- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Allah başka dert vermesinHanımlar selamlar, yine ben yine eltim.
Oğlumun sunneti vardı o dönem ayağim kirildı vs erteleyelim derken dugunu yapmaya karar verdik. Ben lacivert bir elbise tercih ettim ve bir ortam gelisti eltim elbisemi gördü. O da sunnet dugunu yapti ve ben elbisesini dugun gunu gordum ve hicbir paylasim yapmadı benımle. Ben düğünümüzün olduğu gün kuaförde geldım merdıvenlerden ınerken eltiminde lacıvert elbıse gıydıgını gördüm.Giyebilir tamam ama benım lacıvert elbıse gıyeceğimi bile bile neden lacıvert tercıh edıyor bende aaa sende mı lacıvert gıydın ablacım ben lacıvert gıydım baska renk mı yoktu dedım. Aaaaa hıcbsy kalmamıs napim dedi. Özetle en guzel gunumde modum da dusuktu moralım de cok bvozuktu.
Kendinizi boş yere üzüyorsunuz.Hanımlar selamlar, yine ben yine eltim.
Oğlumun sunneti vardı o dönem ayağim kirildı vs erteleyelim derken dugunu yapmaya karar verdik. Ben lacivert bir elbise tercih ettim ve bir ortam gelisti eltim elbisemi gördü. O da sunnet dugunu yapti ve ben elbisesini dugun gunu gordum ve hicbir paylasim yapmadı benımle. Ben düğünümüzün olduğu gün kuaförde geldım merdıvenlerden ınerken eltiminde lacıvert elbıse gıydıgını gördüm.Giyebilir tamam ama benım lacıvert elbıse gıyeceğimi bile bile neden lacıvert tercıh edıyor bende aaa sende mı lacıvert gıydın ablacım ben lacıvert gıydım baska renk mı yoktu dedım. Aaaaa hıcbsy kalmamıs napim dedi. Özetle en guzel gunumde modum da dusuktu moralım de cok bvozuktu.
TABIKI ÖYLE KENDISIDE DUĞUN YAPTI BANA ELBISESINI GÖSTERMEDI GÖSTERSE SANKI GIDIP AYNISINIMI GIYERDIM SANKI TENEZZUL BILE ETMEZDIM DUSUNMESI LAZIMDILacivert rengi size zimmetli değil bence. Hiç mi işiniz derdiniz yok da oturup bunu düşündünüz anlamadım ki. Ben aynı şeyi yaşasam ilham vermişim demek ki insanlara diye düşünürüm sonuçta o rengin zimmetini bana vermediler!
Düğünümden sonra tabiki en güzel gunumuz.Sunnet dugunu en guzel gununuz mu gercekten.
Oyleyse de biri lacivert giydi diye mahvolmaz bosverin
Aynı elbısenın sıyahı da varmıs sıyahını gıyseymısOğlunuzun sünneti neden en güzel gününüzdü o kısmını anlamadım ama bunda bu kadar bozulacak bir şey yok.
Büyük ihtimalle gıcıklık olsun diye aynı renk almış ama belki de gerçekten elbise bulamamıştır. Sonuç olarak üzerine düşünüp dertlenmeye değecek bir konu değil.
Allah başka dert vermesin ne diyim bu acıyla yaşayamazsınız şimdi sizTABIKI ÖYLE KENDISIDE DUĞUN YAPTI BANA ELBISESINI GÖSTERMEDI GÖSTERSE SANKI GIDIP AYNISINIMI GIYERDIM SANKI TENEZZUL BILE ETMEZDIM DUSUNMESI LAZIMDI
Üff ne saçma şeylere takılıyorsunuz yaHanımlar selamlar, yine ben yine eltim.
Allah başka dert vermesin ne diyim bu acıyla yaşayamazsınız şimdi siz
Aynı elbısenın sıyahı da varmıs sıyahını gıyseymıs
Hanımlar selamlar, yine ben yine eltim.
Üff ne saçma şeylere takılıyorsunuz ya
Siyahla lacivert arasında ne kadar fark var?Aynı elbısenın sıyahı da varmıs sıyahını gıyseymıs
Şu çiş yarıştırma kafasından çıksanız inanın hayat daha güzel olacak. Hem kendinize hem eltinize zarar veriyorsunuzdur da muhtemelen.
Belkide giycek gerçekten bişeyi yoktu malum ekonomi belli niye illa siz o renk giydiniz diye olsun.
Dünya sizin çevrenizde dönmüyor hatırlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?