- Konu Sahibi anabelmontero
-
Tek anlamayan ben degilmisimEniste adayi derken bize eniste size sevgili mi ?
Size eniste ise dudaklar kuru olsa ne yazar?
Diger cocuk da size aday adayi...?
Kim kime yaziyor anlamadim, karistim kafam : )).
Eniste adayi niye yaziyosun sevgili adayi de o zaman guzel kardesim
Gece yatmadan dis fircasiyla dudagini fircalayip bal sur. sabah da yine fircala alta krem ustune nemlendirili dudak kremi sur, mis olur
Haha
Kismetse size eniste bana sevgili adayi
Zaten dudaklariyla isim yok (suanda)ama rahatsiz oluyorum aciyo bide goruntu olarakta kotu duruyo
Ben dun aksam zeytinyagiyla bali karistirip denedim pek ise yaramadi
Vazelin petrol ürünü olduğu için uzun vadede zararlı diye duydum ben
Pisik kremi degil mi o? Bilmiyorum ki icerigine bak. Nemlendirici ozelligi varsa olur. Internetten icerigini arastir sur.Bepantol var onun yerine olurmu ? Ya da hametan?
diger arkadasa takılma o zaman, en istemeycegin sey kafa karışıklıgı yaratmak olur
ayrıca dudakların istedigin gibi olmasa da bırak en dogal halinle görsün... o haline yanık olan her halinle seni mutlu eder ; )
bi ara bana tum urunler alerji yapıyordu... zeytinyagı ile yaglı gureslere katılacakmısım gibi yaglandıgmı bilirimbebek gibi olmustu cildim.
bal ile karıstırıp dudagıma suruyordum gayet iyiydi ama yalamaktan yemekten hepten parcalamıstım dudaklarımı
işe yaramaması ilginc...
bepanhente krem kullanabilirsin fakat onu da fazla bıyık bölgesine sürmemeye dikkat et, tuylenmeyi arttırıyor biraz.
alerji dönemlerimde pul pul kurumaktan kurtarmıstı
yüzündeki sivilceleri kurutmak icin ilac kullanan o arkadasıma doktor dudak icin onermisti...
haklısın aslında, hic o yönden düsünmemistim ben de.
fakat ayak topukları icin de icine aspirin kırıp onu sürünce ilac niyetine nasırlar falan yumusacık oluyor...
bunu duyup aile buyuklerinde denedim, beni her gördüklerinde bir baska kucaklıyorlar artık
Hic riske girmiyim bepantol suruyim en iyisi, cok tesekkurlerrPisik kremi degil mi o? Bilmiyorum ki icerigine bak. Nemlendirici ozelligi varsa olur. Internetten icerigini arastir sur.
diş fırçası ile fırçala ölü deriler gitsin dudak balmı sürer gibi bal sür bırak emsn dudağn
ZEYTİNYAĞINI DİŞ FIRÇASINA SÜR DUDAKLARINI YAVAŞ YAVAŞ FIRÇALA SERT YAPMA KANAR . BENDE KISIN İŞE YARAMIŞTI
Dudak soyulmasi icin dis fircanizla yavasca ovun veya seker ve bal karisimiyla dudaginiza peeling yapin ardindan nemlendirici surun
Rica ederimCok tesekkurler deniycem
Nerede tanıştınız? Nasıl gelişti olay :)
Hiç bişey anlamadım kuzum, tanımadığın biriyle nasıl randevulaştınDaha gelismedi tanismadikta
Kismetse yarin olacak herşey insallah
Hiç bişey anlamadım kuzum, tanımadığın biriyle nasıl randevulaştın
Canim roaccutane mi kullaniyorsun actan dolayi demissinde. Bnde kullanmistim gulersen falan kuruluktan catlayip kaniyodu bepanthen vazelin hepsini denedim cok etkili olmadien iyisi cebimde dudak nemlendiricisi gezdiyorum surekli suruyordum boyle bi care bulmustum tavsiye ederim
bu kiz bsyler yazsa diye bekliyorum resmen : )) oylesine sevimli neseli komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?