- 6 Haziran 2018
- 1.227
- 1.042
- 133
- 27
Merhaba 2-3 hafta önce kardeşim coronaydı neyseki atlattı hepimiz 10 gün boyunca ayrı odalarda karantinada kaldık , evde 5 kişiyiz ve kardeşim dışında kimse pozitife dönmeden atlattık . Şu an benim sınav haftam başladı kafamı kaldırmadan ders çalışıyorum , bu sabah babam iyi değilim diyerek uyandı ve teste gitti , ben artık psikolojik olarak çok kötü durumdayım ve isyan etme noktasına geldim . Tatile gitmedik pandemi başladığımdan beri , arkadaşlarımla geçen yıl Haziran ayında 1 kere görüştüm nerdeyse bir senedir aynı şehirdeyiz ve görüşmüyorum , avm ye gitmedim , riskli diye stajı bıraktım , hiçbir akraba ile görüşmedik, eve hiç misafir çağırmadık , nişana düğüne gitmedik tek yaptığımız ara ağıra parka sandalye atıp oturmak . babam işe gidip geliyor o da mecburiyet ev dışında bir hayatımız kalmadı yine de gelip bizi buluyor . Karşı komşumuz ve apartman görevlimiz de Corona geçirdi acaba apartmanda taşıyıcı mi var diye düşünüyorum Corona olmayanlar nasıl korunuyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz