• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine dayak...yaşamak istemiyorum...

butterfly83

KÜBRANURUM PAMUK KIZIM
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
333
3
641
42
İstanbul
gücüm kalmadı...5 yıldır evliyim ...5 yıldır dayak yiyorum....şu an gözlerimin yaşından ekranı göremiyorum...ailem üzülmesin diye saklıyorum ama artık dayanamıyorum artık....gücüm kalmadı...

ailem üzülmesin diye saklıyorum da ne demek?!! hemen ailene söylemelisin ...eşin alkol mü alıyor ya da hasta mı bunu merak ettim doğrusu?5 sene az değil nasıl sabrettin?ailenden saklama ve ilk fırsatta uygun bir dille çektiklerini anlat bence..

Son düzenleme:
canım senin kızın 5 yıldır dayak yese, ve sen üzülme diye sana söylememiş olsa, ne düşünürdün

şimdi hemen boşan diyosunuz diye zıplıcaklar ama 5 yıldır dayak yiyen bi kadın kesinlikle boşanmalı, önce bunun yolunu yap tabii

bu yolu yapmakta önce ailene anlatmaktan geçiyo

Son düzenleme:
ailem üzülmesin diye saklıyorum da ne demek?!! hemen ailene söylemelisin ...eşin alkol mü alıyor ya da hasta mı bunu merak ettim doğrusu?5 sene az değil nasıl sabrettin?ailenden saklama ve ilk fırsatta uygun bir dille çektiklerini anlat bence..

cevabınız için tşk ederim...annemle babam çok yaşlı vede hastalar...onların tek kızıyım...beni bugünlere çok zor şartlarda getirdiler ...üzerime titrediler...şimdi böyle bir şeyi nasıl söylerim ...dünyaları yıkılır...

ailen üzülmesin diye sen ömrünün sonuna kadar dayak mı yiceksin???
emin ol zamaan geçtikce,senin canın acımaya devam ettikce ailen duydugunda daha çok üzülücek.. artık söylemelisin.. veee bi yolunu bulmalısın.. tedavi olucaksa olsun olmıcaksada boşanmalıısın bence..

cok ılgınc acaba sızın bır hatanız mı var durduk yere neden dovsun namaz kıldıgına gore ınanclı bırı ve kadın dovmekte sevap degıl heralde:68:

pardon ama dayağın ne haklı sebebi olabilir, dayak atacak kadar nefret ediyosa gitsin boşansın, karısını dövmek için ellerini boşa yormasın

evet hatanız yoksa neden dövsün tövbe yareppim:37:

bence gidin ailenize,biraz korksun.gücünüz varsa da boşanın

cok ılgınc acaba sızın bır hatanız mı var durduk yere neden dovsun namaz kıldıgına gore ınanclı bırı ve kadın dovmekte sevap degıl heralde:68:

evlilikte hangi hatanın cezası dayak olabilir sizce?

yetişkin bir adam derdini konuşarak anlatamıyorsa bence onu adam yerine koymayın lütfen.

ya görünce inanamadım acaba dedım yanlısmı hatırlıyorum, yok dogru hatırlıyorum

hala dayak yıyıp soylemıyomusun sen ailene
nereye kadar çekiceksın boyle
ellere kırılsın ınsallah

:59::59:

cevabınız için tşk ederim...annemle babam çok yaşlı vede hastalar...onların tek kızıyım...beni bugünlere çok zor şartlarda getirdiler ...üzerime titrediler...şimdi böyle bir şeyi nasıl söylerim ...dünyaları yıkılır...

iyi işte canım, seninde tek kızın var galiba, sen kızın olsan ilk tokatta kızın gelsin sana anlatsın istemez misin

uslubunca alıştırarak söylersin

yoksa bunun bi sonu yok, bu 5 yıl yarın 50 yıl olcak harekete geçmezsen, ömrünü boşa tüketme

malesef çok ucuz sebeplerle bunları yaşıyorum...bugün iş yerinden stresli geldi..işler durgunmuş....ben mutfakta yemek yaparken çocukla ilgilenirmisin demem zoruna gitti ve beni çocuğun yanında tartakladı...sol kulağım hala çınlıyor....

ailene söyleyemiyorsun peki ailenden başka dayanağın yok mu? çalışıyor musun? gördüğüm kadarıyla ing. dili ve edebiyatı bitirmişsin ben de o bölümü bitirdim.

ailene söyle bu adam annen baban hayattayken sana bunları yapabiliyorsa allah korusun başlarına bir şey gelse kim bilir neler yapar. aklını kullan ve ayrıl bu adamdan bir an önce

Hımmm evet hatası var bak bugün neden tartaklanmış,

mutfakta yemek yaparken eşine kızımıza bakar mısın demiş.

Ne büyük hata değil mi,haketmiş dayağı okkalı tokadı.

Tövbe Allahım tövbe...

Canım çok üzüldüm,bence ailenle paylaşmalısın sen bu adamı nereye kadar çekeceksin.

Bu adam asla düzelmez,bir yakınım 18 yıl sabretmiş belki düzelir dıye ama abartısız her gün dayak yemiş.

Aynı senin gibi sudan sebeplerden.Neolur bu kötülüğü kendine ve çocuğuna daha fazla yaşatma.

Allah korkusu olsa zaten seni dövmez,Allah kadınların gözyaşlarını sayarmış...

Boş yere namaz kılmasın bence,elleri kırılır inşallah.

Back
X