yıne dert yıne dert

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
eskı sevgılım pesimi bırakmıyor.sevdıgınden degl benı bır sekılde takıntı halıne getırmıs sanırım sımarık yetıstıgı ıcın elınden oyuncagı alınmıs cocuk gıbı hıssetı kendını..bir sürü tehdıtler..gölge gıbı pesımde dolanma hallerı sonucta malesef aynı mahallede yasıyoruz =(.. teyzemın kızıyla kontakt halındeler bu arada teyzemın kızı evlı barklı yanı 22 yasında ama 3 yıldır evlı her neyse kuzenımın dedıgıne göre benı korumak kollamak amaclı konusuyormus onunla.. eski sevgilim türkiyeye memlekete gittiginde bana baglanma büyüsü yaptırcakmıs benım bıldıgım böyle sacmalıkları genelde genc saftırık kızlar akıl eder.. bırısyle görürse benı katıl olurmus, babam benı baskasına verırse babamı vururmus :53: ya bunların hepsını gectım sonucta dıyorum konusur konusur susarda benım asıl derdım kuzenımın onunla konusması..

yanlıs anlasılmasın kıskanmıyorum kesınlıkle..sadece kocasının kulagına gıderse, ögrenırse bır sekılde cünkü haberı yokmus..bu konudada yıne benım basım agrır.. ona güzelce söyledım onuınla muhatap olmaa.. ona güvenılmezzz..esın yanlıs anlar..allah korusun yuvanın yıkılmasına kadar gıder bu ıs.. mıs gıbı evın, evlılıgın, esın ve dünayalar tatlısı bır bebegın var ama nafıle.. dınlemıyorr!! hem kendını hemde benı yakacakkk... =(

eskı sevgılım pesimi bırakmıyor.sevdıgınden degl benı bır sekılde takıntı halıne getırmıs sanırım sımarık yetıstıgı ıcın elınden oyuncagı alınmıs cocuk gıbı hıssetı kendını..bir sürü tehdıtler..gölge gıbı pesımde dolanma hallerı sonucta malesef aynı mahallede yasıyoruz =(.. teyzemın kızıyla kontakt halındeler bu arada teyzemın kızı evlı barklı yanı 22 yasında ama 3 yıldır evlı her neyse kuzenımın dedıgıne göre benı korumak kollamak amaclı konusuyormus onunla.. eski sevgilim türkiyeye memlekete gittiginde bana baglanma büyüsü yaptırcakmıs benım bıldıgım böyle sacmalıkları genelde genc saftırık kızlar akıl eder.. bırısyle görürse benı katıl olurmus, babam benı baskasına verırse babamı vururmus :53: ya bunların hepsını gectım sonucta dıyorum konusur konusur susarda benım asıl derdım kuzenımın onunla konusması..

yanlıs anlasılmasın kıskanmıyorum kesınlıkle..sadece kocasının kulagına gıderse, ögrenırse bır sekılde cünkü haberı yokmus..bu konudada yıne benım basım agrır.. ona güzelce söyledım onuınla muhatap olmaa.. ona güvenılmezzz..esın yanlıs anlar..allah korusun yuvanın yıkılmasına kadar gıder bu ıs.. mıs gıbı evın, evlılıgın, esın ve dünayalar tatlısı bır bebegın var ama nafıle.. dınlemıyorr!! hem kendını hemde benı yakacakkk... =(

Canım nasıl bir belaya çatmışsın sen yaaa.:26:

kuzenım 22 yasında, esı 32 yasında ..bıraz göbegı ve bırazda saclarında dökülme var ama huyuu suyu o kdar ıyıdır kı.. tam bır aıle babası sanırım bunlar kuznıme yetmıyor.. bunları aklıma getırmek ıstemem amaaa benım eskı sevgılım hakkında gözlerının ne kadar güzel oldugundan bahsettı :53: facede cok yakından görmüs gözlerını ..dedım sen ne dıyorsun yaa..

dıyorkı yanlıs anlama canım senın ıcın dıyorum ben kacırdnı fıstık gıbı cocugu :53:

sankı kuzenım artık esını begenmıyor bıraz tombıslestı dıye bılmıyorumm ama aralarında sogukluk oldugunu kendısı dedı bana =(

hiçbişi yapamaz arkadaşım sen üstüne düşeni yapmışssın kuzeninde kendi bilir artık, eğer seviyorsan bile bunları söyleyen arabesk ruhlu insandan kaç uzak dur bence, sevmyrsan da otur izle dışarıdan bakalım nelere olacak diye, ama en güzeli git evlen kendine bi hayat kur, evlenene kadasr böyle söylerler evlendiğin an korkar yanıana yaklaşamaz zaten ,

alla alla, üzerine vazife olmana işlere neden bu kadar burnunu sokuyor ki kuzenin, üstelik senin rızan olmadan, ayrılmışsınız bitmiş işte daha neyi konuşuyor bu adamla
bi daha tehit ederse sende polise git canım, dağ başımı orası, yok babanı vururum bilmem ne
aman bi dahakine daha normal biriyle çık, psikopata çatarsan kurtulmazsın böyle

Sevgilinin söylediklerini hiç umursma.Seni kaybettiginden,ayrılıgı hazmedemediğinden bu cabası.Boş teneke cok ses çıkarır.
Kuzenin konusunda ise haklısın.Kıskançlık değil, çok iyi anlıyorum seni.Ben de olsaydım beni de huzursuz ederdi.Sen onu etrafından uzaklastırmaya calıştıkca onun kuzeninle yakınlaşmasının ucu sana dokunacaktır.Çünkü sonucta senin eski sevgilin.Madem seni dinlemiyor sen de ailenizden birine durumu anlat,onlar kuzenine söz gecirsin.

kuzenım 22 yasında, esı 32 yasında ..bıraz göbegı ve bırazda saclarında dökülme var ama huyuu suyu o kdar ıyıdır kı.. tam bır aıle babası sanırım bunlar kuznıme yetmıyor.. bunları aklıma getırmek ıstemem amaaa benım eskı sevgılım hakkında gözlerının ne kadar güzel oldugundan bahsettı :53: facede cok yakından görmüs gözlerını ..dedım sen ne dıyorsun yaa..

dıyorkı yanlıs anlama canım senın ıcın dıyorum ben kacırdnı fıstık gıbı cocugu :53:

sankı kuzenım artık esını begenmıyor bıraz tombıslestı dıye bılmıyorumm ama aralarında sogukluk oldugunu kendısı dedı bana =(

fıstık gibi mi, hayatımda psikopat fıstık görmedim, bence kuzenin kendine gelsin, bu adam aileni ve seni ölümle tehtid etmiyor mu, bela arıyor kuzenin bence

seni takıntı haline getiren canını sıkan biriyle kuzenin neden muhatap oluyomuş ki?garip yani bide evliymiş
babanı vurmaktan filan bahsetmiş gidin şikayet edin dağ başımı orası,korktuğunu belli etmişsin sanırım oda iyice saçmalamış herşeyi yapabileceğini filan düşünmüş cnm
büyü filan..delirmiş iyice
ama kuzeninle ciddi ciddi konuş yaptığı çok yanlış.belkide o deli ondan cesaret alıyo

alla alla, üzerine vazife olmana işlere neden bu kadar burnunu sokuyor ki kuzenin, üstelik senin rızan olmadan, ayrılmışsınız bitmiş işte daha neyi konuşuyor bu adamla
bi daha tehit ederse sende polise git canım, dağ başımı orası, yok babanı vururum bilmem ne
aman bi dahakine daha normal biriyle çık, psikopata çatarsan kurtulmazsın böyle

benımle konusamıyor saten artık eskı sevgılm.. telefonum yok artık.. anca dısarıda kıstıracak da öyle konusacak.. ama cok dıkkatlıyım ..

kuzenım anlatıyor bana bunları.. hanı bırde dıyorum nasıl fırsat buluyorda konusuyor onunla.. 6aylık bır oglu var.. nasıl fırsat buluyorda faceden gözlerını ıncelıyor o ınsanın..? anlamıs degılım..

cok anormal geldı bana bılemıyorum.

kuzenin seni sevdiğini bile bile bişey mi bekliyor acaba eski sevgilinden ? amaç ne anlamadım yani :tövbebismillah:

bılmıyorum amacı ne?? dedıgıne göre benı korumak mıs da hangı dagda kurt öldü merak ettım.. normalde cokda ıyı anlasmayız..mesafelıyızdır.. beraber büyümemıze ragmen, hıc kardes gıbı olamadık..

benımle konusamıyor saten artık eskı sevgılm.. telefonum yok artık.. anca dısarıda kıstıracak da öyle konusacak.. ama cok dıkkatlıyım ..

kuzenım anlatıyor bana bunları.. hanı bırde dıyorum nasıl fırsat buluyorda konusuyor onunla.. 6aylık bır oglu var.. nasıl fırsat buluyorda faceden gözlerını ıncelıyor o ınsanın..? anlamıs degılım..

cok anormal geldı bana bılemıyorum.

seni demiyorum ki canım onu diyorum zaten
ikiniz ayrılmışsınız bitmiş, senin kuzen neyi konuşuyor daha bu adamla, neden konuşuyor

yarın birgün bırsey cıksa bu konudan cok ıyı bılıyorum kı benım basım agrıcakk..ınsallah cıkmasında .. hayırlı görmüyorum bu ısın sonunu =(

bılmıyorum amacı ne?? dedıgıne göre benı korumak mıs da hangı dagda kurt öldü merak ettım.. normalde cokda ıyı anlasmayız..mesafelıyızdır.. beraber büyümemıze ragmen, hıc kardes gıbı olamadık..

kuzenine açıkça söyle evli barklı kadınsın ne muhattap oluyorsun sen benim eski sevgilimle koruma beni ben kendimi korurum de, aşifteye bakkk aaaaaaaaaaaaaa, 6 aylık bebesinden utansın.

sen kendini koruyabilirsin o neden korumak istemiş acaba
küçük çocuğu varmış onunla ilgileneceğine ondan sana laf taşıyo
fıstık gibi filan demesi..
bunlar hiç normal değil.
kendisine eğlenceli gelmiştir belkide bu durum.

seni demiyorum ki canım onu diyorum zaten
ikiniz ayrılmışsınız bitmiş, senin kuzen neyi konuşuyor daha bu adamla, neden konuşuyor

sözde amac benı korumak..?? ama bu sacmalık onada dedım benı koruma sen cocugunu, esını, sen kendını koru, yuvanı koru sahıp cık.. aman yaa sende tamam ya fln dıyor..

Back
X