Yine Eltim yine eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.108
1.901
333
İstanbul
Hanımlar selamlar, yine ben yine eltim.
Oğlumun sunneti vardı o dönem ayağim kirildı vs erteleyelim derken dugun yapmaya karar verdik. Ben lacivert bir elbise tercih ettim ve bir ortam gelisti eltim elbisemi gördü. O da sunnet dugunu yapti ve ben elbisesini dugun gunu gordum ve hicbir paylasim yapmadi. Ben dugun gunu

Allah başka dert vermesin

Kendinizi boş yere üzüyorsunuz.

TABIKI ÖYLE KENDISIDE DUĞUN YAPTI BANA ELBISESINI GÖSTERMEDI GÖSTERSE SANKI GIDIP AYNISINIMI GIYERDIM SANKI TENEZZUL BILE ETMEZDIM DUSUNMESI LAZIMDI

Oğlunuzun sünneti neden en güzel gününüzdü o kısmını anlamadım ama bunda bu kadar bozulacak bir şey yok.
Büyük ihtimalle gıcıklık olsun diye aynı renk almış ama belki de gerçekten elbise bulamamıştır. Sonuç olarak üzerine düşünüp dertlenmeye değecek bir konu değil.

Aynı elbısenın sıyahı da varmıs sıyahını gıyseymıs

Üff ne saçma şeylere takılıyorsunuz ya

Sünnet düğünü nedir ya?
Kızınız regl oluncada regl düğünü yapacakmısınız?

Şu çiş yarıştırma kafasından çıksanız inanın hayat daha güzel olacak. Hem kendinize hem eltinize zarar veriyorsunuzdur da muhtemelen.

Belkide giycek gerçekten bişeyi yoktu malum ekonomi belli niye illa siz o renk giydiniz diye olsun.

Dünya sizin çevrenizde dönmüyor hatırlatayım

Eltiyi laciverti falan bırakın da gerçekten soruyorum, eşinizle olan probleminiz düzeldi mi? Bence buna odaklanın

Aynı elbısenın sıyahı da varmıs sıyahını gıyseymıs
Siyahla lacivert arasında ne kadar fark var?
Resmen kendinize dert arıyorsunuz.
Konu başlığı da yine eltim yine eltim.
Duyanda bambaşka bir şey yaptığını sanır.
"Sünnet annesiyle" ayni renk elbise giymiş 'hadsiz"

Kendisi dünya onun etrafında dönsün istiyor ama benım öyle bır beklentım yok aman aman özel bırı değilim buradakı art nıyetı benı uzdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…