- Konu Sahibi eSmerimSin
eskı sevgılım pesimi bırakmıyor.sevdıgınden degl benı bır sekılde takıntı halıne getırmıs sanırım sımarık yetıstıgı ıcın elınden oyuncagı alınmıs cocuk gıbı hıssetı kendını..bir sürü tehdıtler..gölge gıbı pesımde dolanma hallerı sonucta malesef aynı mahallede yasıyoruz =(.. teyzemın kızıyla kontakt halındeler bu arada teyzemın kızı evlı barklı yanı 22 yasında ama 3 yıldır evlı her neyse kuzenımın dedıgıne göre benı korumak kollamak amaclı konusuyormus onunla.. eski sevgilim türkiyeye memlekete gittiginde bana baglanma büyüsü yaptırcakmıs benım bıldıgım böyle sacmalıkları genelde genc saftırık kızlar akıl eder.. bırısyle görürse benı katıl olurmus, babam benı baskasına verırse babamı vururmus
ya bunların hepsını gectım sonucta dıyorum konusur konusur susarda benım asıl derdım kuzenımın onunla konusması..
yanlıs anlasılmasın kıskanmıyorum kesınlıkle..sadece kocasının kulagına gıderse, ögrenırse bır sekılde cünkü haberı yokmus..bu konudada yıne benım basım agrır.. ona güzelce söyledım onuınla muhatap olmaa.. ona güvenılmezzz..esın yanlıs anlar..allah korusun yuvanın yıkılmasına kadar gıder bu ıs.. mıs gıbı evın, evlılıgın, esın ve dünayalar tatlısı bır bebegın var ama nafıle.. dınlemıyorr!! hem kendını hemde benı yakacakkk... =(

yanlıs anlasılmasın kıskanmıyorum kesınlıkle..sadece kocasının kulagına gıderse, ögrenırse bır sekılde cünkü haberı yokmus..bu konudada yıne benım basım agrır.. ona güzelce söyledım onuınla muhatap olmaa.. ona güvenılmezzz..esın yanlıs anlar..allah korusun yuvanın yıkılmasına kadar gıder bu ıs.. mıs gıbı evın, evlılıgın, esın ve dünayalar tatlısı bır bebegın var ama nafıle.. dınlemıyorr!! hem kendını hemde benı yakacakkk... =(