Yine Eltim yine eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dert değil hanımefendi kendısı benımle bır paylasım yapmadı benım elbısemı görup gıdıp aynı rengı gıymesımı gerekıyor burda art nıyetlı olması benı uzdu.

Niye üzdü? Normalde çok mu seviyordunuz eltinizi? Büyük bir hayal kırıklığı mı yarattı bu durum? Güvendiğiniz dağlara kar yağmış gibi mi hissettiniz?
Başlığınız "yine eltim" ya hani, o yüzden soruyorum.

Lacivert çok tercih edilen bir renk. Elti giymezse, başka biri giyerdi.

"Sünnet çocuğu annesi olduğum belli olsun " modunda olanlar beyaz elbise tercih ediyor. Öyle yapabilirdiniz. Ama muhtemelen sizde daha sonra başka düğünlerde de giyebilmek için lacivert aldınız.

Daha neler ya insan ztn en güzel gününde neden lacivert giyer ki :D dümdüz lacivert işte herkes kullanabilir
İşinize gelmeyince konu silmek yasak ama, geri gelecek birazdan

Kendisi dünya onun etrafında dönsün istiyor ama benım öyle bır beklentım yok aman aman özel bırı değilim buradakı art nıyetı benı uzdu

Yine eltim yine eltim diye konu açtığınıza göre sizde ona boş değilsiniz. Bu zinciri kırmak için o bişey yapmıyorsa ki belki farkında değildir yada farkındaysa yapmaz, siz yapın. Boş verin, görmeyin,düşünmeyin kendinize gereksiz yük yüklüyorsunuz farkında değilsiniz.

Bu bir sorun olmamalı, dert hiç olmamalı!
Çünkü eminim ki, o salonda minimum 20' den fazla lacivert elbise giyen kadın vardır. :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X