Tatlim anestezi iste xok korkuyorsan hicbirsey hissetmiyorsun uyanincada hafif adet sancisi gibi biseh oluyo 5 10 kadr o yani bide o kist surekli olurki ben kendimi.bildim bileli olusuyo zaman zamn bende pko var mesela pko kotu bisey deil sadece normal bir kadindan cok yumurtaliklarim oluyo duzensiz catlama oluyo buda adet duzensiligine sebeb oliyo ama her ayda adet olursun. Bende 4 senedir ugrasiyom 2 sendir koru korune ilac tedavisj oldum iyi doktor bulana kadar anam agladi gurbet elde yer bilmem kimseyi tanimam flan ugrada ugrasa buldum simdi bu doktorum diger doktorlarin bulamadigu herseyi buldu rahmim.egriymis yumurtaliklardan bagimsiz hoc gitmeyen kistim var rahim filmi cektik rahomde sekil bozuklugu cikti sıkısıkmis amaliyat oldum bunlar hep engelmis bu zamana kadr bosa kurek cekmisim tabi orasini Allah bilir ama simdi asilama yaptridim.pruzleri orTdan kaldirinca bakalim.ins olursa umut olayim sana seni cok iyi anliyorum benim esimin sokakta cocuklara bir bakisi var hasret hasret kahroluyorum onda sorun yok ama benm.pskolojim alt ust oldu bence biran once silkelen kendini topla lutfen