleğin kariyerin bir önemi yok şiddet hakaret hep var hayatımızda nedir bu erkekleri bu kadar üstün yapan bir pipi her haltı yemeye hak kazandırıyor mantık bu galiba
Allah kahretsin mutlu kaya kizimizda böyle mahvolmadimi daha onun gibi kaç kadın gitti
Öyle üzülüyorum ki aileler ne umutla yetiştiriyor elin beş para etmez adamı işkence ediyor daha fazla yazmayim ben ban yemek istemiyorum
Çok üzgünüm bekleki adalet yerini bulsun... Nasıl bulacak oda tartışılır.....
Kadınlar ne kadar okusa da kendinin hicbir şey hak etmediğini düşünüyor sanırım.
Bunun başka izahı yok.
Ama bunun zemininde toplum da var. Erkek bebeği olacak diye kırk kere maşallah tu tu tu mevlutleri yapılırken; kız çocuğu olacağı öğrenilince olsun o da evlat diyen bir toplumuz.

Bu cani kişinin kendinin de bir kız çocuğu varmış.
Nasıl kıydın o kadına..
Ya benimsin ya kara toprağın zihniyeti nasıl bir deliliğin belirtisi ???

Umarım en ağır cezayı alır.

Hangisine daha çok yanalım? Bir gün kızımız birini reddeti diye toprak altına girme ihtimaline mi? Yoksa oğlumuz sırf kendisine hayır dedi diye bir kadını katlettikten sonra "Cani bir katilin ailesi" utancını yaşama ihtimaline mi? Gerçekten artık aklım almıyor, her gün kadın cinayeti haberlerini görmekten hayata dair hiç umudum kalmadı. Ve çoğunun altında yatan şu iğrenç "Beni reddetti, benden boşanmak istedi vb" zihniyeti bir bitsin artık ya, Allah aşkına özellikle erkek çocuklarımızı düzgün yetiştirelim.

Nasıl yani.. niye mahkeme veriyor? Hakaret edilmemiş ki..
Çok şaşkınım.:KK57::KK57::KK57:

En son devam ediyor muydu ilişkisi?
vericeğinden demedi onu ama isterse versin nasılsa bişey çıkmaz benim açımdan :D ama eğer kendisi gerçek bi karakterse , anlattıklarında en ufak bi yalan çarpıtma vs yoksa kendi başı yanar, o psikolojiyle (bugüne kadarki konularına baksana) doktorluğa başlamadan veda eder ya da en azından tedavi olana kadar ara verir.

yok beee o adam zaten onunla evlenmez ki eğer gerçekten öyle biri varsa açtığı konuları bi okusana baştan, ben onun gerçek biri olduğuna da inanmıyorum açıkçası burda sinir zıplatmak için saçma sapan konular açan biri.o olaylar tıp fakültesinde geçiyor olamaz, olmamalı.o... kelimesi bugüne kadar yuttuklarının yanında hafif bile.
he ama böyle kadınlar gerçek hayatta yok mu? var malesef. Umutumut82 Umutumut82 bi örnek vermiş mesela.ruh hastası manyaklara seviyorum lafı altında kendine her eziyeti yaptıran (ki bence bu da bi psikolojik probleme işaret) kadınlar ne yazık ki var.bu kader değil ya bu tamamen başka bişey
Kız ben inanıyorum, etrafımda görüyorum erkeğin bir adım gerisinden gidiyorlar okumuş etmiş kadınlar. O çocuk o kızı almasın kimi alsın. Kız doktor olacak, ne yapsa gık demiyor, tamam aşkım derhal aşkım diyor.

Ben o lafa susmam. '' Oğul değil paşa yetiştirmişsiniz, az uğraşmadım '' derim. İyi yapıyorsunuz, siz sağlıklıyken bakarsınız tamam da, sonra el kızı çekecekti.

Ve düşunsene bunu yani oglunu kız gibi yetiştiriyor diye soyleyen görümcemin 3 kızı var. Ben böyle bir aptalin kızı olmak istemezdim.

Kız ben inanıyorum, etrafımda görüyorum erkeğin bir adım gerisinden gidiyorlar okumuş etmiş kadınlar. O çocuk o kızı almasın kimi alsın. Kız doktor olacak, ne yapsa gık demiyor, tamam aşkım derhal aşkım diyor.
öyle kadınları görünce çok acıyorum o verilen emeklere, "önce ben" olmayı öğretemiyo bazı aileler sanırım.küçüklükten kafaya yanlış mı kodlanıyo birşeyler acaba

öyle kadınları görünce çok acıyorum o verilen emeklere, "önce ben" olmayı öğretemiyo bazı aileler sanırım.küçüklükten kafaya yanlış mı kodlanıyo birşeyler acaba
Babası da öyle ise beyni o modeli '' Seven erkek, sevilecek erkek. '' diye kodlamıştır.

Şeyma Subaşı olayından sonra arsa değdi bu laflar.

Yengemin binada kiz 20 yaşında 50lik adamla aynı binada oynaşıyor kadın o kızı ve anasını apartmana rezil etti rezil ama kız hala adamla niye adam zengin ve hep kızın cebini dolduruyor. Kız bile bile kadının önüne çıkıp duruyor ben gencim güzelim diye!
Kız bir yüzsüz bir yüzsüz adam azmış teke Allah ıslah etsin boyleleri, yengem evi satıyor bu ahlaksizlar yüzünden

İste her durum da bana ne demek olmuyor... ahlaksıza ahlaksız,hırsıza hırsız,katile de katil denilecek... biz aman adam olsaymışta karısını aldatmasaymış 3.kişiyi bağlamaz demicez ...evi soyulan insana evinde dursaymışta evini soydurmasaymış hırsızın suçu ne demediğimiz gibi

İste her durum da bana ne demek olmuyor... ahlaksıza ahlaksız,hırsıza hırsız,katile de katil denilecek... biz aman adam olsaymışta karısını aldatmasaymış 3.kişiyi bağlamaz demicez ...evi soyulan insana evinde dursaymışta evini soydurmasaymış hırsızın suçu ne demediğimiz gibi
Haklısınız ama şu an bizim gibi olaya ortadan bakan yok gibi🤔

Reddedilince öldürmek nasıl bir kafanın ürünü.
Ne yaşıyor bu adamlar anlayamıyorum.
Hayatında hiç mi "hayır" demediler sana, hiç mi "olmaz" denmedi. Hep istediğin oldu mu be insan? Kimler yetiştirdi de seni böyle olumsuz cevaplara katlanamaz oldun. Allahım akıl fikirden şaşırtmasın.
Ne denir ki?
Eğitim de yetmiyor görüyoruz burada konu açan tahsilli kadınları, sevgililerinin her türlü eziyetine boyun eğen hani...
Allaha dua ediyorum sadece. Kızım da var oğlum da. Gerektiği gibi terbiye veriyor ve vereceğim. Kimseye zararı olmayan insan olsunlar ve kimseler onları incitmesin.
Kimsenin evladını kimse incitmesin☹️
Bu caniler eğitilmez buna da inanmıyorum. Direkt hayatları sonlandırılmalı bana kalsa..
Yeter gayrı......

Sosyal medyada
Evli adamla gezmiş
Su testisi su yolunda yazan insanlıklarını kaybetmişler zaten gram kalmayan umudumu iyice yok ediyor.
Kimi erkek katille kendini bağdaştırıyor
kimi kadın aldatılmanın hesabını kocalarından soramamın ezikliğinin etkisiyle kadına saldırıyor.
Yahu kadın rahatsız olmasaydı ayrılmaya çalışmasaydı şu an yaşıyordu.

Kaç tane kadın örneği gösteririm başka birinin yuvasını yıkmış sevgilisinden ayırmış ama ayağına taş değmemiş mutlu mesut yaşayan
Ayrıca ne malum adamın doğru söylediği?
Ne malum en az cezayı alabilecek şekilde konuşmadığı?
Katillerin laflarıyla kaç tane kurbanın ailelerinin canı iki kat yandı.
Aynı şey zavallı Şule çetede yapıldı.

Her zaman kadının bir suçu var
Kiminin dili uzundur adamı delirtmiştir.
Kimi kısa giymiştir.
Kimi boşanmak istemiyordur kimi boşanmak istiyordur.
Kimi ters bakmıştır
Hem o canilerin nedenleri var hep kadın sorgulanıyor
C

Sosyal medyada
Evli adamla gezmiş
Su testisi su yolunda yazan insanlıklarını kaybetmişler zaten gram kalmayan umudumu iyice yok ediyor.
Kimi erkek katille kendini bağdaştırıyor
kimi kadın aldatılmanın hesabını kocalarından soramamın ezikliğinin etkisiyle kadına saldırıyor.
Yahu kadın rahatsız olmasaydı ayrılmaya çalışmasaydı şu an yaşıyordu.

Kaç tane kadın örneği gösteririm başka birinin yuvasını yıkmış sevgilisinden ayırmış ama ayağına taş değmemiş mutlu mesut yaşayan
Ayrıca ne malum adamın doğru söylediği?
Ne malum en az cezayı alabilecek şekilde konuşmadığı?
Katillerin laflarıyla kaç tane kurbanın ailelerinin canı iki kat yandı.
Aynı şey zavallı Şule çetede yapıldı.

Her zaman kadının bir suçu var
Kiminin dili uzundur adamı delirtmiştir.
Kimi kısa giymiştir.
Kimi boşanmak istemiyordur kimi boşanmak istiyordur.
Kimi ters bakmıştır
Hem o canilerin nedenleri var hep kadın sorgulanıyor
C

Burada bile kadın hak etmişe getirenler var .☹

Ya bakın bağıra bağıra bir yerde hata yapıyoruz.şimdi begenmedim butonuna çökeceksiniz ama bana bi 10 sene sonra hak vereceksiniz...Bu işin kadini,erkegi yok...cocuklariniza sadece kadini öldürmemelerini değil,erkege de zarar vermemeleri gerektigini,hayvanlari da öldürmemeleri gerektigini anlatin.bi 10 20 yil sonra erkek dusmani bi nesil de yetisecek bu kafayla.cinayetin kadini erkegi yok hanimlar.insan öldurmek,canli öldurmek kötüdür ü öğretin.
Tek basina yasayan bir kadin olarak basima gelmeyen mobing,psikolojik siddet,taciz kalmadi benim bu yasima kadar.hala aracimi ciziyo biri mesela.savcilikta 2 dosyama takipsizlik verildi🤷‍♀️ emin olun kadina siddeti en iyi bilenlerdenim lakin simdi asiri kadin dusmani erkek modelini koruklemek de yarinlara zarar...kadin erkek cocuk hayvan demeyelim.siddet kötüdür.cinsiyeti olmaz.kime yapilirsa yapilsin....bugun kadinlarin ölmesine sebep olan zihniyeti elestirirken yarinlarimizi yanlis yonlendiriyoruz.zihniyetimizi degistirecegiz.sadece kadina degil hicbir canliya siddet gostermemeyi ogretecegiz.bu is boyle cozulur.

Okdr üzgünüm ki. Gerçekten nasıl bir dünya bilemiyorm. O aile ne haldedir çocuklarımıza gençlerimize şuraya gitme şunu yapma dediğimiz zaman ne olmuş hangi devirde yaşıyoruz. Ben böyle istedim öyle yapacağım diyorlar ya. İşte bizde korkuyorz . Biri konu açmıştı babam hep hayatıma karışıyor utanıyorm beni okula bırakıyor diye. İnanın O hale geldik

Okdr üzgünüm ki. Gerçekten nasıl bir dünya bilemiyorm. O aile ne haldedir çocuklarımıza gençlerimize şuraya gitme şunu yapma dediğimiz zaman ne olmuş hangi devirde yaşıyoruz. Ben böyle istedim öyle yapacağım diyorlar ya. İşte bizde korkuyorz . Biri konu açmıştı babam hep hayatıma karışıyor utanıyorm beni okula bırakıyor diye. İnanın O hale geldik
Ahahha bizimkiler bu.ya ilkokulda artik anneme zorla beni okula goturmemesini aglaya aglaya soyledim.sonra universiteye basladim babam okula goturdu🤭🤭🤭lisede hicbir arkadasimda kalamazdim.cok isyan etmistim.yapmayin cocuklara boyle seyler ya...kotu jnsanlar da var dikkat et deyin ama sıkmayın.

Nasıl bir erkekle birlikte olursa olsun hiçbir kadın öldürülmeyi göze almaz. Biz medyadan okuduğumuz kadarını biliyoruz, “şöyle adamlarla olmayın”, “böyle tiplerden uzak durun” diyenler iyi niyetli bile olsa vefat edenin yakınlarının canını çok yakıyorlar. Kim ister başına böyle bir olay gelsin? Belki kız adamın arıza olduğunu anladığı an uzaklaşmak istedi ama adam kafayı taktı. Ya da velev ki metres oldu, bile isteye evli adamla birlikte oldu. Bu bile öldürülmesine iyi niyetle bile olsa açıklama olabilir mi? Hele ki varilde yakılarak, üzerine beton dökülerek öldürülmek, ben yazarken ürperiyorum, bunu yapmışlar 😞

Geçen sene bu zamanlar 25 ve 18 yaşındaki akrabamız olan iki kızkardeşi 21 senelik kapı komşuları silahla vurarak öldürdü. Haberlerde aşk cinayeti diye yazdılar, sosyal medyada vardır işin içinde bir iş diye imalarda bulundular, öyle içimiz yandı ki ettiğimiz küfür bedduanın haddi hesabı yok. Halbuki işin içinde iş falan yoktu, kendi halinde çok düzgün yaşayan bir ailenin çocuklarıydı, komşularıyla hiçbir münasebetleri yoktu, babası yaşındaki bir sapığın saplantısının kurbanı oldu o yavrular. İsteyen şeyma ve tuba sarı diye aratsın, görsün herifin at hırsızı halini. O herifin pırıl pırıl kızlara kıymasının adına aşk cinayeti dediler.

Liseyi küçük yerde okudum, sınıfım 15 kişiydi herkes birbiriyle samimiydi. Beraber gezer tozar beraber dersaneye giderdik. Bir tanesiyle kitap değiş tokuşu yapardık, sonra okuduklarımızı tartışırdık. Hiçbir zaman flört etmedik, asla ona karşı farklı hislerim olmadı. Hatta zamanla ısrarcı ve itici bulup samimiyeti azalttım. Üniversite başladığında açıldı bana. Kabul etmedim, peşimi bıraksın diye uğraştıkça oradan buradan ulaşmaya başladı kendinden iyice nefret ettirdi. Ortak çevremize aşk yaşadığımızı, ona türlü kötülükler ettiğimi vs anlatmış ve daha fenası inandırmayı da başarmıştı. Sınıf arkadaşlarım yıllar sonra itiraf ettiler biz hepsini doğru sanıyorduk diye. Herkes bunun tedaviye ihtiyacı var resmen hasta diye uzaklaştı zaten zamanla. En son ben mihaili öldüreceğim diye dolaşmaya başlamıştı. 10 küsür yıl öncesi bu, o zamanlar çocuk sayılırım saplantılı insan nedir bilmiyorum, şimdiki gibi kadın cinayetleri haberleri fazla yok, gülüp geçmiştim, uzak yerde de oturuyordum zaten. Hiçbir şekilde temasta olmadım ve hayatıma devam ettim. Şimdi düşünüyorum da ya dediğini yapsaydı? Kaldı ki bu kişi beş vakit namazında biriydi, odtünün iyi bir bölümünde okuyordu. Serseri hayat yaşayan biri değildi. Ben de başörtülüyüm, hani “ama öldürülen kızlar da yani şimdi” imaları yapıyorlar ya o profilden epey uzağım. Akrabamız olan kızkardeşler de benim gibi insanlardı. Benim de başıma gelebilirdi böyle bir olay, ben değil ama kuzenlerim yaşadı, pisi pisine öldüler. Madem serseriyle birlikte olarak, gece dışarı çıkarak, açık giyinerek kadınlar başlarına böyle olaylar getiriyorlar ya (!), benim kuzenlerim bunların hiçbirini yapmadıkları halde neden bir sapığın elinde öldüler?

Back
X