- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ama sert çıkmadım ki normal konuştukYemeğe gidiyorsun diye senin değil onların üzülmesi lazım. Ne var kızın söylediğinde? Bir de madem laf soktun arkasında dur. Kv sert mi çıktın sanki dediğinde neden bahsettiğini bilmiyormuş numarası yapma.
Birazda ben ona laf sokayımda canı sıkılsın istiyorum bu güne kadar çok canımı sıktıElif ben eltimle görüşmüyorum ama eşim de abisi ile görüşmüyo, dolayısıyla benimki zoraki ya da eğreti edici bir ilişki değil, şu durumda sen gitmesen de huzursuz olacaksın gitsen de, ama bence gitmesen daha fazla huzursuz olacağın için git ve lafını da söyle gerektiği yerde
Söyle ama "gerektiği yerde" her laftan da kıl kapma elbette, bu konu özelinde ne senin dert edeceğin bişey var ne de eltinin şikayet edeceği bişey
Evet bilerek yapıyo herzaman yaparo esinizle konusurken sizin alakasiz cikismaniz yersiz olmus..
eltiniz bunu bilerek yapıyorsa araniz bozuksa duymayin soylediklerini.
Dediğim gibi bugüne kadar hep o laf attı bana çoğu zaman karşılık bile vermedim, eşime anlattım o hak verdi ama kv hiç hak vermedi bana yani kendisi taraf tutuyo zatenBana da eltim laf soksa kayinvalideme sikayet ederim, kimse onu sevmesin diye :) elti benim kafadanmis, ve evet gercekten durup dururken terslemissin eltini, o da kayinvalideye yakinmis.
O sürekli bana laf sokmaya çalıştığı için bugün bugün de ben onu tersliyim dedim aöa sakince söyledim yaniOlay ne ben anlamadım. Elti sana laf sokmamış ki. Bilerek yaptığı nedir? Kv ye kırgınlığını dile getirmesi mi?
Dediğim gibi bugüne kadar hep o laf attı bana çoğu zaman karşılık bile vermedim, eşime anlattım o hak verdi ama kv hiç hak vermedi bana yani kendisi taraf tutuyo zaten
Muhtemelen onu daha cok seviyor dolayisiyla onu hakli bulma egilimi var. Ama bunu degistiremezsiniz, insanlar cocuklari arasinda bile ayrim yapiyorken bir kayinvalideden iki gelinini ayni seviyede sevmesini beklemek baya utopik olurdu.
Elime yüzüme mi bulastırmısımBir sey yapayim demissin ( laf sokma gibi) onuda eline yüzüne bulastirmissin.
Benim esimede herkes yaptığım isler hakkinda yorum yapiyormus detay vermeyecegim. Muhabbet arasinda anlatirsa anlatir yani çalışan isinde aktif. insanlari herkes duyar bilir. Sen orada eltine misillemeyi ters yapmissin. Onu kendi silahiyla vuracaktin.
Orn 15 gun kv gittimizde eltimde altta oturuyor. Akdamlari gelir yukari esim arkd cikacaginda ya da ciktiginda aa x i niye bırakıyorsun ya da buna benzer laf vurmaya calisirsa. Aldigi cevap gidebilir gunluk tatili arkd vakit gecirsin derim oyylece kalir. Bunun disinda 365 gunun 5-6 gunu gorurum baskada gormem.
Madem sevmiyorsun ve soğuk savaş var dogru hamleler yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?