- Konu Sahibi butterfly83
gücüm kalmadı...5 yıldır evliyim ...5 yıldır dayak yiyorum....şu an gözlerimin yaşından ekranı göremiyorum...ailem üzülmesin diye saklıyorum ama artık dayanamıyorum artık....gücüm kalmadı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailem üzülmesin diye saklıyorum da ne demek?!! hemen ailene söylemelisin ...eşin alkol mü alıyor ya da hasta mı bunu merak ettim doğrusu?5 sene az değil nasıl sabrettin?ailenden saklama ve ilk fırsatta uygun bir dille çektiklerini anlat bence..
eşim alkol vs kullanmıyor..aksine 5 vakit namaz kılıyor....
cok ılgınc acaba sızın bır hatanız mı var durduk yere neden dovsun namaz kıldıgına gore ınanclı bırı ve kadın dovmekte sevap degıl heralde![]()
cok ılgınc acaba sızın bır hatanız mı var durduk yere neden dovsun namaz kıldıgına gore ınanclı bırı ve kadın dovmekte sevap degıl heralde![]()
cevabınız için tşk ederim...annemle babam çok yaşlı vede hastalar...onların tek kızıyım...beni bugünlere çok zor şartlarda getirdiler ...üzerime titrediler...şimdi böyle bir şeyi nasıl söylerim ...dünyaları yıkılır...
pardon ama dayağın ne haklı sebebi olabilir, dayak atacak kadar nefret ediyosa gitsin boşansın, karısını dövmek için ellerini boşa yormasın