• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine dedikodumuz yapılmış...

ahh canım benim..az daha yataydın ya kocişinin kollarında..
ben de kocişime gitmek için saat sayıyorum. o da evde kızıma bakıyor:8:
ama annem aradı bize gelin dedi bir şeyler varmış.. artık akşama:23:

Sayılı saat çabuk geçer ipek.:1:

tamam canım pardon abartmıyorum. rahatsızlık verip tadınızı kaçırdıysam özür.

yok canım öyle değil tadımızı kaçırmadın ama arkadaşa çok yüklenmişsin gibi geldi o da bi anda kiblemiş olabilir diye diyorum

üçte:43::43:
üstelik bu gün eşimin doğum günü ve gidip hazırlık yapacağım daha midem de fena of of:43::43:

üçte:43::43:
üstelik bu gün eşimin doğum günü ve gidip hazırlık yapacağım daha midem de fena of of:43::43:

aaaa neden öyle ya? nasıl bir o?
izin alsaydın bari keşke ya.
ben böyle günleri baştan yaşamayı seviyorum. mesela keyfile uyanacağım, kahvaltı yapacağız, kahvemizi içeceğiz, yavaş yavaş her şey.işten çık koştur koştur. zaten buranın iş psikolojisi yetiyor.. bir de sen hamilesin demi mide bulantıları falan...

aaaa neden öyle ya? nasıl bir o?
izin alsaydın bari keşke ya.
ben böyle günleri baştan yaşamayı seviyorum. mesela keyfile uyanacağım, kahvaltı yapacağız, kahvemizi içeceğiz, yavaş yavaş her şey.işten çık koştur koştur. zaten buranın iş psikolojisi yetiyor.. bir de sen hamilesin demi mide bulantıları falan...

muhasebe ve de artık dış ticaretten de sorumluyum gelmeyecektim ama patroncuğum Tunus a uçtu dün akşam benimde işçilerin maaşlarını halletmem gerekiyordu ödemeleri falan yapmam of of ne yapayım gidince artık koştur koştur hazırlık yapacağım...
mide bulantısından zatenb hiç bahsetmiyorum günün her saati bulanıyor hiç geçmiyor :50::50:

Ya kızlar özür dilerim, vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Biri dedi ki reklam yapıyorsun, ben de linki sildim reklam yapma niyetiyle açmamıştım çünkü. Şimdi de diyorsunuz ki link silmek yasak, ne yazmam lazım ilk başlığa? Sadece sitenin adını yazıp link vermesem banlanmam değil mi?

muhasebe ve de artık dış ticaretten de sorumluyum gelmeyecektim ama patroncuğum Tunus a uçtu dün akşam benimde işçilerin maaşlarını halletmem gerekiyordu ödemeleri falan yapmam of of ne yapayım gidince artık koştur koştur hazırlık yapacağım...
mide bulantısından zatenb hiç bahsetmiyorum günün her saati bulanıyor hiç geçmiyor :50::50:

üstüste gelmiş. neyse ki bitecek 3 de olacak saat. ilk çocuğun kız mı erkek mi? kaç yaşında?

Ya kızlar özür dilerim, vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Biri dedi ki reklam yapıyorsun, ben de linki sildim reklam yapma niyetiyle açmamıştım çünkü. Şimdi de diyorsunuz ki link silmek yasak, ne yazmam lazım ilk başlığa? Sadece sitenin adını yazıp link vermesem banlanmam değil mi?

Bana avukat maaşı bağlarsın herhalde.
Valla iki kelam edeyim dedim, konu yanlısı olacaktım neredeyse.

Bana avukat maaşı bağlarsın herhalde.
Valla iki kelam edeyim dedim, konu yanlısı olacaktım neredeyse.
Kötü niyetli olmadığımı fark edip destek olduğun için çok teşekkür ederim. Maaş yerine türk kahvesi falan ısmarlasam :P

Siz takılın, ben bir WC ye gidip bakayım bir aynaya kendime. İnsan içine çıkacağım.. az düzelteyim saçımı başımı:D

herkes benden önce dağılmış..
iyi hafta sonları o halde:3:

sitenin adını yazsan birşey olmaz bence
forum kuralları yazıyodur heralde sayfada bi bak istersen inş ban yemezsin

Evet konuların dallanıp budaklandığı, yorumlarla saçma sapan yerlere varıldığı doğru ama ben çok gıcık oldum şuan benim sitem hakkında nasıl böyle yorum yaparlar. :47::47:

Ben resmen aşığım bu siteye bütün günümü burda geçiriyorum nerdeyse.

Süzlü sözlük ve kk olarak iki ayrı mahallenin birbirine gıcık kızlar topluluğu gibi hissediyorum şuan hepsini dövesim var:1:

Back
X